|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 23
❦ Érkezés : 2015. Jun. 24.
❦ Tartózkodási hely : ▷ new orleans
VAMPWITCH keep my secrets well | Tárgy: Re: Spencer Harrington Szer. Aug. 19, 2015 9:49 am | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Spencer! Üdvözöllek köreinkben! Wáó... meg kell mondjam, hogy a lapod reggeli olvassa igencsak jó ötlet volt. Szépen megírt, kellemes stílussal ellátott szöveget alkottál. Külön tetszik a jellemed, hisz ott Iris elég rugalmas volt azt hiszem. Örülök, hogy ebből a szőke hajzuhatagú, kedves arcból egy ilyen kedves emberhölgyikét alkottál! Az Et-d meg... szerintem egy páran tudják már jól, hogy én imádom az ilyen érzelmes, lelki gondolalatok sokaságával tarkított írásokat, szóval engem abszolúte megvettél ezzel. Csak pár kósza, apró hibát vettem észre a lapodba, de azok sem voltak értelmet zavaróak. Azt hiszem remek kézbe került ez a karakter! A lapodat természetesen elfogadom és már engedlek is, hisz valaki nagyon várhat! A játék előtt viszont még kérlek foglald le az avatarodat. |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 3
❦ Érkezés : 2015. Aug. 18.
❦ Tartózkodási hely : New Orleans
Inactive keep my secrets well | Tárgy: Spencer Harrington Kedd Aug. 18, 2015 9:25 pm | |
| Spencer Harrington We're all the same, we just want to belong Riley • sixteen + • becenév: Spence • születési hely, dátum: New York, United States - 1994. február 2. • faj: ember • kor: huszonegy • családi állapot: magányos • foglalkozás orvostanhallgató • play by: Alexis Ren • kapcsolat a családdal: Huszonegy évvel ezelőtt, Charles Cairns, és akkor még az ő keze alá beosztott rezidense, leánykori nevén Eleanor Graham szerelmének gyümölcseként jött világra. Erről természetesen a sebész úr semmit nem tud, Eleanor pedig azóta is reménykedik, hogy a kislánya nem Charles-tól van, hanem szeretett férjétől, aki ugyan néha forrófejű, és képes egyetlen szavával megölni az ember idegeit, csodálatos apa. Mit sem bizonyít jobban az a két csodás gyermek, akiket együtt sikerült felnevelniük. Még ha egyiküket sem ismerik igazán. A két lány mindig is nagyon közel állt egymáshoz, egymás legjobb barátai, bennfentesei, mindent tudók voltak. Egészen addig a napig, amíg ki nem mondták a válást a két szülő között. Spencer édesanyjával New Orleans-ba költözött, és az egyetlen szabályuk az marad, hogy Spence soha nem kérdezősködik a valódi apjáról. Nővérével azóta a viszonyuk inkább hasonló két, kedves ismerősére, akik megannyi titkot őriznek a másikról. | • Oh, drágám. Hol is kezdjem? Nem minden a külső. Erről ítélkezni? Mintha el akarnád dönteni egy könyv borítójáról, hogy milyen is az. Mintha csak a külsőt látván a lelkéig hatolhatnál, rájöhetnél milyen is, vajon barátságos? Azt hiszem. Szerelmes? Egészen biztosan az volt. A rózsaszín köd ott lebegett a szeme előtt, szinte teljesen elfeledtetve vele, hogy az élet nem mindig fenékig tejfel. Élvezi az életet? Egészen biztos vagyok benne. Nagyon is élvezi. A mának él, hisz' sosem tudni, hogy mi történik holnap. Szomorkásnak semmi helye, a könnyeket amilyen messze csak lehet, de elkerüli. Mosolyát folyton láthatod, hisz ott csüng ajkain, keskeny arcát aranyló szőke tincsek kerítik be, százhetvenkét centivel már jócskán a föld fölött van, talán ezért is veti meg annyira magán a magassarkúkat - pedig annyira imádja őket! Az alkatát mindig is imádta. Hosszú, vékony lábak, feszes, ahol kell, és domborodik is éppen eléggé ahhoz, hogy önmagának tökéletesen megfeleljen. Még hogy a nők sosem elégedettek a saját testükkel! Klisé. Ő igenis az. Vagy, legalábbis az volt. Az volt, egészen addig, amíg azt a bizonyos ködöt okozó lány - igenis drágaságom, jól olvastad - el nem tűnt a Föld színéről. Nyomtalanul, és szó nélkül. Megkeseredett? Azt azért nem mondanám. Csalódott, és még így, egy év távlatában is reménytelenül dühös? Annál inkább. Haragtartó? Nem, csak megbántott. Magában keresi a hibát. |
multik • tapasztalat • hallgasd történetem... Bring it back Mindössze csak egy év telt el. Én pedig még mindig érzem, ahogyan a szívem ezernyi, apró darabkára hullik. Egy üveg szív, amely ezernyi szilánkra törött. Eltörött, mikor Ő elment. Egy éve még csak ki sem mondtam a nevét. Fáj az emlékezés, a gondolat, hogy ő boldog felemészt. Boldognak kellene lennem, hogy ő boldog, hiszen ha valaki szereti a másikat, jobban mint bármit, vagy bárkit, akkor megbocsát, elfelejteti a hibákat, és csak örül a szeretett személy boldogságának. Régen azt hittem, én ilyen vagyok. Úgy gondoltam igen, hé, ez menne nekem. De teljesen más, átélni azt a fájdalmat, azt a bizonytalanságot, mikor szó nélkül elhagynak. Mikor nem tudod, mi van Vele. Vajon jól van, jól megy a sora, nem szenved hiányt semmiben? Vagy épp ellenkezőleg, esetleg életének legrosszabb, és legfájdalmasabb évét élte meg? Tehetetlen vagy, ez pedig felemészt. Lassan, de biztosan marcangol szét belülről, örömmel nézi végig, ahogyan padlóra kerülsz. A padlóra, ahonnan képtelen vagy felállni. Egyedül sosem menne. Te mégis félsz segítséget kérni. Napló írásba kezdesz, de már ott elkönyveled, hogy hülyeség, amint leírod az első betűt a vékonyka papírra. Dühös vagy, csalódott, és nem tudsz mit kezdeni magaddal. Gyűlölni akarod, de a szerelem még mindig ott lángol a kis fantom szívben, ami aprókat bár, de még csapdos a kis szárnyaival. Még életben tart. Emlékszem mindenre, mintha csak tegnap lett volna. A hosszú, puha barna hajzuhatagra, a gyönyörű ékkőként csillogó szemeire, az ajkának puha érintésére a bőrömön. Emlékszem az érzésre, mikor reggel felkeltem, és nem találtam magam mellett. Azt gondoltam, biztosan csak odalent bóklászik, mert nem tudott sokáig aludni. Mosollyal az arcomon indult el megkeresni. A ház minden zugát átnéztem. Sehol sem találtam. Még mindig emlékszem, milyen volt. Szinte érzem, a könnyeim forróságát, a tüdőm legmélyéből kiszakadó szaggatott sóhajokat, miközben próbálom visszatartani a hangos zokogást. „Gyűlölöm ezt. Gyűlölöm a forró könnycseppeket, amelyek úgy száguldoznak le az arcomon, mintha csak versenyautónak képzelnék magukat. Sós cseppek áztatják az ajkaimat, lassan kettéválva szökik közülük egy apró, szaggatott sóhaj. Fejemet a falnak támasztom, átölelem a mellkasomhoz húzott lábaimat, könnyes szemmel meredek a hófehér szőnyegre a szobám padlóján. Összetörtem. Apró darabokra, szilánkokra, mintha csak egy vékonyka kis üveg lenne a szívem, valamiféle olcsó játékszer, amit bárki, bármikor eltörhet. Bárki, akit elég közel engedek. Most mégis úgy érzem, ez csakis az én hibám. Én tettem valamit. Valamit, amit nem tudok megmagyarázni. Szipogva pillantok fel, sűrűn pislogok. Próbálok nem sírni. Nem akarok többé sírni. Tudom, hogy utálja, amikor sírok. Kemény, durva mozdulattal törlöm le a könnyeket az arcomról. Nem, nem hagyom, hogy így a padlóra küldjön. Nem adhatom fel ennyire könnyen. Nem lehetek ennyire gyenge. Előhalászom a telefonomat a táskámból, már két lábon állok. A szobában járkálva tárcsázom újra, és újra. Nincs válasz. Érzem, ahogyan a könnyek újra megnehezítik, hogy tisztán láthassak. Minden annyira homályos lesz hirtelen. Legszívesebben csak üvöltenék. Ahogy csak tudok. Kiabálnék. Utána, vagy neki, már nem is tudom igazán. Csak újra magam mellett akarom tudni. Azt akarom, hogy érezhessem, amint a bőre az enyémhez ér, ahogyan játszik a hajammal, miközben valamilyen idióta sorozatot nézünk a szobámban, ami persze egyikünket sem érdekel, de én mindig szerettem, ha van egy kis háttérzaj. Nem bírom a csendet, fülsüketítő. Annyi kérdéssel hagyott magamra. Egyedül hagyott. Hangos csattanás jelzi, hogy a telefonom is búcsút int.” |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |