|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 23
❦ Érkezés : 2015. Jun. 24.
❦ Tartózkodási hely : ▷ new orleans
VAMPWITCH keep my secrets well | Tárgy: Re: Alison Wortington Δ forever alone Hétf. Aug. 17, 2015 4:05 pm | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Hey Szépségem! El sem hiszed, hogy mennyire örülök a jelenlétednek és már alig várom, hogy a játéktéren "összefussunk", de előbb még mindenképpen értékelem ezt a remek karaktert lapot. Azt hiszem ugyanis, hogy bátran kijelenthetem: remek kézbe került az én szépséges jobb kezem ( szerelmem ) karaktere! A kellemes írásstílusodban megírt karakterleírásod gondos sorait is örömmel és könnyedén olvastam, de az előtörténeted nekem külön tetszett. Imádom ezt a fajta ET-lapot, amiben a karakterérzésin van a "reflektorfény". Természetesen a lapod elfogva! Foglald le csodás arcod, mert ezt bűn lenne másnak is odaadni... Jó játékot kívánok neked, és ne felejts felkeresni engem is! |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 6
❦ Érkezés : 2015. Aug. 10.
❦ Tartózkodási hely : new orleans Δ
Inactive keep my secrets well | Tárgy: Alison Wortington Δ forever alone Kedd Aug. 11, 2015 9:02 pm | |
| Alison Wortington idézet idézet idézet idézet idézet idézet münó • 18 • becenév: Ali • születési hely, dátum: 1856.06.14 • faj: vámpír • kor: 159 • családi állapot: epekedő • foglalkozás táncos, divattervező • play by: Perrie Edwards • kapcsolat a családdal: Olyan régen volt, mintha igaz se lenne, szóval nem tudom. Azt hiszem csak elviseltük egymást. | • amik egyedivé tesznek: Alison tipikus nagyvárosi lány volt, akinek mindene megvolt egész gyerekkorában sőt annál talán több is, hiszen a szülei mindig arra törekedtek, hogy a legjobb neveltetést kapja. Mindenből csak a legjobbat kapta meg. Ez mégsem befolyásolta személyiségét, hiszen egy igazán elragadó, humoros lányról van szó, aki nem fél bepiszkítani a kezét és szívesen segít bárkin. Szemérmetes hölgyemény mégis néha felelőtlen, ami arra utal, hogy nem igazán szeretne teljesen megszabadulni gyermeki mivoltától. Tisztelettudó és ezt elvárja másoktól is, ahogyan a teljes elkötelezettséget egy bizonyos ügy iránt. Kissé maximalista, ami tipikus vonás a családjában. Ez már csak családi genetika. Ezen kívül természetesen nála is megtalálhatóak a szokványos tulajdonságok, mint a kedvesség, empátia, nagyszájúság és gyors észjárás. Gyakran nem tud uralkodni magán így hamar kimondja azt, ami a lelkét nyomja, ez sajátos véleménye, amit nem mindenkinek kell elfogadnia de mindig úgy közli másokkal mondandóját, hogy minél jobban kímélje mások lelkivilágát. A nyitott személyisége mellett megtalálható a visszahúzódó, gyakran magába forduló énje is, ilyenkor nem tudni mi baja egyszerűen rá jön az 5 perc. Ekkor egyedüllétre szorul, magányra, ami nem feltétlenül rossz. Az egyik olyan tulajdonsága mely lehet egyszer a vesztét hozza, hogy igazán, tiszta szívből tud szeretni bárkit, ami nem feltétlenül jó, sőt.
Hosszú, szőke haja, kék szemei, telt ajkai, orra és hosszúkás arca szép egységet alkotnak ezzel körbefogva színes egyéniségét, amiért hálás az örökölt géneknek. Testalkata nőies, dereka vékony, csípője és egyéb gömbölyödő testrészei is rendben vannak így válik alakja arányossá. Kifejezetten odavan a nőies ruhadarabokért, amik kiemelik alakját és stílusérzékét. A hétköznapokban egyaránt szeret nadrágban és szoknyában megjelenni, amiket különböző kiegészítőkkel dob fel. Ezen kívül megvan az a tipikus otthoni öltözéke, ami melegítő nadrágból és egy feliratos felsőből áll. Edzeni természetesen kényelmes és praktikus ruhákba jár, különleges alkalmakat meg egyenesen imádja, hiszen ilyenkor megcsillogtathatja divatérzékét. Piercingek sokasága ékesíti testét ugyanis van egy tragus pc-je, orr és hátul, a nyakánál is van. A gyűrűket imádja és a nyakláncokat, meg a színes kiegészítőket ahogyan a színes hajakat is.
|
not yet • 3 és fél • hallgasd történetem...Érezted már magad tehetetlennek? Mikor szeretnél valamit te irányítani mégsem teheted, mert valaki már megírta előre a sorsodat és csak néha ad lehetőséget a változtatásra? Nos, az elmúlt 100 évben ez a történet volt velem, márpedig én próbáltam tenni ellene. Kimutattam az érzéseimet akkor nem hozott jót, de amikor eltitkoltam sem volt jobb a helyzet. Talán ilyenkor szokták azt mondani, hogy két szék között a padra esik az ember, mert ha nem is a szó szoros értelmében, de pofára estem. Valaki olyanba lettem szerelmes, aki sajnos nem kedvel úgy, ahogy én Őt. Mindig felnéztem rá, szerettem, mert annyi mindent adott és mert olyan jó lelkű, még ha nem is hiszi el. Valahogy ha mellette voltam úgy éreztem számíthatok rá és végre valahára fontos vagyok valakinek. Ezt az érzést kerestem mikor anno elszöktem a szüleimtől és bele nem csöppentem ebbe a vámpír világba, amit azóta is hálásan köszönök. Úgy érzem jót tett nekem az, hogy ilyen lénnyé váltam mert megtanultam értékelni bizonyos dolgokat. Például a vért, és idővel a vérszomjamat is kontrollálni tudom, mindez hála neki. Miért? Miért ilyen fontos számomra egy olyan személy, akinél semmi esélyem? Miért bántom magamat? Csak a legjobb barátnője, jobb keze vagy tudom is én mi vagyok számára, de hogy a szerelme nem az is biztos. Iszonyatos düh tud belém költözni mikor szerencsétlen életem jelentéktelen percei eszembe jutnak. De ugyanakkor hálás is vagyok, mert végre nem úgy kell élnem, ahogy a szüleim eltervezték. Nem valami ódivatú ruhákban járkálok, hanem modern és stílusos darabokban feszíthetek és azt csinálhatom, amit szeretnék beleszólás nélkül. A tánc mindig is az életem része volt, de sose támogattak benne. Aztán megjelent Ő, Raquel, a gyönyörű kisugárzásával, imádnivaló stílusával és mindennel ami miatt annyira beleestem, és megváltoztatott. Kívülállónak éreztem eddig magam, de most már tudom merre van a helyem. |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |