|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 22
❦ Érkezés : 2015. Jun. 08.
❦ Tartózkodási hely : in the darkness. ℘
VAMPIRE keep my secrets well | Tárgy: Stefan Salvatore Csüt. Aug. 13, 2015 10:19 pm | |
|
A hozzászólást Stefan Salvatore összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 28, 2015 10:51 am-kor. |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 129
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ◌ New Orleans
ORIGINAL keep my secrets well | Tárgy: Re: Stefan Salvatore Pént. Aug. 14, 2015 12:18 am | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Te drága Picike Stefike! Úgy örülök, hogy én fogadhatlak el! Mert természetesen el vagy fogadva, ez soha nem is lenne kérdés. Más kezében el sem tudnám képzelni ezt a karaktert, hiszen hogyan is lehetne? Mindig is hozzád tartozott, na, meg ezután a fantasztikus lap után, nincs aki más birtokolhatná. Annyira imádnivaló, a testvéri szeretet a lapodban, a család... Imádtam a jellemzést, egyszerűen annyira hihetetlenül átadta a karaktert, mind gondolkodásban, mind érzelmekben, teljes mértékben karakterhű volt, de ez már nem újdonság tőled, igaz? Azt hiszem említettem már neked, mennyire szeretem, ahogyan írsz, ahogyan megfogalmazod a mondandódat, mindig örülök az írományaidnak, amiket bedarálhatok, akárcsak most, a szerepjáték páldádat. Felfoghatalan érzés elveszíteni egy testvért, főleg ennyi együtt eltöltött év után. Civakodások ide, vagy oda, te mindig szeretni fogod Damon-t, s rajtad a halál sem fog ki, akkor is visszszerzed. És igen, visszakaptad, szóval irány a játéktér, és csapj le rá! És rám is! |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |