Pár nappal ezelőtt jutottam el odáig, hogy béreljek végre magamnak egy lakást. Elvégre... nem élhetek az újonnan szerzett ismerőseim nyakán, mert aztán még ők vagy a szüleik megutálnak és kiteszik a szűröm. Na mindegy is. A kertvárostól nem messze vettem ki egy kis lakást, ilyen egyszemélyeset, félig berendezve. Ha találok munkát és lesz több pénzem, na meg szerintem egy kicsit biztatni fogom a tulajt piszkos módon, akkor megveszem az egész kócerájt. Nem rossz ez a hely, sőt... igazán tetszik a kis kertecske a tavacskával és az előtte lévő terasszal. Annyira rám vall ez a hely. Remélem, hogy nem fogok úgy járni, mint az előzővel. Tele volt hullákkal. Egy kicsit túlságosan beleéltem magam a vámpír létembe, de megfogadtam, hogy az új helyen nem fogok ilyet tenni. A minap telepakoltam a hűtőmet itallal és édességgel -a két legfontosabb dolog az életben maradáshoz- úgyhogy most előszeretettel bújok bele az imént említett szerkezetbe és próbálok rájönni, hogy mit is tudnék összekutyulni, hogy érdekesebb legyen a dolog. Végül előveszek egy üveg vodkát és két csomag gumicukrot. Felkapcsolom a számítógépet, feltekerem a hangszórókat és valami jó kis zenét kezdek el engedni a YouTube-ról. Ugrabugrálok, egyszer én iszom az italból egyszer pedig a tálba öntöm a macikra, majd mikor úgy látom, elég lesz bedobom vissza a hűtőbe. Energiaital után kutatok, mikor valaki beront a helyiségbe, én pedig majdnem a plafonig ugrom ijedtemben. Hátrafordulok. -LIV! Az istenit! Halálra rémisztettél. Nem is tudom, miért adtam neked kulcsot. - Kifújom lassan a levegőt, majd elmosolyodom és odasasszézok a lánykához. Nemrég találkoztunk csak, de a legjobb barátnőm lett. Imádom. De az arcán látszik, hogy valami nagyon bántja. Átkarolom a vállát és egy kósza hajtincsét a többi közé igazítom. - Csak vicceltem, ugye tudod? Mi a baj?
A Caelestis Infernum egy, a The Vampire Diaries és a The Originals sorozatokon alapuló szerepjátékos oldal, ahol te magad irányíthatod a történéseket és pezsdítheted fel akár Mystic Falls, akár New Orleans életét. Oldalunk 2015. 08. 08-án egy rövid szüneteltetés után, megújult erővel és dizájn-nal nyitotta meg újra a kapuit azok előtt, akik belemernek csöppenni a természetfeletti lények lepte Mystic Fallsba vagy a hibrid király uralta New Orleansba. Ha van benned elég bátorság az ilyenkor egészséges félelem mellett, ne habozz, az éjszaka lényei csak rád várnak! Talán azért, hogy bekebelezzenek a sötétségbe, talán azért, hogy leszámolj velük, de az is megeshet, hogy sorsdöntő ajánlatot szeretnének tenni neked. Rengeteg lehetőség áll előtted, minden út csak arra, vár, hogy végig járd. Lehetsz a város jótevője, ugyanakkor lehetsz az, akinek már a neve hallatán kirázza a hideg az embereket. Te döntöd el, milyen hírnévnek örvendhetsz! A sorozatban történtek –némi változtatással ugyan, de – párhuzamban vannak oldalunk történéseivel. A veszélyes helyzetek és az izgalmak ugyanakkor nem változtak, ha biztosan jól átgondoltad a döntésed, kis csapatunk szívesen vár téged! :) Oldalunkat négy kedves, segítőkész, mindenre elszánt Admin vezeti, akik éjjel-nappal készenlétben állnak óhajaitokat, sóhajaitokat valóra váltani, kérdéseitekben, kéréseitekben segíteni. Ne félj segítséget kérni, normális esetben nem harapnak… A világunk nyitva áll előtted. Van elég bátorságod belépni?
2013.12.20
come to us, darling
we won't bite you
tweet-tweet
it's like screaming, but no one's hear
they are here
and they enjoy every second
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég :: 1 Bot