|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 206
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ☾ Where am I? ☾
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: a két keresztnevű férfi Szomb. Szept. 05, 2015 11:20 pm | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Szia-szia! Hivatalosan is üdvözöllek köztünk, ügynök! Érdekes karaktert alkottál, még nem volt szerencsém korábban ilyennel találkozni, örülök neki, hogy hála neked, most el is fogadhatok egyet. Egy ilyen világban, főleg az ilyen természetfeletti erőtől duzzadó városokban elkél egy-egy jó nyomozó, pláne az olyan fajtából, aki tudja is mi folyik a dolgok hátterében! Különleges vagy, az erő, amit birtokolsz még különlegesebbé tesz, így szó, mi szó, tényleg elég különc vagy. De mi szeretjük a különcöket, ők teszik még érdekesebbé az életünket. Nem is tépem a szót tovább, el vagy fogadva! Foglalózz, amíg nem tetted, aztán fuss játszani! |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 12
❦ Érkezés : 2015. Aug. 17.
❦ Tartózkodási hely : 〤 where its necessary 〤
WARLOCK keep my secrets well | Tárgy: a két keresztnevű férfi Kedd Aug. 18, 2015 1:19 pm | |
| James + Alastair Mindenki különc, és pontosan ez a dolog lényege. Ünnepelnünk kellene az egyediségünket ahelyett, hogy szégyenkezünk miatta. maradjon James • 17-18 • születési név: Ryota Kyou • születési hely, dátum: Tokió, Japán - 1983. szeptember 4. • faj: boszorkány • kor: 32 • családi állapot: egyedülálló • foglalkozás FBI ügynök • play by: Hideto Takarai • kapcsolat a családdal: ma már úgy tekintem nincs senkim eme világon. De, hogy mi az igaz ebből, az maradjon rejtély. Bőven elég a társammal bíbelődni. | • amik egyedivé tesznek: nevem jelentése; gyönyörű rossz és együttműködés. Ezen felül, ha nem lenne elég még boszorkány is vagyok. A bökkenő mindössze egyetlen dologban leledzik; nem tudok varázsolni. Az ősök tudtak, de jó nekik. Én mindössze arra vagyok képes, hogy mindenből legyen az élő avagy sem, képes vagyok elvenni az erőt és felhasználva azt varázserőre tenni szert mellyel különböző dolgok válnak nyitottá előttem. Épp emiatt nem is nagyon foglalkoztam mágia használattal vagy bármi olyan egyébbel, mely segíthetne a későbbiek során. Inkább más téren fejlesztettem magam. Mondhatnám úgy is, hogy a lehető legjobb nyomozóvá igyekeztem válni. Társam és én nagyon különbözünk. Arról nem is beszélve, hogy önmagunkban is nagy különcök vagyunk. Hiába az Államok nyitottsága, ha Japánból származol, mindössze 177 centi magas vagy és nem félsz másként öltözni a többitől. Igen. Sálak, gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, kócosan összefogott középhosszú fekete haj, no meg az a bizonyos húzott szem. Különcségemhez tökéletesen illik jellemem is. Zene, tánc és az önfeledt szórakozás kedvelője vagyok. Szabadság, tisztelet, fegyelem melyeket tolerálok mégis, gyakran megyek a saját fejem után. Nyitott vagyok a világ felé és olyannyira bonyolult, hogy kiismerni szinte lehetetlen. Ha van valami, ami biztos, az a társammal való tökéletes ellentét megléte. Majd rájössz, hogy miért. Nagyon nem esnék túlzásba, részletezni, hogy szeretem az állatokat, a természetet, mert igazából csak akkor tudhatsz meg mindent, ha találkozol velem. Megrontalak, bűnbe viszlek vagy épp megmentelek… nos, az már csak rajtunk múlik. |
nincs • néhány év • hallgasd történetem... Lobogott a gyertya lángja. A kanapé végében ülve feltettem egyik lábam a másikra, mint támaszt használtam combomat a papír alatt. Kezemben ceruzát fogattam. A késő esti órákban dalszövegen gondolkoztam. Zenészlélek vagyok. Szabadidőmben gyakran írok dalokat, vagy gyakorlok a gitáromon, mely most is mellettem pihent elfoglalva a maradék helyet is. A motel igen olcsó és lepukkant volt. Szemben egy kopott, négyszögletű asztal kapott helyet. Túlsó végében, valamint jobbom felől egy-egy egyszerű fa szék tartozott hozzá. Előbbit húzta ki a nálam magasabb, borostás férfi. Kezében egy pohár itallal, miközben ő maga alkoholtól bűzlött. Lerogyva az ülőalkalmatosságra ittas állapotot véltem felfedezni társamon. Megint ezt csinálja. Valami van a múltjában mely nem engedi el. Valahányszor nincs akció, melyet megoldhatna vagy épp elronthatna, akkor a kocsma pultja alól kell összekaparnom. Azt mondja, bírja az italt. Nos, ez nem mindig észrevehető rajta. Vagy, máris a sokadik üvegnél járna? Nem panaszkodom rá. Sokat szidjuk a másikat elviselhetetlensége nyomán, de ha nem teszik össze a két különcöt akkor más nem marad meg mellettük. Gondolja az FBI. Néha, magam is eltűnődöm rajta. Mennyi különbözünk és mégis, minden széthúzásunk ellenére jó csapat tudunk lenni. Csakhogy, két teljesen önfejű személyről van szó. Ebből a másik forrófejű is. - Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda. – hangzott el ama megszokott mondat melyet talán már mottójának nevezhetnék. Gyakran elmondja részegen, vagy, amikor egy különösen rossz fiút kapott el, vagy, egy tárgyaláson közli a főnökkel. Drogok, gyilkosságok, maffia és még miegymás izgalmas dolog, mely ügyek a mi kis párosunkra tartoznak. Hiszen hány olyan ügy van, ahol a drogok miatt megölnek valakit? Esetleg a maffia üzletelgetett valamit, melyből elhallgattatás lett? Minden összefügg és még sem. Most is egy ügyön dolgoztunk. Épp csak felpillantva a nagy nehezen levésett három soromból kijelentést teszek. - Részeg vagy. – állapítom meg. - Nem! – felemelte poharát és lehúzta – Tökéletesen józan vagyok. – mondja ezt dülöngélve ültő helyében és egy *hukk* kíséretében. Lassan fejet csóválva tettem le a papírt és a ceruzát. Fekete bőr csizmám alatt recsegett a parketta miként ránehezedve lábamra odamentem társamhoz. - Ideje lefeküdni. – mondtam és minden hiábavaló, lassú tiltakozása ellenére ágyba dugtam. Reggel még morogni fog a fejfájása miatt, de hát mit mondhatnék. Hozzászoktam? Meglehet. Kettőnk között érdekes a kapcsolat. Gyűlölve elviseljük a másikat, mert összetartóan széthúzó társak volnánk. Igen. A két jómadár. A két különc ember.
|
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |