|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 72
❦ Érkezés : 2015. Jun. 24.
❦ Tartózkodási hely : ⊰ new orleans
HYBRID keep my secrets well | Tárgy: Re: Rebekah Mikaelson Vas. Aug. 09, 2015 12:20 am | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Szia te az érzelmeimmel játszadozó nőszemély! <3 A mai nap a lapodat olvasni volt az egyik legjobb dolog, amit tettem. Imádtam! Minden egyes szavát, de főleg az et-t, hisz ott nagyon megleptél. Care után csak remélni tudtam, hogy hasonlóan érzelmes lappal lepsz meg minket. És... tessék! Egyik -hanem a- kedvenc részem volt, amiből hoztál egy kis ízelítőt. Hope minden apró is jelentette ugyanis a szívembe lopta magát, de azt hiszem ezzel minden (jó)anya így van... Te csodás nagynéni vagy és egyszerűen nem tudok beléd kötni! Irány a játéktérre, jah és hozz még egy csomag pelenkát xd |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 129
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ◌ New Orleans
ORIGINAL keep my secrets well | Tárgy: Rebekah Mikaelson Kedd Jún. 30, 2015 8:34 pm | |
| Rebekah Mikaelson I suppose it's a family trait. Everything we love, we turn to ash. Dóri • tizenblabla • becenév: Bekah, Bex • születési hely, dátum: A mostani Mystic Falls, 1004. 10. 8. • faj: Ősi • kor: 1000+ • családi állapot: változó • foglalkozás: Minek? • play by: Claire Holt • kapcsolat a családdal: A fél életed eltelne, mire végeznék a családom bemutatásával, drágám. Legyen elég annyi, hogy a szüleim meghaltak, amit őszintén szólva nem is bánok, hiszen az egyik évszázadokon át üldözött engem és a bátyáimat, a másik pedig visszajött a halálból, hogy eltegyen minket láb alól, vagy, ahogy ő mondaná, „hogy megsemmisítse a gonoszt a földről, amit teremtett”. Illetve van még hat testvérem, kik közül ketten már egy évezrede meghaltak, viszont akik még élnek, azokkal igen heves és aligha normális testvéri kapcsolatot ápolok. | • amik egyedivé tesznek: Vessünk hát egy pillantást rám. Amit elsőnek meglátsz rajtam, az az ezer éve megőrzött bájom. Nem tagadom, gyönyörű vagyok. Százhetvenhárom centiméteremmel nem mondom magam alacsonynak, sem magasnak, inkább olyan normális méretűnek. Irigylésre méltóan karcsú testem, valamint hosszú és feszes lábaim vannak. Halvány bőrszínű, kerek arcomat körbefonja egy hosszú, dús és természetes szőke hajzuhatag. Általában begöndörítem, s hagyom, hogy hajfürtjeim beborítsák vállaimat. Meseszép arcomon található egy csodás, kékszínű szempár, melybe könnyű elmélyedni, egy kis pisze orr, valamint arcom ékessége, irigylésre méltóan telt ajkaim. Arckifejezésemről könnyen le lehet olvasni, hogy mit érzek, de gyakran próbálom leplezni. Nem szeretem, ha belelátnak a fejembe. Mindig próbálok haladni a korral, évszázadról évszázadra követem a divatot, ami nem igazán esik nehezemre, hiszen mindig is volt hozzá érzékem. Nincsen egy kedvenc ruhadarabom, a ruhásszekrényemben található ruhákat mindet imádom, s változatosan hordom őket. Lábbelinek általában magas sarkú cipőt hordok, mert attól még karcsúbbnak tűnnek a lábaim, s magasabb is vagyok tőle. Kiegészítőként hordok egy különleges napgyűrűt, amit még édesanyám készített nekem és a testvéreimnek, hogy megvédjen minket a naptól, valamint nyakláncokat és karkötőket is szívesen hordok. Karórára nincs szükségem, mert már régóta nem érdekel az idő. Az idő számomra csak egy jelentéktelen fogalom, hiszen halhatatlan vagyok, így van még időm az örökkévalóságig. Nos, egy pillantás, s mindezt észreveheted rólam. Na, de hogy belülről milyen vagyok, ahhoz jobban meg kell ismerned. Azok, akik régóta ismernek, tudják, hogy nagyon makacs és forrófejű vagyok. Hamar fel tudom húzni magam dolgokon, s nehezen csillapodok le. Hiszékenynek mondanám magam. Ezer év alatt, milliószor vágtak már át. Sok fiú, s ne is beszéljünk a bátyámról, Nikről. Rohamosan vágyom a szeretetre. Szeretet hiányom talán a családom nagy részének elvesztése okozhatta. Ó, és mennyire utáltam mindig is, ha alsóbbrendűnek kezelnek, amiért nő vagyok. Ez valahonnan leánykoromból ered, abból az időből, mikor apám vadászni tanította a bátyáimat, de engem sosem engedett. Mikor megtanította nekik használni a fegyvereket, de nekem nem engedte, hogy hozzájuk nyúljak. Aki ismer, az tudja, hogy egész életemben olyan dologra vágytam, amit sosem kaphattam meg. Szerettem volna valakit, aki úgy szeret, mint én őt. Egy szerelmet, ami életem végéig kitart, s fölemészt. Egy meleg otthont, s gyermekeket. Szerettem volna egy babát kihordani, megszülni, s végig nézni, ahogyan felcseperedik. De attól kezdve, hogy vámpírrá változtam, ez lehetetlenné vált számomra. Egy olyan álomhoz ragaszkodom, ami sosem válik valóra. Félek attól, hogy egyedül maradok. Talán ezért is kötődöm annyira a bátyáimhoz. Leginkább Nikhez és Elijahhoz. Ők azok, akik mindig mellettem voltak, akikkel letettük az „Örökkön- örökké” ígéretünket egymásnak. De közülük is, inkább Nikhez ragaszkodom a legjobban. Gyermekkorunkban felnéztem rá, olyan akartam lenni, mint ő. Azóta pedig sosem szakadtam el tőle, mindenhova együtt tartottunk, kivéve, mikor én koporsóban feküdtem. Bár haragudtam rá, mikor ezt tette, sosem tudtam igazán utálni őt. Minden ilyen tette, manipulálása és bántása ellenére, hogyan is utálhatnám azt a személyt, akivel egy évezredet töltöttem együtt? |
Care • 2,5 év • hallgasd történetem...Vajon mit fog először mondani, mikor meglát? Nem tudom, hogy neheztel e még rám a múltban tett bűneimért. Minden olyan gyorsan történt. Az egyik pillanatról a másikra utáltattam meg magamat a bátyámmal annyira, hogy még az is megfordult a fejében, hogy megöljön. A gyűlölete nem volt alaptalan, megbántottam, s az ilyet ő nem tűri el. De nem tette meg. Talán soha nem is akarta. Talán mindvégig csak meg akart rémiszteni, s fájdalmat akart okozni nekem úgy, mint én neki. Megbántam, hogy a saját vérem ellen szövetkeztem, én, aki kezdeményezte az „Örökkön-örökké” ígéretet, az első voltam talán, aki megszegte. Ha visszaforgathatnám az időt, másképp alakítottam volna az életem. Ha visszamehetnék az időben, nem lépném meg ezt a határt. Minden máshogy lenne most. De ami megtörtént, az megtörtént. Lehet, hogy így a legjobb. S, egyszer úgyis ki kellett derülni ennek a régi, rettenetes titoknak. Ha pedig talán, ez nem történik meg, sosem indulhattam volna a nagyvilágnak szabadon, sosem kaptam volna meg ezt a felhatalmazást, sosem kezdhettem volna mindent előröl. És most? Elfordítom a kormányt, hogy bekanyarodjak erre a földútra, más néven a megbeszélt helyre, hogy újra találkozzak Nik-kel, valamint az én egyetlen, pici unokahúgommal. Különböző érzések és kérdések kavarognak bennem, melyekre azonnal meg is kapom a válaszokat. Kilépek az autóból, s megpillantom őt, ahogy gyermekét tartva támaszkodik az autójának. Ezt a képet látni annyira szokatlan. Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy a bátyám apa lesz, még hozzá nem is akármilyen, kinevettem volna, s talán táplálkoznék is belőle, hiszen egy ilyen szellemileg sérült, megtébolyult embert nem hiányolnák sokan. De most, egyszerre szerettem bele a pillanatba, hogy Nik-ket ennyire gondoskodónak apának látom, és szakad meg a szívem, hogy e pillanatot meg kell, hogy szakítsak, s nem is akárhogyan. Ahogy megbeszéltük, a gyermeket rám bízzák, hogy velem legyen, míg nem biztonságos neki ebben a városban tartózkodnia, s gondoskodjak róla. Talán életemben még sosem voltam ennyire izgatott, mint most. Az, hogy rám gondoltak először, aki vigyázni tudna rá, kimondhatatlanul boldoggá tesz, valamint, ezzel egy álmom válik valóra. Közelebb lépünk egymáshoz, s akaratlanul is elmosolyodom. Minden félelem elszállt belőlem, s inkább olyan érzés, mintha évszázadok óta nem találkoztunk volna. Valójában nem volt könnyű hozzászokni, hogy már nem vagyok velük, hogy nem kell részt vennem semmilyen tervükben, nem kell Elijah utasításait követnem vagy kell a terhes farkas lányra ügyelnem. - Szervusz, Húgom. – töri meg a csendet kedves üdvözlésével. Válaszul egy mosolyt küldtem felé, a féle „Örülök, hogy látlak, bátyám”. Elszálltak a kétségeim a felől, hogy kényelmetlenül fogom érezni magam. Egy pillantást vetek végre a szundikáló gyermekre Nik karjában. Egy gyönyörűséges teremtést pillantok meg, akár egy égi áldást. - Az anyjára ütött… Talán mégis van Isten. – viccelődöm a helyzeten, de bizony azonnal feltűnik, hogy ez a gyermek nem csak a farkas lányra hasonlít. Le sem tagadhatnák, hogy Nik lánya. - Nos, a szemében van valami ördögi. Azt tőlem örökölte. – szólal meg egy büszke pillantás után, mit a gyermekre irányított. Ez után ígéretet tettem, hogy megvédem a gyermeket. Szerencsére vannak kapcsolataim, könnyen találok egy boszorkányt, aki hajlandó a rejtő varázslatra. Sosem fogom hagyni, hogy bármi bántódása essen. Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy meg kell védenem ezt a babát, bármi áron. Soha senki nem fog ártani neki, ezt megígérhetem. Addig pedig, ameddig velem van, úgy gondoskodom róla, akárcsak a saját lányomról. Mesélek majd neki történeteket az édesapjáról és az édesanyjáról. Annyi minden van, amit mindig is el akartam mesélni valakinek, s ezt most megtehetem. Ez a különleges gyermek, hasonlóan különleges történeteket fog hallani tőlem, s sosem fogja elfelejteni szüleit, kik bármit megtennének érte. - Talán fehérkerítéses házunk lesz. Az csodás lenne. – tervezgetem máris a jövőnket. Olyan körülmények között fogunk élni, ami minden gyermeknek kijár. Megérdemli, hogy másképp nőjön fel, megérdemli, hogy normális gyermekkora legyen. Nik búcsúzó szavai szívszorítóan hatnak rám, temérdeknyi fájdalom hasít a szívembe. Egyszerre volt borzalmas, s elképesztően aranyos a mondandója. Egy könnycsepp gördül végig bársonyos arcomon, de azonnal reagálnom kell, mikor karjaimba teszi a gyermeket. A selymes bőrű újszülöttet tartva kezemben boldogság fog el, nem tudok betelni azzal, hogy ránézek, legszívesebben eltűnnék vele a semmibe és sosem adnám vissza senkinek. Persze, ez csak egy kósza gondolat, de izgalmas egy gondolat. Miközben Nik kezembe helyezi gyermekkorunk egyik gyönyörű emlékének zálogát, újabb könnycsepp folyik végig, orcámon, követve az előzőt. Azon az estén, mikor odaadta nekem ezt a faragott lovagot, olyan ígéretet tett nekem, amit eddig sosem szegett meg. Mellettem volt, mikor féltem, s vigyázott rám. Ez a kis tárgy örökre megmarad családunkban, s talán ez a kisgyermek egyszer tovább fogja adni. Ez örök jelképe a köztem és a Nik közötti kapcsolatnak. Nem vagyunk mi olyan gonosz szörnyek, mint amilyennek anyánk gondol minket. Elkapom a kezét, s megszorítom. Tudja, hogy mire gondolok, hogy mit érzek, s biztos vagyok benne, hogy az ő fejében is ugyan ezek a gondolatok járnak. - A nézeteltéréseink ellenére, Rebekah, senkire nem bíznám nyugodtabban a lányom életét. – hálásan nézek rá, majd lehunyom a szemeimet. Sok idő óta, most érzem a legközelebb őt hozzám. Nem is tudom mikor voltam ilyen büszke rá, s hatódtam meg ennyire szavain. Ezután nyom egy testvéri puszit az arcomra, s eltávolodik tőlünk. - Légy boldog húgom. – az leszek. Ezzel a gyermekkel boldogabb leszek, mint még soha. - Boldog lesz, Nik, megígérem. – Mindent meg fogok adni az én csöpp unokahúgomnak, amire csak vágyik. Alig várom, hogy elkezdjük közös életünket. De egy valamit még tudnom kell. Egy kérdés, mely az első pillanattól kezdve meg fogalmazódott bennem. - Mi a neve?- Mindig is valami csodaszép és különleges nevet képzelte el neki. Olyat, ami méltó rá. - Remény. A neve Remény. – Talált. Ha annyi pénzem lenne, ahányszor emlegettük ezt a szót, mikor a gyermekről és Nikről volt szó, én lennék a leggazdagabb ember a földön. Ő a családunk reménye. Tökéletes név, jobbat én sem tudtam volna kitalálni. Most pedig ideje indulnunk. Eljött hát a búcsú ideje, utolsó pillantásokat veti az apa a gyermekére, s én, mint aki megfosztja őt tőle, beszállok vele az autóba. Mindent meg fogok tenni azért, hogy Remény ne szenvedjen hiányban és, hogy méltó legyek a testvérem bizalmára. Nem fogok csalódást okozni, hiszen azt, amire mindig is vágytam, sosem tudnám elrontani. Annyi anyát láttam már a világban gyermeket nevelni, hogy azt hiszem, sosem tudnám elrontani. Az autó elindul, én pedig messzire indulok, az unokahúgommal, egy meleg, biztonságos otthonba… |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |