KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Egy titkosított akta
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Whimsy De'Schreave
No one's gonna take my soul away

Whimsy De'Schreave

❦ Hozzászólások száma :
206
❦ Érkezés :
2015. Jun. 26.
❦ Kor :
30
❦ Tartózkodási hely :
☾ Where am I? ☾

Egy titkosított akta Empty

HUMAN
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Egy titkosított akta   Egy titkosított akta EmptyHétf. Aug. 10, 2015 11:32 pm

elfogadva, gratulálunk

üdvözöllek családunk körében

Dragos!  :*:  :já:
Imádom, hogy bárhová is nézek, veled mindenhol találkozom és, hogy most én köszönthetlek hivatalosan is köreinkben, kis dilis! <3 Megint csak nem tudok elmenni szó nélkül a pb alanyod mellett, tudod, hogy oda-meg vissza vagyok érte, így nem tudom, hogy utáljalak, vagy imádjalak-e a választásodért?! Very Happy
Rátérve a lapodra, fogalmam sincs, hogy miért szapultad annyira chaten, én mindig is tudtam, hogy fantasztikus vagy és ezt most is sikerült bebizonyítanod! Már tülkön ülve vártam, hogy olvashassalak, s most, hogy ez megtörtént, szinte alig találom a szavakat, ami mint tudjuk nem nagyon szokott előfordulni velem... Rolling Eyes Very Happy
Két szó; egyszerűen csodás! :*: Valóban egy kiismerhetetlen és izgalmas karaktert alkottál meg, akinek nagy figyelemmel fogom kísérni az életét a továbbiakban is, ugyanis el vagy fogadva, irány foglalózni, ha még nem tetted volna, aztán uccu játszani! :hug:

Vissza az elejére Go down
Dragos S. Corvin
No one's gonna take my soul away

Dragos S. Corvin

❦ Hozzászólások száma :
27
❦ Érkezés :
2015. Aug. 09.
❦ Kor :
42
❦ Tartózkodási hely :
keress meg ;)

Egy titkosított akta Empty

HUNTER
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Egy titkosított akta   Egy titkosított akta EmptyVas. Aug. 09, 2015 8:22 pm

Dragos Sherlock Corvin

"Jobb egyedül élni e világon, mint édes kettesben a pokolban."

Angie • 18 év

• becenév: Drag, Sherly
• születési hely, dátum: Románia, Bukarest - 1982.08.03.
• faj:vadász
• kor: 33 év
• családi állapot: egyedülálló
• foglalkozás magánnyomozó és vér díler
• play by: Luke Evans
• kapcsolat a családdal: manapság semmilyen
• amik egyedivé tesznek:Látod azt a 188 centis megtestesült istent? Figyelj csak! Izmos, kidolgozott felsőtest. Középhosszú sötét haj, igéző világos szempárral. Többnyire vonzó ruházat… vagy még izgatóbb hiányos, és már érted is miről beszélek. Némi arcszőrzet a férfiasabb és kelendőbb külső érdekében. Ráadásul még középkorú is! Nos, első ránézésre ez lenne az, amitől elalélsz és csorgatod a nyálad eme hím példány után. De! Mert mindig kell egy ilyen is – és van is -, a látszat néha csal.
Ha azt mondom Sherlock Holmes, akkor biztos látod magad előtt azt a különc figurát, akit lenyűgözni lehetetlen. Minden apróságot észrevesz, néha tán még morog is. Tapintatlan és kellemetlen egy alak. Kócos haját, tudományos kísérleteit a kutyát illetően már nem is kell említeni.
Aztán ott van egy gimis filmből vett bunkó izomagy, kiről rossz szavad nincsen, mert bizony a külseje megfogott. Utána képzelj el valakit, aki vicces, semmit sem vesz komolyan és röhögő görcstől fáj a hasad, ha vele vagy. Mindennek tetejébe kell egy érző lény is, akit sosem ismersz meg, mert mélyen a felszín alatt bújik meg.
És most, gyűrd össze ezeket az embereket és megkapod ama férfit, kit valamilyen úton-módon le kellene írnom. Őszintén szólva ez a visszahúzódó, komoly, csendes, tipikus magánnyomozó jellegű férfi egyik pillanatról a másikra képes nevetség tárgyává lenni. Meghitt pillanatokat varázsol, levesz a lábadról, aztán, mint nyári vihar hirtelen rideggé válik. Azt mondják remek titoktartó. Nos, változó. Vannak pletykák amik szeretnek szerte szállni a világban. Ki érti?! De összegezve a lényeget, bármennyire is legyen olykor vonzó, vagy épp taszító ez az ember, egy dologban mind egyetérthetünk – hiszen ahány személyt megkérdezel róla annyi választ kapsz – kiismerhetetlen egy alak.
multi egyenlőre nincsen • '11-óta játszom
• hallgasd történetem... Valamikor egy krisztusi évvel ezelőtt született ez a… a… a nem is tudom milyen jelzővel lehetne illetni ezt a férfit?! Szóval Holmes - mert miért ne hívjam így(?!) – összerakása éppen olyan vegyes lett vérben is, mint külső-belső terén. Szerencsére a ritkán trehány megjelenésén kívül nincs más szépséghibája… sajnos, azazhogy kívül. Mint mondottam vérében is összetett. Anyja ugyan részben magyar volt, apja pedig román, anyai nagyapja mégis olasz volt némi angollal keverve. És szintén anyai agyanyja pedig magyar és francia. Ezek után jogos a kérdés, miféle szerzet lehet ő? Magam sem tudom. Életét jóformán homály fedi. Ahányszor önmagáról vagy a múltjáról kérdezték mindig mást mondott. Az igazság az, hogy nincs élő rokona. Már egészen kicsi korában felfedezhető volt benne sokvérűségéből adódó sokszínűsége és annál nagyobb esze. Mikor végre otthagyta az árvaházat, - mert igen, ott nőtt fel a baleset után – saját taníttatásába kezdett. Több nyelvet elsajátított és rengeteg szakterület után érdeklődött. Kedveli a könyvek társaságát, ám hölgyekét sem utasítja vissza. De csak egy kaland, nem több!
A szüleit ért balesetről, már ha lehet annak nevezni, keveset tudni. Valamiféle nagy tüzet emlegettek sokat, dehogy mi az igazság az már egy egészen másfajta kérdés. Holmes nem szeret róla beszélni. Rejtélyes ezt a témát illetően. Ugyanakkor nem a múltja az érdekes, és az honnan jött – na jó, talán az is egy picikét – hanem a valódi érdekességet a jelen és a közelmúlt édes kis varázsa nyújtja számunkra.
Valamikor tíz évvel ezelőtt a szokványos ember, aki egyébként egyetemi tanárnak, azaz professzornak készült, összefutott a halandók végzetével. A véres valóság megmutatta magát. Mondhatnám azt is, hogy felnyílt a szeme. És mégis mikor? Pont a misztikumokkal, történelemmel és még más rejtélyekkel foglalkozó tanulmányai közepette. A sors fintora volt, én mondom nektek, hogy éppen akkor és nem máskor összetalálkozott azzal a nővel. Hosszú barna haja és szeme magával ragadta Holmes tekintetét. A férfiak veszte mindig egy nő. Ezt a tanítást ne tessék elfelejteni! Röviden a történet úgy volt, hogy ez a meglehetősen vonzó, csinos nő egy vámpír volt. Épp összefutottak ezzel a különc vegyessel, amikor felbukkant egy vadász is. Holmes bizonyította remek nyomozói képességét, így, miután a nő elmenekült, a vadász egy kis körtúrára vezényelte az akkor még ifjú, de már merőben férfiasodó és figyelemfelkeltő férfit. Két évvel később, rengeteg tanulmány, edzés és kutatás után Holmes beállt a vadászok sorába. Kiderült, hogy titkon nem is egy családtagja az is volt… valamikor… régen. Jaj, szegény fejemnek! N, de ott tartottam, hogy eme módon lett belőle természetfeletti szakértő, nyomozó és vadász. Hozzáteszem, alapvetően Sherlock stílusban nyomozni szokott, magányügyeket vállal és nem öldösi le a nem emberi lényeket. Miért is? Nos, van egy másik… és még sok állása is. Jut is eszembe! Néha eljár egy-egy egyetemre vagy néha még gimibe is előadást tartani. Sose értettem. Szóval, visszatérve a „vadász vagyok, de csak ritkán ölök meg prédát” dologra. Holmes vér díler is. Ezek után megkérdezném tiszta-e az a roppant félelmetes elméje, és más anyagot is árul-e?! Tulajdonképpen életeket ment. Kórházakat látogat, vámpírok és más lények vérét veszi és adja tovább különböző dolgokért cserébe. Olyan alvilági biznisz érzése van a dolognak, de azért ne süllyedjünk túl mélyre. Holmes-nak több arca van. Ám a leginkább rá jellemző az a harmadik neve. Gúnynév, melyet végül rendesen fel is vett: Sherlock. Viccből, csúfolódásból keletkezett, valamint távoli ismerősök, kuncsaftok által használt név. Egyszerre leírja őt és mégsem. Igazából már én is összezavarodtam. Sztornó! Térjünk át valami másra! Mondjuk… nem is tudom… tudtátok, hogy az a hír járja, hogy felváltva utazgat két misztikus és természetfeletti lakta város között? New Orleans sötét zugaiban ott a magándetektív, aki nemhogy különc, de mások háta mögött még vérrel is kereskedik. Még jó, hogy nem szervekkel! Te jó ég! Ezt kimondtam?! Sebaj. Őszinte lélek vagyok. Nekem csak Ti számítotok. Visszatérve a témára, a másik város az a csöpp kis Mystic Falls. Ott egyetemi tanár, menő történész-kutató, lelkes része a város életének és még néha-néha magánnyomozó is. Érted már, miért nem tudom bekategorizálni ezt a pasast? Honnan szalajtottak egy ilyen… egy ilyen… ilyen… mi ez?!

- xoxo ßß,
blog bejegyzés a ’Holmes in the future’ oldalról

Vissza az elejére Go down

Egy titkosított akta
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Fajaink :: Sikeres karakterlapok :: Vadászok-