KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Sebastian Petrova
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
No one's gonna take my soul away

Sebastian Petrova Empty

Vendég
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Sebastian Petrova   Sebastian Petrova EmptySzomb. Aug. 15, 2015 7:52 pm

Sebastian Petrova

Ha már az életed romokban áll, akkor te magad se légy kegyes..

Stefan • +18

• becenév: Please, call me, Bash.
• születési hely, dátum: Görögország, időszámításunk előtt valamikor.
• faj: Az első utazó.
• kor: 2000+
• családi állapot: Egyedülálló.
• foglalkozás Gyilkolás, varázslás, bűvészkedés.
• play by: Grant Gustin
• kapcsolat a családdal: Anyám korán eltávozott, a nevelő apám egy bunkó volt, az eredeti sem jobb.. tehát mit is akarsz voltaképpen hallani tőlem? Áh, hogy Amara.. Ő a féltesóm, de ettől eltekintve a kapcsolatunk semleges. El van zárva valahol, és szenved - legalább is ezt hiszem.
• amik egyedivé tesznek:
» Nem az számít igazán, hogy milyen vagy kívülről tekintve az emberek szemében. Hisz lehetsz szexi, sőt akár gyönyörű is, ha közben nincs semmi belső különleges jegyed, ami által kiemelkedhetnél a többiektől. Így, kérlek, ne kívülről légy az, aki lenni szeretnél, hanem belülről adódóan. A szívedet beleadva légy tehát önmagad.. «
- Milyen vagyok kívülről tekintve, milyen az alakom, a külsőm, s egyben az arcom? Mit hordok az utcán, s mit is viselek otthon? Mik a kiemelkedő vonásaim, s milyen különlegesség fedezhető fel az ujjamon?
Nem, nem kérlek, te ezt nem akarod tudni igazából! Hisz nézz csak rám nyugodtan, kedvesem. Jól nézek ki, szinte már magától értetődően szexin. Oh, hogy hányszor szemeznek is velem a nők az utcán, de mindez nem érdekel.. Tudod engem te érdekelsz, kedves olvasom. Így figyelj meg jól engemet.
Szóval elkezdhetném mesélni, hogy hogyan is nézek ki valójából, sőt ezer örömmel meg is tenném mindezt neked, de tudod miért is tegyem? Nézz rám, nézz csak végig rajtam, és teljes mértékben láthatsz akkor, nem de bár? Mit részletezek egyszóval élve, akkor magamon? Amíg csak élek ez marad a kinézetem, tehát nem hiszem, hogy változna a külsőm bármikor is, ezáltal pedig minden reggel, s este ugyanúgy tekintek majd rád vissza, ahogy mostan. A hajam akkor is rövid lesz, sőt barna színű, ha száz év telik el, a szemem akkor is zölden csillan meg, ha már a fény oly régen is kihullott belőle. Én magam vékony leszek, edzett, és halhatatlan, míg világ.. a világ. Tehát mit mondjak még? Talán.. megemlíthető, hogy bárki alakjában járhatok, s kelhettek, hisz utazó vagyok. Bárki testét megszállhatom könnyedén, így mondhatni minden fajt kipróbáltam az életem során, de egyik sem nyűgözött le oly annyira, mint a saját természetfelettiségem valója. Imádom, hogy ezen erővel áldott meg az élet. S igen csak Tessát kellett kihasználnom érte, de immár egyetlen test sem kell, hisz a sajátomban is lehettek. Miután tökéletesre fejlesztettem az utazói képességemet, s létrehoztam egy gyűrűt, nos.. sikerült elérnem, hogy több száz éven át annyi erőt vigyek bele, hogy mostanra akár bármilyen erős is legyen egy boszorkány, de képes vagyok legyőzni. Emberek haltak mindezért, személyek életét ontottam, hogy én magam az legyek, aki. A gyűrű által korlátlan erőm van, a saját testemben élhettek az idők végezetéig, sőt nem kell másik utazó, hogy aktiváljon a testben engem, s igen mindezzel bármilyen varázslatot kivitelezhettek. Senki sem veheti fel velem a versenyt. Csak az idő, a betegség, a sérülés.. de ezeket is kiküszöbölöm. Várjunk, ülj csak le nyugodtan, és ne ijedj meg tőlem, amiért talán az egyik legerősebb utazó vagyok, sőt az is vagyok. De.. de nem kell rettegni, hisz én nem foglak bántani, amíg az utamban nem állsz. Szándék, és indok nélkül sosem ölök, vagy de? Hát ki tudja, nem? Na de akkor a ruházatom.. hát mikor mi is kerül rám, egyszer ebben vagyok, máskor meg abban. Tudod változó, mint az évek, s a kor fejlődési szakasza. Jó volt a mesém? Á-á, hová is mész? Még koránt sincs vége!
- Hogy ki is vagyok én, s honnan jöttem? Hogy mi a belső jellemem, s ezáltal a személyiségem? Vajon mit is rejthet a belsőm valójából, vagy csak mi van a felszín alatt?
Hmm.. ez egy remek kérdés, látod! Az embereknek általában két oldaluk van: egy jó, és egy rossz. Mindenkiben meglapul egyszerre minden vonás, érzelem, s jellem egyaránt, viszont már csak rajtunk áll, hogy melyiket vetjük el, melyiket erősítjük meg, s melyikkel csinálunk valami egészen mást. Igazság szerint én egy olyas valaki vagyok, aki nem ismerhető meg néhány együtt töltött év után sem, sőt akár száz év is eltelhet, de te magad, akkor sem ismerhetsz meg sohasem. S hogy miért, nem? Nos látod, ez egy igazán jó kérdés! Talán nem szeretném, hogy az emberek tudják ki is vagyok, s hogy ezáltal mélyen belém lássanak, s valami olyat várjanak el tőlem, amit én nem akarok megmutatni önmagamból adódóan.
Őszintén mondva azt alakíthatok, akit csak szeretnék. Lehettek kedves, udvarias, és segítőkész. Lehettek gonosz, kegyetlen, s mégis szívtelen. A lényeg azon van csupán, hogy álcát viselek, s mindenki előtt megjátszom önmagam. Mert hát, miért is ne ezt tenném? Az emberek naivak, s elhiszik a látszatképeket, elhiszik azt, amit a szemeik előtt produkálok, s közben le se esik nekik, hogy mindez lehet trükk, avagy csupán álca. Lehet most is hazudok, lehet most is félrevezetlek, mert hát honnan tudhatod? Látod, ez az, magad sem hiszel bennem, sőt soha nem is fogsz.
Persze, igazából én egy kegyetlen srác vagyok, aki nem érezz semmit sem, és úgy váltogatja a személyiség jegyeit, hogy szinte csoda, ha az emberek követni tudják mindezt. Hmm.. ezen felül mindkét nemben megtalálom az érdeklődésemet. Így felvállalom nyíltan, hogy nemcsak nőkkel létesítek testi kapcsolatot, hanem pasikkal is. Emellett pedig.. kihasználok mindent, s mindenkit. Szeretek trükközni ne feledd, így hogy valójában van-e lelkem, nos.. még az Isten se tudja!
- Mit szeretek? Mit imádok? Mit...?
Nos.. elsősorban szórakozni másokkal teljes mértékben, aztán persze kihasználni mindenkit, akit csak tudok azaz önön javamra fordítva. Elveszem, ami nekem kell, s így sikert arattok, kedvesem. Hmm.. mit mondjak még? Szeretem a bűvészkedést, néha napján az éneklést, a táncolást, esetleg az írást.. na jó, ezek már túlzások. De mindenképp imádom a varázslatot, s ezáltal az erőt, de hatalomra nem óhajtok törni semmiképpen sem.
- Mit utálok? Mit gyűlölök? Mit...?
Az életemet, a múltamat.. oh, minek is soroljam? Majd rájössz te magad is, hogy miket nem kedvellek, miket nem szeretek, s kiket gyűlölök a teljes szívemből.
- Még több kérdésed van hozzám, s még többet óhajtasz rólam, mert mindez kevés, sőt semmitmondó?
Akkor.. sajnálom, de az interjúnak vége immáron. További kellemes fejtegetést kívánok neked a sorok közt, sőt várj csak, el ne menj.. adj fel egy levelet a nevemre, majd célozd meg eléggé jól a kukát, és dobd bele, aztán majd ha megérkezik az a bizonyos levél, kibontom, és mindenképp válaszolok is neked, vagy ha nem tetszik, akkor azt is megtehetted, hogy a télapótól kéred mindazt, hogy adja át nekem az üzeneted, csak tudod ezzel az a baj, hogy.. én, nem igen beszélek az öregúrral. De sok sikert neked!
Főkarakter. • 3 év.
• hallgasd történetem...
+18
» Azt hiszed ismersz, mert előzőleg olvastál néhány sort rólam a jellememből? Azt hiszed tudod ki vagyok, csak mert azt írtam oda, amit? S közben, ugye, bele sem gondolsz abba, hogy mindez csak egy kósza trükk, mellyel épp befolyásolni akartalak? Mi van, akkor ha csak épp megnyerni próbállak? Sajnálattal, félelemmel, rokonszenvvel.. Mi van mind akkor, ha csak most is játszom az eszem, és szerepezem? Ne is folytassuk, nem de? Hisz úgy is csak átverlek.. olvashatsz engem, olvashatod a betűket, nézhetted sokáig, de soha.. sohasem ismersz meg igazán engemet, mert tudod.. te túl kevés vagy mindehhez! «
A nevem Sebastian Petrova, de szólíts csak nyugodtan Bashnak, miközben helyet foglalsz azon a széken.. ott. *Mutogatja a helyet.* Látod? Rendben. Na de.. igazából nem is vagyok annyira Petrova, mert az apám sosem egyezett meg a húgom apjával, sztornó rossz apa nevelt fel. Egy kegyetlen zsarnok. A történetem voltaképpen kétezer évvel ezelőtt játszódik, amikor is a régi Görögországban éltünk. Emlékszem mennyire gyönyörű volt kint élni a szabadban, s játszani a többiekkel. Pontosan előttem él mai napig a kép, hogy mennyit futkároztunk, beszélgettünk, nevetgéltünk. Imádtam a természetet, és vonzott ennek a csodás összhatásnak a mágiája. Szerettem a tájat, a növényeket, és az állatokat is, amik egészen 19 éves koromig a menedéket jelentették az életemben. S hogy miért? A család otthon rémálom volt. Minden akkor kezdődött, amikor öt évesen apánk kicseszett velem. Folyton Amara volt a mindene. Engem mindig lealázott, a kislányát pedig állandóan az egekig magasztalta. S miért? Kérdezgettem minden éjjelente magamtól, s volt, hogy a sarokban sírtam, hogy mit is rontottam el. Az egész gyermekkorom erről szólt: megalázásról, megvetésről, fájdalomról, szenvedésről, kínzásról, verésről, lelki terrorról. De nem a hátamon lévő hegek fájtak, vagy az, hogy a sárga földig lettem minősítve szavakkal, hanem hogy anyám, és a kedves Amara mindezt tűrte. Nem segítettek rajtam, sőt el is fordultak tőlem. Az egyedüli társaságom a lovam volt, míg a nevelő apám le nem vágta előttem a ló fejét egy karddal. Akkor szűnt meg a reményem, s az, hogy valaha is lesz társaságom, avagy jó családom.
"Becsapom magam mögött az ajtót, ahogy bemegyek a saját szoba részlegemre. Elegem van az apámból! Mégis miért hiszi azt, hogy mindenhez hülye vagyok? Jó, nem ez akasztott ki voltaképpen, hanem az, hogy engem tart az anyám gyilkosának. De miért? Nem tehettek arról, hogy beteg lett, és eltávozott, mégis minden alkalommal a fejemhez vágja, hogy én vittem a sírba. S ez fáj... fáj nagyon. Hisz annak ellenére, hogy nem volt mellettem sosem, én.. én még szerettem. Nagyon szerettem, és nem akartam, hogy meghaljon. De elment. S apám azt mondja én vagyok a hibás. Az ajtó nyitódik végül, s belép rajta jó öreg édesapám. Egy pálca van nála, mire én hátrálni kezdek egészen a viskónk oldaláig, a faalapnak. Rosszallóan megrázza a fejét, és egyre csak közelebb jön hozzám. Tizennégy vagyok, nem több. Tizennégy. Megállva előttem elmosolyodik, majd a pálcát végig húzza az arcom élén finoman, miközben még közelebb jön, s nem értem ezt miért is teszi. Aztán eldobja a fát, s kezét a derekamra rakja, így rántva erősen magához, mire én automatikusan ellököm. Erre pedig még durvábban teszi meg az előbbi mozdulatot, s erősen a falnak szorít, ahogy végig csókolja a mocskos szájával a nyakamat. Próbálok ellenkezni, sőt ordibálni, hogy hagyjon, de mindez hatástalan. Letépi rólam a felsőmet, majd mohón végig simítja rajtam a kezét. Ütöm, rúgom, lököm el magamtól, de erőtlenebb vagyok. Végül hirtelen megfordítva erősen a fának lök, ami nagyon fáj nekem. S mire észbe kapok hátulról bennem van.... szó szerint bennem. Egyszóval meztelen vagyok, ő pedig a...... nagyot nyelek. A fájdalomtól felüvöltök hirtelen, ahogy ő durván mozog bennem. S mire végezz.. percek telnek el. Nem érzem magam, s ahogy távozik a földre esem térddel. Eleinte csak nyöszörgök, mert még mindig nagyon fáj a mocskos tettének nyoma, aztán zokogva kapok magamra valami ruhát, hogy ezek után elbújva valahova egymagam sírjak a földön heverve."
Tehát Amarának meg volt mindene. Nekem nem, nekem a szenvedés jutott csupán. S mindezen eset egyre többször ismétlődött meg, s egyre durvábban. Apám őrült volt, vagyis jobban mondva a nevelőm.. Próbáltam elkerülni, míg nem egy remek alkalommal megjelent egy csoport.. Tessa. Ez a név ígéretet hozott, s mint Amara, én is odakerültem eleinte szolgálónak. S hogy miért annak? Nos.. szegény családból származtunk, s nem a gazdagból, mint mondjuk Tessa, vagy maga Silas... igen, Silas. Oh, hogy mennyire gyűlölöm az érzést, amit anno már az első pillanatban kiváltott belőlem. Belé szerettem. Hát nem röhejes? De igen az. Na de szerettem őt, és minden úton-módon kerestem a társaságát, vagyis na jó, ennyire nem voltam anno bátor, szóval.. a távlatból szemléltem őt. Míg persze ki nem derült, hogy a húgomba szerelmes. Nos akkor sokkot kaptam, mármint, amint észrevettem a kettejük viszonyát. Kegyetlenül fájt. Éreztettem is Silas-szel, hogy mennyire gyűlölöm. Épp ezért is bosszúból szóltam Tessának kettejükről, de ő persze miért is hitt volna nekem. Nagy csoda lett volna! Szóval.. nagy örömmel ment az esküvőjére, s mikor Silas nem jött, nos akkor már vette a lapot. Felkereste őket, majd lecsapott rájuk, mindebbe én is benne vagyok nyakig. S vállalom is a tettemet! Tehát.. elintéztük a kis párost örökre. Nem mellesleg mondtam már, hogy Tessa baromi jó az ágyban? Oh, hogy ezt nem tudtad? Oh, nos igen a bizalmasa voltam, s ezáltal első utazó tökéletesen én vagyok. Így.. ez lenne az én kis egykori sztorim.
Na de ne rohanj sehova, hisz koránt sincs vége az olvasásnak!
Kétezer év.. váó, belegondolva ez tényleg rengeteg idő. Sok mindent történt, s annyi mindent mesélhetnék is, de mit mondjak még el magamról, ami lényeges is lehet?
Igen.. hogy azt! Nos akkor megjelent az igazi apám pár évvel ezek után, de nem kell aggódni, mert nem úgy, mint ahogy gondolnád. Nem volt semmilyen családi összeborulás, mert hát miért is lett volna? A kétezer évem a magányról szólt, az egyedüllétről, a fájdalomról, de mindez mit sem számít, hisz élek, s ez bőven elég. Tehát megjelent. Bemutatkozás helyett jól hasba szúrt, s annyi vért vesztettem, hogy elájultam. Később egy cellában ébredtem, a falnak voltam kötözve. Hónapokon át éheztetett, vert, és vért vett le tőlem. Jól érezte magát, jót mulatott azon, hogy szenvedtem.
"Közelebb lépve hozzám leguggol velem szembe, majd ravasz mosolyra húzza az ajkait. Egy kést tart az ujjai közt, amire én csak felszisszenek. Még a penge hozzám sem ér, de már ezt teszem. Egyszerűen irritál a penge gondolata, de legfőképpen ennek a mocsoknak a jelenléte. Apám, egy... egy.. Elűzöm a felesleges gondolataimat, s felkészülök arra, hogy megint jól megkínozz, majd magamra hagy egyedül.. mindig egyedül maradok csupán. Mélyen szívom magamba a levegőt, és egy mosolyra húzom az ajkaimat, ahogy megrázom a fejemet.
-Mi az, fiam? Csak nem rájöttél, hogy egy gyenge féreg vagy?-Kérdezi meg élesen megnyomva a hangsúlyt.-De tudod mit... elegem van! Ezt nem tehetted. Az én vérvonalam fut az ereidben, tehát szedd össze magad azonnal, és kezdj el küzdeni. Gyerünk, megtudod csinálni!-Ahogy mondja a szavakat a pengét erősen végig húzza a bőrömön. Felszisszenek, egyszerűen nem bírom a fájdalmat, s amit okoz nekem.-Gyerünk már, Barry.-Rázz meg erősen, s a hátamat szinte a falba veri.
-Nem megy.-Rázom meg a fejemet, ahogy feladom a dolgot. Egyszerűen képtelen vagyok tovább harcolni, hisz nincs miért.. nincs kiért.. nincs semmiért. S a remény örökre elfakult.."

Az eredeti apám is kegyetlen volt, de megtanított harcolni, s elérte a célját. Kitartóvá váltam. Ezek után könnyebb volt szembenéznem az árulásokkal, a csalódásokkal, az élet romjaival. De a kétezer év folyton újat hozott, s volt, hogy ismételte önmagát. Csalódtam mindig, mindenkiben. Az emberekben, az életben, s a reményben. Nincs reményem, sosem volt.
Aztán pedig jött a két évvel ezelőtti eset:
"Hetek teltek el, vagy már magam sem tudom, de egy kínzópadra vagyok kikötözve, vagyis egy kórházi ágyra, de a fenét érdekli.. miért nem hagynak már? Folyton csak injekcióznak, meg kiütnek engem alvási állapotba, szóval szokatlan, hogy ébren vagyok jelenleg. Megjelenik egy orvos nem sokára, de nem ad be injekciót nekem. Egy kést vesz a kezébe mindösszesen, majd ahogy vagyok, azaz ébren elkezdi felvágni a bőrömet. El sem kell mondani szerintem, hogy mennyire üvöltök. Iszonyatosan fáj, szörnyű érzés, ahogy felszeli a bőröm azzal az éles franccal. Az idióta orvos meg még mosolyogni is kezd eközben. Kedvem lenne felképelni legszívesebben emiatt. De tovább csinálja persze, ahogy bizonyos helyeken szinte jön is kifelé belőlem a vér.. Üvöltök, ordítok, de a szoba szinte elnyomja a hangomat teljes mértékben. Végül felvágva piszkál a belső szerveimben valamit, benyom néhány injekciót is, miközben én szenvedek, és szenvedek, majd elkezd visszafelé varrni, persze nem kell aggódnom, mert van vér utánpótlásom, s hát miért is véreznék el? Öröm lenne még a halálom záloga..
Másnap ugyanezt teszi, aztán megint, majd megint..
-Elég!-Ordibálok, ahogy a kés újra a bőrömhöz ér, de már nem tudom hanyadik napja megy ez.-Eléééééééég!-Ordibálok fájdalommal telt hangon, de ő csak mosolyog, mint mindig. Én pedig lehunyom a szemeimet lassan. - "Harcolj, tarts ki, és ne add fel. Megtudod csinálni, csak érezd a légzésed, a szíved egyre lassabb teljesítményű dobbanását, a lelked feladását, de ne add fel! Érezd, hogy élvezed, érezd, hogy mindez neked nem fáj. Én hiszek benned, tehát ne add fel! Gyerünk, csináld meg!" - Rémlenek fel az eredeti apám szavai, ahogy abbahagyom az üvöltést, és mélyen kezdek el lélegezni. Kezem megfeszül a szíj alatt, és szinte magamba fojtom a fájdalmam hangjait, ahogy végül már nem érzek semmit. Ekkor egy hirtelen szerű gondolattól fogva az orvos hátánál jelenek meg. Nos igen, célt ért a kísérletük.. Egyetlen mozdulattal töröm el a nyakát az orvosnak, ahogy leveszem róla a fehér köpenyt, majd magamra veszem. Letépkedem magamról az orvosi szarságokat, és felhasználva azt a vért, amit találok, nos elérem, hogy begyógyuljon a felvágás helye. Így elállítom a vérzést, de rengeteget vesztettem. Nem maradhatok. Megindulok előre, keresek valami gyújtót, majd meggyújtva eldobom, és ismételgettem a varázsigét, ami által végül az egész hely kigyullad.. Mindenki bent égett, s mindenki halott lett, a kutatásuk pedig elveszett.."

Vissza az elejére Go down
Hayley Marshall
No one's gonna take my soul away

Hayley Marshall

❦ Hozzászólások száma :
72
❦ Érkezés :
2015. Jun. 24.
❦ Kor :
33
❦ Tartózkodási hely :
⊰ new orleans

Sebastian Petrova Empty

HYBRID
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian Petrova   Sebastian Petrova EmptyCsüt. Aug. 20, 2015 1:11 pm

elfogadva, gratulálunk

üdvözöllek családunk körében

OMG!!  :cyclops: Na most csak szeretném veled közölni, hogy a lapod olvasásnak a felénél anyám bejött a szobámba és szólt, hogy nyomás takarítani. Nos, azt hiszem ezidáig még sosem alkalmazott, gyilkostekintetet vetettem be és úgy üldöztem el még minimum 10 percre a közelemből. Razz *drámaian lespöri a haját a válláról*
Már a külső és belső leírásnál megállapítottam, hogy -ha lehet- Te még tehetségesebb lettél, mint eddig voltál. Mert igen... olvastam már Tőled nem is egy lapot, de basszus... ez egyszerre nevettetett meg és szontyolított is el. Mondanám, hogy sajnáltam az esetlenebb, régi Bash-t, de szerintem Te nem engeded meg, hogy sajnáljalak, igaz? Razz
Tényleg - mindenféle közhely nélkül- BAROMI JÓL felépítetted ezt a karaktert! Az ET maga volt a desszert, a csemege, így a szépen megírt külső- és belsőleírások után. És... tudod mit?! Nem mondok semmi mást, mert perpill képtelen vagyok rá. Foglald le a szexi arcod és irány játszani. Kíváncsian várom mit alkotsz majd!

Vissza az elejére Go down

Sebastian Petrova
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sebastian Roché

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archívum :: Előtörténetek-