|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 27
❦ Érkezés : 2015. Aug. 09.
❦ Tartózkodási hely : Mystic Falls
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Csüt. Nov. 05, 2015 9:37 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Alex Dracy, Daniel Burke • Óhajok • Tudom, hogy mostanában nem voltam túl aktív, de azért még maradnék, és remélem, hogy türelmesek lesztek velem • Egyéb megjegyzések • Mert ha nem, akkor elrabolom Whim-et, aki emiatt kinyír, és nem bámulhatják a csajok a tökéletes testem Béke veletek
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 3
❦ Érkezés : 2015. Oct. 23.
❦ Tartózkodási hely : Itt is, ott is
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Szer. Nov. 04, 2015 5:54 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Adam Brant • Óhajok • egyetértek James-el • Egyéb megjegyzések • nem rossz az oldal design-je (nem lóg ki semmi sehol, olvasható, nem túl csicsás, ízléses...csak a fránya fekete szürke színek...), de megnézném színesebb koncepcióban is
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 8
❦ Érkezés : 2015. Sep. 18.
❦ Tartózkodási hely : Szellemvilág
GHOST keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Pént. Okt. 30, 2015 8:18 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Chris Rhodes |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 16
❦ Érkezés : 2015. Aug. 10.
❦ Tartózkodási hely : Mystic Falls
VAMPIRE keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Csüt. Okt. 29, 2015 4:08 pm | |
| Maradnék. Damon Salvatore, Valentine Greyson Bocsi hogy nem kódolok, de kutyafuttában vagyok idegen gépről, csóközön! |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 13
❦ Érkezés : 2015. Aug. 11.
❦ Tartózkodási hely : ❀ Mystic falls
WITCH keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Hétf. Okt. 26, 2015 2:25 am | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Bonnie Bennett, Olivia Parker, • Óhajok • - • Egyéb megjegyzések • -
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 12
❦ Érkezés : 2015. Aug. 17.
❦ Tartózkodási hely : 〤 where its necessary 〤
WARLOCK keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Szomb. Okt. 24, 2015 6:51 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • James Alastair • Óhajok • sok-sok érdekes ügy, nyomozás, kalandok • Egyéb megjegyzések • levakarhatatlan vagyok!
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 37
❦ Tartózkodási hely : változó
ORIGINAL keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Szomb. Okt. 24, 2015 11:05 am | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Mikael Mikaelson • Óhajok • A Fattyú feje és szíve ezüst tálcán... • Egyéb megjegyzések • user mindenkit szeret
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 33
❦ Tartózkodási hely : Whitmore
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Pént. Okt. 23, 2015 8:36 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Danielle Beckett és Dragos S. Corvin, a szexi • Óhajok • Az oldal összes szexi pasiját egy szép, díszes dobozba a Karácsonyfa alá. ^^ • Egyéb megjegyzések • *meztelenül!
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 17
❦ Érkezés : 2015. Aug. 08.
❦ Tartózkodási hely : △ mf ▽
WEREWOLF keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Pént. Okt. 23, 2015 2:58 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Selina Dixon • Óhajok • egy bőrszerkó lenne karácsonyra • Egyéb megjegyzések • a macskanő 2.0 farkasbundában készen áll, akkor is, ha eszközhiányban szenved még
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 39
❦ Érkezés : 2015. Jun. 28.
❦ Tartózkodási hely : Behind your back, before your eyes
ORIGINAL keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Pént. Okt. 23, 2015 2:50 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • A csúnya, gonosz hibrid és Sese ( aki még készül ) • Óhajok • Engem mindenki szeret, kell ennél több? • Egyéb megjegyzések • Majd később megsúgom.
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 81
❦ Érkezés : 2015. Aug. 08.
❦ Tartózkodási hely : ♣ Mystic Falls és Whitmore
VAMPIRE keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Pént. Okt. 23, 2015 11:58 am | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Elena Gilbert, Elijah Mikaelson és Taylor Bruke • Óhajok • Soksok érdekes játékot mééég és ilyen szerető Staffot • Egyéb megjegyzések • Imádlak titeket
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 29
❦ Érkezés : 2015. Oct. 13.
❦ Tartózkodási hely : △ mystic falls
VAMPWITCH keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Csüt. Okt. 22, 2015 3:02 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Malachai fcking perfect Parker • Óhajok • Whimsy-t kérem karácsonyra Kai-nak. • Egyéb megjegyzések • - |
| | | No one's gonna take my soul away Vendég keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check Csüt. Okt. 22, 2015 2:41 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • Caroline Forbes • Óhajok • egy pici türelmet kérnék, míg jövő héten le nem zajlik a zh hetem :/ utána aktívabb leszek! • Egyéb megjegyzések • Most jöttem, nem gondoljátok, hogy máris megszabadultok tőlem! *-*
|
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 94
❦ Érkezés : 2015. Jun. 08.
❦ Tartózkodási hely : ∙∙∙ mystic falls
WEREWOLF keep my secrets well | Tárgy: Activity Check Csüt. Okt. 22, 2015 2:16 pm | |
| maradni szeretnék! • Karakterek • ide a maradandó karaktereid nevét • Óhajok • ide a kéréseidet, óhajaidat • Egyéb megjegyzések • bármi
- Kód:
-
<center><div class="hír1"><div class="hírnév">maradni szeretnék!</div></br><div class="hírnév2"></div></br><div class="hír2"> <div class="hírnév2">• Karakterek •</div> ide a maradandó karaktereid nevét</br> <div class="hírnév2">• Óhajok •</div> ide a kéréseidet, óhajaidat</br> <div class="hírnév2">• Egyéb megjegyzések •</div> bármi</div></div></br></br> </br></div></center> |
| | | No one's gonna take my soul away keep my secrets well | Tárgy: Re: Activity Check | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |