KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Stefan Salvatore
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Stefan Salvatore
No one's gonna take my soul away

Stefan Salvatore

❦ Hozzászólások száma :
22
❦ Érkezés :
2015. Jun. 08.
❦ Kor :
177
❦ Tartózkodási hely :
in the darkness. ℘

Stefan Salvatore Empty

VAMPIRE
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Stefan Salvatore   Stefan Salvatore EmptyCsüt. Aug. 13, 2015 10:19 pm

-

A hozzászólást Stefan Salvatore összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 28, 2015 10:51 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Rebekah Mikaelson
No one's gonna take my soul away

Rebekah Mikaelson

❦ Hozzászólások száma :
129
❦ Érkezés :
2015. Jun. 26.
❦ Kor :
1020
❦ Tartózkodási hely :
◌ New Orleans

Stefan Salvatore Empty

ORIGINAL
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Stefan Salvatore   Stefan Salvatore EmptyPént. Aug. 14, 2015 12:18 am

elfogadva, gratulálunk

üdvözöllek családunk körében

Te drága Picike Stefike!  :*:
Úgy örülök, hogy én fogadhatlak el!  :já: Mert természetesen el vagy fogadva, ez soha nem is lenne kérdés.  Razz Más kezében el sem tudnám képzelni ezt a karaktert, hiszen hogyan is lehetne? Mindig is hozzád tartozott, na, meg ezután a fantasztikus lap után, nincs aki más birtokolhatná. Razz
Annyira imádnivaló, a testvéri szeretet a lapodban, a család...  :*:
Imádtam a jellemzést, egyszerűen annyira hihetetlenül átadta a karaktert, mind gondolkodásban, mind érzelmekben, teljes mértékben karakterhű volt, de ez már nem újdonság tőled, igaz?  Razz
Azt hiszem említettem már neked, mennyire szeretem, ahogyan írsz, ahogyan megfogalmazod a mondandódat, mindig örülök az írományaidnak, amiket bedarálhatok, akárcsak most, a szerepjáték páldádat.  :já: Felfoghatalan érzés elveszíteni egy testvért, főleg ennyi együtt eltöltött év után. Civakodások ide, vagy oda, te mindig szeretni fogod Damon-t, s rajtad a halál sem fog ki, akkor is visszszerzed. Smile
És igen, visszakaptad, szóval irány a játéktér, és csapj le rá!  :já:  És rám is!  :hug:   :já:

Vissza az elejére Go down

Stefan Salvatore
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Stefan Salvatore -
» The ripper || Stefan Salvatore
» Stefan szobája
» Damon Salvatore

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archívum :: Előtörténetek-