|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 206
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ☾ Where am I? ☾
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: Miss Beckett Csüt. Aug. 13, 2015 9:15 am | |
| ] elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Kis dilisem! Örülök neki, hogy ismét engem ért a megtiszteltetés, hogy elfogadhassalak, hiszen mindig valami olyan lappal állsz elő nekünk, amire nem számított egyikünk sem. Ez is pontosan egy ilyen lap! Én láttalak már sok arccal, sok helyen, de egyre sem emlékszem, ami ennyire átlagos életet élt - annak ellenére, hogy két vámpírral is találkozott - volna. Ez most valami új volt, valami nem várt, amiben olvasás közben kellemeset csalódtam. Jó volt olvasni minden betűjét, jó volt látnom végre valakit, aki ennyire átlagos. Nem is húzom tovább az időt, el is fogadjak, hogy minél hamarabb keverhesd bele D-t a veszélyekkel téli játszmákba. A járást már ismered, jó játékot! |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 33
❦ Érkezés : 2015. Aug. 11.
❦ Tartózkodási hely : Whitmore
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Miss Beckett Kedd Aug. 11, 2015 11:09 pm | |
| Danielle Beckett Légy saját magad, ebben te vagy a legjobb! Ne akarj másokra hasonlítani! Angie • 18 év • becenév: D • születési hely, dátum: Glasgow; 1992.08.04. • faj: ember • kor: 23 • családi állapot: egyedülálló • foglalkozás tanuló és pincérnő • play by: Eliza Dushku • kapcsolat a családdal: Hát, nevelőszülőknél nőttem fel, de velük jóban vagyok. Nincs semmi ami külön odafigyelést érdemelne. Szeretjük egymást, és mégis független vagyok tőlük. Ez így van jól. | • amik egyedivé tesznek: Nem vagyok valami magas. 165 centiméter, nem több amit nekem adott az élet. Szerencsére kellően kárpótolt szép, hosszú barna hajam és szintén barna őszinte, igéző szemem. Ehhez pedig puha bőr, és telt ajkak tartoznak. Karakteres arcom ritkán fedi smink. Épp csak annyi ami szépít és az alkalomhoz illő. Egyszerű hétköznapokon tartózkodom tőle. Testem ott domború ahol kell. Telt, nőies vonásaimra nincs panaszom. Öltözködésem változatos. Színes, akárcsak egyéniségem. Nyitott vagyok a világ felé és mindenkihez kíváncsian fordulok. Szívesen tanulok valami újat, emellett pedig nagyon szeretek olvasni, történelmet tanulni és imádom az állatokat is. Általában mosolygok és mindig kimondom amit gondolok. Ez a tulajdonságom pedig már nem egyszer hozott kellemetlen helyzetbe. De, a titkokat megőrzöm és nem adok a pletykákra. Inkább megismerem az adott személyt és kérdezek. Emiatt pedig gyakran vagyok igazi dumagép. Kiállok a barátaim mellett és mindig keresem a harmadik utat. Alap természetem barátságos és közvetlen, de nem tesz sokat fúriává válni ha adsz rá elég jó okot. Nos, ezt megtalálni a legnehezebb. Nem vagyok se haragtartó, sem pedig könnyen felbosszantható. Illetve, szeretek támaszt nyújtani másoknak, bár néha nekem is kéne egy oszlop. Nem bírom a beképzelt alakokat, és azokat akiknek csak a külső számít. Így az izomagyúakat sem a suliból. Igyekszem önálló lenni. Na, de legyen ennyi elég. Kell valami a személyes találkozásunkra is. |
Dragos S. Corvin • '11 óta játszom • hallgasd történetem... Nyár. Mindig is utáltam. Döglesztő forróság és izzadás. Szerencsére ilyenkor elmerülhetek egy-egy hűvös könyvtár régi polcsorai és még ritkább könyvei között. Természetesen olvasok ám mai darabokat is, de azok nem a kutatás részei. Valahogy mindig is kedveltem a természetfeletti dolgokat, így ha másként nem is találkoztam vele, legalább régi könyvekből igen. Aztán ott van a lehetőség miszerint egy kellemes erdei túra, tópart és fürdőzés sem árt az embernek. A szúnyogokat leszámítva. Ez az utolsó nyaram egész… érdekesre sikerült. New Orleans-ba utaztam pár hétre, hogy levegőváltozás mellett egyaránt kikapcsolódhassak. Nos, az utazás nem úgy sikerült, mint azt terveztem. Életemben először, bár nem lepődtem meg túlságosan - inkább izgatott voltam, azt hiszem -, találkoztam egy vámpírral. Mit eggyel? Rögvest kettővel! Az egyik, erdei sétám során, megakart enni. A másik pedig megmentett. Én mondom nektek a mesék néha életre kelnek. Csak épp nem az elképzeléseknek megfelelően. Na mindegy. A fő, hogy túl éltem és most, hogy tájékozottabb vagyok a világgal szemben már jobban fogok figyelni. Lassan véget ért a nyári szünet és megkezdődött a harmadik évem a Whitmore-on. Végre nem én vagyok a legkisebb és ez annyira jó! Gondoltam ezt addig amíg fejbe, azaz arcba nem dobtak egy citrommal a srácok és mondták azt nevetve, hogy mi a bajom, olyan savanyú a képem. Meglepett arcom hamar „ne már” kifejezést öltött magára. Komolyan, hány évesek? Új év, megszokott kerékvágás. Komolyan, mi jöhet még? Hirtelen magába szippant a természetfeletti valóság? Bah! Nem vagyok egy menő csaj, de a leglúzerebb sem. Ennyire nem lehetek… szerencsétlen?! Vajon mit tartogat számomra az új év? |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |