|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 7
❦ Érkezés : 2015. Aug. 22.
❦ Tartózkodási hely : Mystic Falls
Inactive keep my secrets well | Tárgy: Re: Igénylés! Hétf. Aug. 24, 2015 2:45 pm | |
| Akkor beállnék én is a sorba Első sorban avira és aláírásra gondoltam, s ha valakinek még akad elég ideje akkor egy reag kódot is kérnék Előre is köszi aki megcsinálni, nem marad jutalom nélkül xDD |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 37
❦ Érkezés : 2015. Aug. 11.
❦ Tartózkodási hely : változó
ORIGINAL keep my secrets well | Tárgy: Re: Igénylés! Szer. Aug. 12, 2015 4:53 pm | |
| Nos... Hölgyek, Urak, Művészlelkek! Ha akad valaki, aki készítene egy hozzám illő aláírást, annak megköszönöm. |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 81
❦ Érkezés : 2015. Aug. 08.
❦ Tartózkodási hely : ♣ Mystic Falls és Whitmore
VAMPIRE keep my secrets well | Tárgy: Re: Igénylés! Hétf. Aug. 10, 2015 10:40 am | |
| Szeretnèk kèrni egy reagkòdot, előre is köszönöm annak aki megalkotja. ❤ |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 3
❦ Érkezés : 2015. Aug. 10.
❦ Tartózkodási hely : New Orleans
Inactive keep my secrets well | Tárgy: Re: Igénylés! Hétf. Aug. 10, 2015 10:27 am | |
| Szeretnék kérni egy aláírást és egy reagkódot |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 27
❦ Érkezés : 2015. Aug. 09.
❦ Tartózkodási hely : Mystic Falls
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: Igénylés! Vas. Aug. 09, 2015 9:43 pm | |
| Szeretnék kérni egy aláírást magamnak. Mindent rábízok a készítőjére, csak a szöveget adnám meg: Egy kicsit beképzelt voltam, de most már tökéletes vagyok. Előre is köszönöm annak, aki elvállal ^^ |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 206
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ☾ Where am I? ☾
HUMAN keep my secrets well | | | | No one's gonna take my soul away keep my secrets well | Tárgy: Re: Igénylés! | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |