|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 129
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ◌ New Orleans
ORIGINAL keep my secrets well | Tárgy: Re: Piper Shay Brontë Hétf. Aug. 10, 2015 2:53 pm | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Piper, hogy neked milyen aranyos pofikád van! - erre gondoltam, mielelőtt elolvastam a lapodat. Ez persze nem változott, viszont teljesen más személyiséget ismertem fel benned, mint amire vártam. Megleptél, és ez nagyon tetszett. Imádtam a lapod, minden egyes szavát. Olyan eszméletlenül fogalmazol, és ahogyan a szavakkal bánsz... Elképesztő! Tehát a lapod. Örültem a részletes család bemutatásnak, szeretem, ha betekinthetek a karakter családi hátterébe. Először irigykedve olvastam, mikor megemlíted, milyen pompában élsz, mégis rájöttem, nem ez az, ami boldoggá tenne, a pénz nem minden. És ezt te is nagyon jól tudod, aranyom. :S A jellemzésed is szuper volt, és megsúgom, én is nagyon szeretem a Shrek-et. Mindközül pedig, ami a legjobban elnyerte a tetszésem, az a történeted volt. Ahogyan megfogalmaztad az érzelmeket, egyszerűen imádtam. Igazán életszerűen írtad le az eseményeket, magaménak éreztem az érzelmeket. Nem húznám az időt, sok dolog vár még rád, biztosan a családod agyára fogsz még menni, te kis "züllött"! Irány foglalózni, majd a játéktér! Sok szerencsét! |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 6
❦ Érkezés : 2015. Aug. 10.
❦ Tartózkodási hely : New Orleans
Inactive keep my secrets well | Tárgy: Piper Shay Brontë Hétf. Aug. 10, 2015 1:30 pm | |
| Piper Shay Brontë egyszer volt hol nem volt Polly • 18 • becenév: Piper?! • születési hely, dátum: New Orleans; 1993. július 22. • faj: ember • kor: 22 • családi állapot: fogalt • foglalkozás egyetemista-fotográfus • play by: Cara Delevingne • kapcsolat a családdal: Öten lakunk óriási házunkban, melyet én csak birodalomnak hívok termete miatt. Nem vagyok híve az órási vonulatoknak, de itt kell élnem, ez van (megszoksz vagy megszöksz). Családunk legidősebb tagja, apukám édesanyja, a drága Sarah mama. Lassan közelít már a 80hoz de még mindig olyan akár egy tini. Imádom a fiatalos lendületét, jó humorát és isteni almás-lepényét. Időrendben utána érkezik drága apukám, John. 57 éves, Brontë vállalat igazgatója. Szülőről gyerekre szálló már két generációs vállalkozás ez amit nagyon úgy tűnik bátyám, Jonathan fog örökölni (még ha őt ezt egyáltalán nem is érdekli), aki jelenleg jogi karon végzős diák. Nem vagyok édestestvérek, Ő apánk előző házasságakor fogant, de ettől függetlenül velünk él, nem pedig az Édesanyjával. Furcsa, hogy Anyát a keresztnevén szólítja és olykor bunkó viselkedése miatt a hátam közepére sem kívánom, de mit lehet tenni akkor is a testvérem?! Akiről pedig nem beszéltem még, pedig nélküle nem lennék (bár mondjuk apa nélkül se...) az édesanyám, Mary. 53 évesen elérte azt, hogy neve legyen a divatiparban még mindig. Általában a modellek miután kiöregszenek kereshetnek más munkát (persze van kivétel), de neki nem kellett. Még mindig azt csinálja amit szeret, reklámfilmekben szerepel, viseli chanel ruhakölteményeit és még sorolhatnám. Bejött az élet nem? De... csak én lettem züllőt, ahogy anyám fogalmaz. | • amik egyedivé tesznek: személyiség/külső: A külső nem minden szoktam kifakadni olykor mikor csak azt látják, hogy baba arcom van, dús ajkaim és virító kék szemeim. Nem csak hosszú, szőke hajzuhatagból, vékonyka alakból és nőies vonalakból állok. Ennél több vagyok, több rétű mint a hagyma, ahogy azt Shrek mondta szamárnak az első részben. Oh igen..ha már itt tartunk szeretem rajzfilmeket, a videó játékokat. Kicsit gyerekes, kicsit fiús vagyok, de mégis bájosan csinálom mindezt. Ám nem mindig vagyok a cuki, vicces lány aki mindenkihez próbál jól viszonyulni. Gyakran vagyok ideges, és még gyakrabban válik belőlem fellengzősnek tűnő, szerintem irritáló személy. És miért? Nehéz olyan gyereknek lenni akinek a szüleit ismerik és nem azért, mert a család barátja. Nem egyszerű, ha valakinek annyi pénze van, hogy dolgoznia se kéne és a többiek pedig irigyek rá. Legyek mindig kedves és normális még akkor is, ha megbántanak és azt hiszik érzéketlen vagyok és csak a vagyon az ami engem ápol? Köszönöm nem! Lehet..sőt, tudom, hogy nem jól kezelem ezt, de egyenlőre még senki nem tanította meg a másik utat. Egyébként meg a humorfaktorom egészen magas, őrültségből nálam nincs hiány. Imádok nevetni, ha nem szabad akkor is, ha nincs min akkor is. Kulturáltan? Ugyan kérlek, az én nevetésemtől kockás hasad lenne! Sajnos nem úgy viselkedem sokszor ahogy kellene, nem mindig vagyok illedelmes sőt kifejezetten utálom a jó modort, de ettől lesz minden vicces. Nem szeretem a szomorúságot, bár jómagam is gyakran elérzékenyülök persze csak titokban. Mások előtt sírni olyan lenne mint kérelmezni a saját kivégzésem. Ha gyengének látnának az borzalmas lenne, tönkremenne minden mit elértem. Azt, hogy lássák szikla erős bástya vagyok, hogy nem lehet megtörni és hatni rám sehogy. Miért jó ez nekem? Elvárom, hogy tiszteljenek független attól, hogy én nem tanúsítok semmiféle meghunyászkodást senki felé még ha felnőttről is van szó. Azokat akiket szeretek tudom egyszerre bombázni jó kedvemmel és ragaszkodásommal, de aztán hirtelen a semmiből feltörő gonoszkodást is rájuk zúdítom. Nem szeretek bocsánatot kérni, de mindig megteszem. Hogy is van ez? Nem vagyok kibékülve a haraggal, nem Ő kivételesen nem a barátom. Sokszor generálok vitát, sokszor felkapom a vizet, hirtelen haragú vagyok mindent támadásnak veszek akárcsak bátyám. Nos nem vagyunk vér szerinti tesók, de ettől még együtt nőttünk fel. Nem tudom tőle lestem-e el ezt a tulajdonságom vagy szimplán hasonlók vagyunk valamiben bármilyen meglepő. Rengeteg kérdőjel, rengeteg nem tudom..., talán... de egy dologban biztos vagyok. Megszoksz vagy megszöksz, azaz vagy nagyon szereted amilyen vagyok vagy nem bírod elviselni ez a két véglet, köztes állapot nem volt és nem is lesz!
amiket szeretek: ×Mandala imádó vagyok. Rengeteget olvasok róluk, kívülről tudom már szinte a szimbólumok jelentését és előszeretettel tervezek magam is a végtelenséget ábrázoló nyitott, díszes kört. ×Művészetek? Jöhet dögivel. Legyen posztmodern, szürrealista, manierizmus vagy akár még régebbi. Falom a művészettörténelem minden sorát. Ahogy a templomok, úgy a különféle szobrok és festmények is meggyönyörködtetnek. Jó magam is megpróbálkoztam a festészettel, s hát mit mondhatnék egyetemen sem kell letennem az ecsetet, hisz művészeti iskolába járok. ×Utazás! Nem kavar meg, ha hajón kell utaznom, akár a hullámvasutat úgy imádom mikor a repülő felszáll. Szüleimnek köszönhetően velük és nélkülük is sok helyen jártam már. ×Fényképezőgépem szokás szerint mindig vagy nyakamban, vagy táskámban lapul. Minden mi él és mozog, minden mi örök és élettelen. Jöjjön bármi, engem érdekel. Szeretek városfotókat készíteni, és mint említettem sok helyen jártam már, nem hátrány, ha szép képeken tudom megörökíteni a látottakat. De nem csak ilyen képekkel szoktam "dicsekedni", ha lehet így fogalmazni. Modell fotózás, az az igazi munka (legalábbis számomra), hisz teljesen kilehet élni magunkat. Minél extrább, különlegesebb és egyedibb annál jobb és értékesebb. ×Tetoválásokért rajongok. Nekem is van jó pár. Talpamtól kezdve az ujjaim sok helyen megtalálható egyegy felirat, vagy figura. Egyik kedvencem az ujjamon lévő oroszlánfej. |
egyke kari • 4év • Elcsendesedett a város, Nap helyét átvette a dicső Hold, s ezüst fényével borítja be a sötét felleget. Mindenki óvó otthonában pihen, csupán egy kislány van még talpon. Az álom manók rá nem telepedtek, nem engedik nyugovóra térni. Gondolatai ide-oda cikáznak, csillogó szemeit az óriás égitestre szegezi. Kívánna, de fél! Fél, hogy az Istenített Hold nem váltja valóra álmát. Egy aprócska vágy, mely mindenki szívében ott lappang. Egyesek szerencsések, s fohász nélkül is megadatik neki, míg mások egy igazi csodaként érik meg, ha végre rájuk mosolyog féltett vágyuk. Szeretet olyan dolog, melyet akarni nem lehet. Tanulni kell, s gondoskodni róla nehogy iszap tarkítsa. Törékeny kristály, melyet egyedül nehéz óvni, azonban megfelelő pár nélkül is halandó. Mindenki sorsában benne van, hogy megtalálja a szikrát, mely lángra lobbantja testét, mely olthatatlan szenvedélyt biztosít. Oltalmaz, véd, apró burokba zár, de mégsem szigetel el a valóságtól. Apró mámor, rózsaszín felleg, de még is önálló akarat. Szerelem mulandó dolog, ha nem vigyázunk rá megijed, s meghátrál. Nem akarok szörny lenni, néha azonban azzá válok. Hatalmasabbá válok, mint a Hold ám fényem annál is kisebb. Nem tudom uralni az éjszakát, nem tudom uralni hatalmam, s nem tudok bástya lenni, kit nem érdemes elhagyni. Én is kívánni akarok.. Akarok, mert már nem tudom azt mondani, hogy szeretnék. Túlságosan is epedek már egy különleges érzés után, s szépen már nem tudom kérni. Bárcsak mernék kívánni az éjszaka urától, s nem követelnék tovább, csak csöndben várnék a csodára. Szívem nagyot dobban, bárcsak ezt ő is hallaná. Kiáltanék, ha tudnék, de megnémultam, úgy érzem gyengülök. De annyi erőm még maradt, hogy megragadjam kezét, s vas láncot verjek rá. Had legyünk egymás rabjai, halljuk egymás sóhaját, s érezzük a másik lüktető mellkasát. Egy csepp mámor, egy csepp szenvedély. Sorsom kivirágzik, szemembe pedig öröm könnye gyűl. Ő az! Ő az akire érdemes volt annyi ideig türelmetlenül, de várni? Nem olyan férfi akit megálmodtam, még is furcsa módon vonzz magához. Jin és Jang , ez vagyunk mi. Természet, az akarat és az élet tart minket össze..egymásnak. Elfuthatnék, ha akarnék, találhatnék kifogásokat, hisz szüleim biztosan nem támogatnák egy zenész férfival való kapcsolatom, de számít ez? Végre megkaptam amit akartam. Végre rám mosolyog a szerencse, s ez a szerencse olyan eleven, hogy még most is az Ő kezét szorongatom örömömben. Ő az enyém, én az övé vagyok. Egy test,egy lélek. Azt hiszem, ilyennek kell lennie az igaz szerelemnek. De kicsit félek. Miért csak este akar velem találkozni? És bár érzem, hogy kötődik hozzám ahogy én is hozzá nem akar megcsókolni. Mintha félne tőlem. Úgy érzem szenved. Halálraítélt szerelem ez? Az nem lehet, úgy érzem vihar tombol epedő lelkemben. Az nem lehet, hogy ez csak egy varázs mely hamar elvész. Többet ér ez nekem mintsem eldobjam csak úgy, tudnom kell a titkot, mely emészti Őt. Ott motoszkál a fejemben, hogy nem vagyunk egyformák, ami normális, de én most nem a személyiségre gondoltam. Biztos megőrültem... |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |