KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Mosdók
 :: Archívum :: Játékok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Mikael Mikaelson
No one's gonna take my soul away

Mikael Mikaelson

❦ Hozzászólások száma :
37
❦ Érkezés :
2015. Aug. 11.
❦ Tartózkodási hely :
változó

Mosdók Empty

ORIGINAL
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Mosdók   Mosdók EmptySzer. Aug. 12, 2015 9:45 pm

Elena
diszkréció, a legfontosabb

Mióta feltámadtam ügyeltem rá, hogy senkinek se legyen róla tudomása. Egyetlen személy kivételével. Ott voltam abban a városban, ahol az önelégült Klaus királynak hitte magát. Figyeltem az események sorát, míg végül eszembe nem jutott valaki. Így eljöttem a városból és egyenest Mystic Falls-nak véve az irányt elhatároztam, hogy beszélek Elenával. Nem bízom a Salvatore testvérekben. Mondjuk, benne sem. Ellenben ő az egyetlen, akiről hiszem, betartja a szavát. Szükségét éreztem valakinek, aki értesít az ottani eseményekről. Az a város vonzza a bajt és ha természetfelettiről van szó, akkor igen nagy dolgok tudnak történni. Nem lehetek mindig egyszerre két helyen. Célom, miszerint végzek Klaus-al nem változott. Csupán elővigyázatosabb vagyok. Nem vagyok boszorkány. Nem az én tisztem fenntartani a természet egyensúlyát, de arról gondoskodom, hogy az emberek sose kerüljenek túlontúl alulra. Ez nem a szörnyek világa!
Van néhány nap a Whitmore új tanévének megnyitója előtt. Tudom, hogy Elena is odajár, ámbár úgy tűnik ott nem kereshetem. Többek között így, egyetlen hely maradt. A kisvárosa. Kockázatos épp a Grillben felkeresni őt, ahol másokkal is találkozhatok. Olyanokkal, akikkel jelen esetben nem szeretnék. Nem lenne túl jó a számukra. Ahogy reméltem itt volt. Sajnos nem egyedül. Így meghúzva magam megvártam, amíg feláll az asztaltól és egyenesen a női mosdóba távozik. Nem arra vagyok kíváncsi miként végzi a dolgát, hanem nyugodtabb körülmények között óhajtok beszélni vele. Nem a legjobb hely, de kétlem, eljönne velem bárhová. Egyedül. Mivel épp kérni akarok tőle valamit, így adok véleményére. Más esetben nem gondolkoznék rajta, hogy ha kell netalántán el is raboljam pár órára. Épp a tükör előtt állt, amikor vámpír sebességemet kihasználva alig párlépésnyire tőle, mögötte megálltam. Komoly arccal meredtem bele visszatükröződő arcába. Kézfejemet magam előtt fogtam, és most is öltönyt viseltem.
- Helló Elena! – köszöntem ridegen, mire kinyílt az ajtó és én abban a pillanatban tűntem el hogy belépett rajta egy vendég. Szerencsére előbb távozott, mint ahogy azt a hasonmás megtehette volna. Az utolsó pillanatban tértem vissza és zártam be az ajtót. Ismét kettesben lehettünk – Volna egy perced? – gondolom alaposan megijedhetett, hogy szellemet lát. Eltűntem mire megfordulhatott volna. De nem. El kell keserítsem. Nagyon is élek. Bár talán jobban örültem volna, ha nem egy olyan levél fogad, mint az. Mindegy. Az a lényeg, hogy itt vagyok és merem remélni, hogy soha sem fog felkeresni az az állítólagos utazó. Kissé türelmetlenül nézek Elenára, és ami azt illeti, akarja vagy sem, megfogjuk beszélni azt, amiért itt vagyok. Ha nem hajlandó meghallgatni, akkor nincs is miről tárgyalni. Vártam a válaszra, a reakciókra, arra, ami elárulhatna nekem valamit. Bármit.

a hozzászólás Elenanak készült, 415 szót tartalmaz, és írás közben a ... című számot hallgattam. Remélem nem ijesztettelek meg túlságosan.  

Vissza az elejére Go down
Elena Gilbert

Elena Gilbert

❦ Hozzászólások száma :
81
❦ Érkezés :
2015. Aug. 08.
❦ Kor :
32
❦ Tartózkodási hely :
♣ Mystic Falls és Whitmore

Mosdók Empty

VAMPIRE
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Mosdók   Mosdók EmptyCsüt. Aug. 13, 2015 12:11 am

Van pár nap míg elkezdődik a suli, szóval Bonnieval lejöttünk a Grillbe kicsit beszélgetni, részben azt, hogy eddig mi történt velünk. Caroline anyukájának halálával és az én emberré válásommal olyan, mintha lezárult volna egy korszak. Egy rossz korszak, melyre semelyikünk sem emlékezne szívesen. Most minden nyugodt, ami eléggé furcsa, hiszen Mystic Fallsban mindig történik valami, vagy jó, vagy rossz. Néha olyan érzésem van, mintha az a tipikus vihar előtti csend lenne, és csak napok, hetek kérdése, hogy lecsapjon ránk a vihar súlyos károkat hagyva maga után. Erről persze nem beszéltem senkinek, hiszen nem akarom beleültetni a bogarat a fülükbe, hogy mi van, ha valami rossz van készülőben... Hinni akarok abban, hogy vége megoldódik minden és normális életet élhetünk. Már amennyire ezt ebben a mai világban lehetséges.
Kimegyek a mosdóba, majd kezet mosok és pár percig nézem magamat a tükörben. Nincs semmi változás rajtam, nem változtam meg. Legalábbis külsőleg nem. Aztán egyszer csak egy arcot pillantok meg mögöttem a tükörből. Tudom, hogy ki ő, mikor még megakartuk ölni Klaust akkor szövetkeztünk vele, kitaláltunk valamit, hogy megölhessük Klaust, de persze Stefan keresztül húzta a számításainkat. De ez persze mind a múlt.
- Mikael... - mondom kissé rekedtes hangon, mivel még nem találtam rá újra a hangomra. Kis híján a szívinfarktust hozta rám a hirtelen megjelenésével.
Mikor bejön egy vendég kicsit lehajtom a fejemet és próbálok megnyugodni, lassítani a szívverésemen, mivel eléggé rám hozták a frászt. Mire a vendég kimegy addigra sikerül megnyugodnom, s mint ahogy gondoltam Mikael is vissza tért, legnagyobb bánatomra az ajtóban áll, s be is zárta azt, így hát még elmenekülni sem tudnék. Nem mintha akarnék, hisz tudom, hogy úgy csak magamnak okoznék galibát.
- Mit akarsz tőlem? - kérdezek rá egyből. Nincs kedvem kertelni, tudni akarom, hogy miért jött ide, hogy miért keresett fel engem. Mi lehet ennyire fontos?

to Mikael
xxx ● zene Very Happy

Mikael Mikaelson

Mikael Mikaelson

❦ Hozzászólások száma :
37
❦ Érkezés :
2015. Aug. 11.
❦ Tartózkodási hely :
változó

Mosdók Empty

ORIGINAL
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Mosdók   Mosdók EmptyCsüt. Aug. 13, 2015 3:38 pm

Elena

Komoly arccal pillantottam le Elenára. Rég láttuk egymást utoljára és akkor is elég… semleges volt a kapcsolatunk. Ám, tisztában vagyok vele az ősi családnak milyen hírnevet szántak. Mindnyájan tettük érte. Ez nem egy valaki érdeme. Egyikünk sem szent. Szörnyetegek vagyunk egytől egyig. Így hát megértem ellenszenvét és nemtetszését. Arról nem is beszélve, hogy legutolsó információja szerint halott vagyok. Úgy tűnik még sem. Összehúzott szemekkel mértem végig és gondoltam át újra szándékomat. Úgy vélem az ő összetartó csapatuk, és emberségük hasznomra lehet. Arról nem is beszélve, egyszer még jól jöhetek segítségként. Ezt tudom felajánlani cserébe. De, mit is akarok tőle? Azt, hogy nyitva tartsa a szemét és óvó pillantásait ne csak közeli barátaira szegezze. Ha pedig történik valami arról feltétlenül értesítsen. Bízom benne, hogy megigéznem nem kell. Elkerülhetjük ezt a fajta kellemetlenséget.
- Azt akarom, hogy légy a szemem. – felelem a kérdésre és odébb lépek egyet, majd még egyet. Háttal fordulok neki amíg tart a csend, hogy mikor ismét megszólalok felé fordulhassak – Mindketten tudjuk, hogy Mystic Falls nem az a hely, ahol a csend sokáig tart. Előbb vagy utóbb történni fog valami. Ha pedig ez bekövetkezik, szeretném, ha értesítenél róla. – kisebb szünetet hagyok itt. Lehetőséget adva az eddig elhangzottak felemésztésére. Alapvetően minden információt megszerzek amit akarok. De attól még időbe telik amíg valami eljut hozzám. Ezen felül, még ha vámpír is vagyok, időbe telik egyik helyről a másikra utazni. Ez a kettő eltolódás összeadva olyan mértékű lehet, amely késéshez is vezethet. Ezt pedig szeretném elkerülni. Egy ismeretlen megbízása pedig növeli a kockázatokat. Ezért is kerestem fel őt. Hiszek emberségében, és bízom diszkréciójában. Arcom a megszokottnál is jobban tükrözi vissza komolyságomat, melyet hangszínemben is igyekeztem visszaadni. A kisebb csend után kiegészítettem szavaimat.
- Vadász vagyok, Elena. Nem hagyhatom elszabadulni a természetfelettit. – lassan elindulok és körbe sétálom a hasonmást. A Petrovák mindig is megosztották a vámpírokat. Elcsábították az eredetieket és kétszínűségükkel valamint döntésképtelenségükkel belsőviszályt szítottak. Katherine volt az igazi megbízhatatlan ármány. Ellenben, az ifjú Elena törődik másokkal. Valamint, szavahihetőbb. Megállok előtte.
- A teljes diszkréciódat kérem. Maradjon közöttünk ez a beszélgetés, és az, hogy visszatértem a túlvilágról. Számíthatok rá? – tárgyalóvá kezd válni hangom, noha még mindig a megszokott komoly megjelenéssel állok vele szemben. Most pedig ideje lenne megneveznem az árat – Cserébe, te is kérhetsz tőlem valamit. A támogatásom, segítségem, esetleg. – ha most még nem is, egyszer el fog jönni az idő amikor szükség lehet rám valamilyen ügyben. Ha a szavát adja, én is állom az enyémet. A fizetséget nem áll szándékomban megszabni. A jelenlegi békés időszak mellett csak ő maga tudja éppen mire lehet szüksége. Mindnyájan akarunk valamit. Mindig. Persze, ez nem minden amit kérek tőle. Felkeltette valaki a figyelmem és szeretném, ha az ifjú hasonmás ő rá is gondot fordítana. Rá emelné óvó félszemét. Belenézek a női mosdó tükrébe, majd kék szemeimet ismételten a nőre emelem.
- Lenne még valami. – kezdek bele, és egyúttal ittlétem legfőbb okába – Úgy tudom a Whitmore-ra jársz. Van ott még valaki, akire szeretném ha odafigyelnél amikor megkezdődik a tanítás. – egyenlőre nem mondok többet. Elutasítására, vagy netalántán megbízhatatlanságára való tekintettel jobb nem többet mondani. Előtte jó volna megkapni együttműködését. Nem kapkodhatok el semmit. Ezúttal semmiképp.

a hozzászólás Elenanak készült, 517 szót tartalmaz, és írás közben a ... című számot hallgattam. Bízom diszkréciódban.  

Elena Gilbert

Elena Gilbert

❦ Hozzászólások száma :
81
❦ Érkezés :
2015. Aug. 08.
❦ Kor :
32
❦ Tartózkodási hely :

Mosdók Empty

VAMPIRE
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Mosdók   Mosdók EmptyCsüt. Aug. 13, 2015 10:03 pm

Eddig abban a hitben voltam, hogy Mikael meghalt. Utoljára akkor este, Tyler buliján amit Klaus rendezett, akkor találkoztunk utoljára, és azt hittem, hogy ez így is marad. Annyi minden történt velünk azóta, hogy szinte mondhatni homályba veszett az az este. Túlságosan is sok mindenen mentünk keresztül, hogy egy aprócska estére emlékezzünk, ezért is éltem úgy, hogy azt hitte, hogy az Ősiek apja a halottak táborát erősíti. Szerintem eléggé érthető volt a reakcióm, mikor megláttam őt a tükörben. Főleg, mert sokkal erősebb, mint akit ismerek, és immáron már nem vagyok vámpír, hogy megvédjem magamat legalább annyira, amennyire tudtam akkor. Ember lettem, és ezzel együtt védtelen is.
Végig gondolom azt amit mondott, hogy itt, Mystic Fallsban sosincs huzamosabb ideig csend, s nyugalom. Igaza van, itt mindig történik valami, "állat támadások", halál esetek, vámpírrá válások, stb... Sosincs nyugtunk, bár én már másra sem vágyok, minthogy végre normális életet tudjak élni, de természetesen tudom, hogy erre sosem lesz igazán esélyem, de megtehetek minden tőlem telhetőt, hogy a legjobbat hozhassam ki abból a helyzetből, ami most van.
Kissé frusztráltan érzem magam, mikor körbe jár, végig érzem magamon a tekintetét. Nem éppen a legjobb Mikaelsonnal hozott össze a sors, főleg, hogy most nem is vámpírral vagyok itt, aki hallaná kint a tömegben, ha szólok neki.
Kissé meglep a kérése, hogy legyek a szeme, és, hogy szóljak neki, ha történik itt valami.
- Miért érdekel az, hogy mi történik itt? Hisz a családod nem itt van, hanem New Orleansban. - mondom neki szárazon, próbálok úgy beszélni, hogy semennyi érzelmet ne lehessen kivenni a hangomból.
- Igen, számíthatsz.... Nem fogom elmondani senkinek sem. - mondom kicsit hosszas gondolkodás után. Ha Damon tudomást szerezne erről, akkor nem állna le míg meg nem leckéztetné Mikaelt, azzal pedig csak magának ártana, nem kell neki semmiről sem tudnia.
- Kire kéne figyelnem? És miért? - kicsit különösnek tartom, hogy engem kér meg arra, hogy az egyetemen figyeljek valakire. Bárkit megkérhetne, miért pont én kellek neki?

to Mikael
xxx ● zene xxx

Mikael Mikaelson

Mikael Mikaelson

❦ Hozzászólások száma :
37
❦ Érkezés :
2015. Aug. 11.
❦ Tartózkodási hely :
változó

Mosdók Empty

ORIGINAL
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Mosdók   Mosdók EmptyPént. Aug. 14, 2015 2:55 pm

Elena

A hírnév az hírnév. Nem másíthatjuk meg a pletykákat. Szörnyetegek vagyunk és el kell fogadnunk azt, akikké váltunk. Nem teszek le róla, hogy a fattyú szívét átdöfjem egy karóval, így annak a városnak a közelében maradok. De néha errefelé is figyelnem kell. Belekezdek mondanivalómba, és míg Elena joggal kérdez vissza nem győz meg kellőképpen diszkréciója felől. Hát közelebb lépve hozzá rideg komolysággal meredek bele barna szemeibe.
- A szavadat kell adnod. Határozott kijelentésre van szükségem. Egy talánnal nem érem be. – mondom szigorúan, majd kihúzva magam hátrébb húzódom – A válasz egyszerű. Mint mondtam, és te is tudod, vadász vagyok. Mystic Falls-ban pedig mindig akad valami, ami túl erősnek bizonyul a kis csapatodnak. – felelek a kérdésre. Van egy olyan érzésem, hogy ez a város nem egyszerűen vonzza a bajt, hanem maga a probléma. Talán jobb lenne porig égetni és itt hagyni, de az sem vezetne kellő megoldáshoz. Az ártatlan áldozatokról nem is beszélve. A vámpírok könnyűszerrel elmenekülnének, mint ahogy annakidején Nikalus is tette. Ezért van szükségem olyasvalakire, akire odafigyelnem a barátai és nem hagyják veszni. Továbbá, kellőképp megbízható ahhoz, hogy titkon értesítsen az itt zajló eseményekről. Továbbá, Elena épp eleget tud a természetfeletti világról. Ezáltal felismer helyzeteket. Egyetlen egy barátjában vagy kapcsolatában sem bízom meg jobban. Ami azt illeti, ő magában sem eléggé, de még mindig jobb a többi alternatíva. Csak remélni tudom, hogy hasonmásként nem fog nagyobb bajba kerülni és netalántán olyasvalakit is bajba sodorni, akit nem kellene. Éppenséggel megóvnám az efféle bajoktól, tudván azt, amit az illetőről. Várok egy keveset. Elena arcát fürkészem, majd egyenesen belenézve a szemeibe végül felfedem ennek a diáktársának a kilétét.
- A neve Danielle Beckett. Azt akarom, hogy vigyázz rá. – mondom változatlan komolysággal. Többet nem kell tudnia. Minél kevesebbet tud a dologról annál nagyobb biztonságban lehetnek, mindketten. Van egy olyan érzésem, hogy ez a fiatal nő még hasznomra lehet a későbbiekben. Azok alapján, amit némi kutatásból megtudott túlontúl belefolyhat a dolgok menetébe. Csónakot akarok alátenni, és azt, hogy néha mikor arra kérem evezzen. De semmiképp sem lenne jó ha elvinné az ár.
- Ha eljön az idő, cserébe kérhetsz valamit. – tettem hozzá változatlanul. Az egyezség mindkét félen múlik. Ő ad nekem valami, és én ezt viszonzom. Az árat pedig ő maga szabhatja meg. Ritkaság az ilyen, én részemről.

a hozzászólás Elenanak készült, 373 szót tartalmaz, és írás közben a ... című számot hallgattam. Nem a legjobb, bocsánat.  

Elena Gilbert

Elena Gilbert

❦ Hozzászólások száma :
81
❦ Érkezés :
2015. Aug. 08.
❦ Kor :
32
❦ Tartózkodási hely :

Mosdók Empty

VAMPIRE
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Mosdók   Mosdók EmptyPént. Aug. 14, 2015 9:08 pm

Mikor közelebb lép hozzám, hátrébb húzódok kicsit. Maradjon meg a kellő távolság kettőnk között, épp elég nekem az, hogy egy Ősivel kell társalognom és sehogy sem tudok ettől a helyzettől megszabadulni.
Mikael szemeibe nézek, miközben elgondolkodok azokon a dolgokon, amiket az imént mondott. Nem kért sok mindent, igaz, az okát nem is tudom, nem tudom, hogy pontosan miért érdekli az, hogy mi történik itt, vagy azzal a valakivel akire figyelnem kell az egyetemen, de pont ezért, mivel nem tudom, hogy miről van szó, ezért egyre inkább érdekel, hogy mi folyik itt.
- A szavamat adom, hogy senki nem tudja meg, hogy életben vagy, és, hogy ez a beszélgetés kettőnk közt marad. - mondom neki végül. Igaz, hogy szívem szerint elmondanám a két legjobb barátnőmnek, de nem fogom megtenni, nem tehetem meg, hiszen én nem Katherine vagyok, ha én valakinek megígérek valamit, akkor azt be is tartom, legalábbis igyekszem nem megszegni.
Danielle Beckett... Nem ismerős a név, eddig soha nem hallottam róla, így hát arcot sem tudok kötni a névhez.
- Ha nem tudnád, nem vagyok vámpír, ember vagyok. Hogyan tudnék vigyázni rá? És amúgy is, nem tudom ki ő, hogy néz ki. Még mindig nem értem, hogy miért kellek én ehhez, miért pont én? - úgy döntöttem, hogy elmondom végül azt ami a fejembe jár. Nem számít, hogy azt mondja, hogy cserébe kérhetek tőle valamit. Itt most nem arról van szó, hogy nem fogadom el az "ajánlatát" - bár nem hiszem, hogy olyan sok választási lehetőségem lenne - hanem arról, hogy nem értem, hogy miért engem keresett fel ezzel az üggyel. Ahogyan azt sem tudom felfogni, hogy hogyan tudnék én vigyázni valakire, amikor immáron nem vagyok vámpír?

szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: Gyenge lett, bocsi
Mikael && Elena

Mikael Mikaelson

Mikael Mikaelson

❦ Hozzászólások száma :
37
❦ Érkezés :
2015. Aug. 11.
❦ Tartózkodási hely :
változó

Mosdók Empty

ORIGINAL
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Mosdók   Mosdók EmptyPént. Aug. 14, 2015 10:47 pm

Elena

Nem kérek egyebet, se többet annál, mint amit nyújtani tud. Nem kell feltűnőnek lennie. Egyszerűen csak nyitva kell tartsa az egyik szemét, mellyel éppen Danielle-t figyeli. Komolyan veszem szavait, és némiképp megnyugvással tölt el mikor szavát adja hallgatására. Nagyot sóhajtok, hogy még mindig nem értette meg miért ő rá van szükségem. Ő az egyetlen, aki szavahihető és megbízható. Komolyan pillantok rá, és ugyan ilyen hangszínben, valamint arccal válaszolok neki.
- Nem kell, hogy vámpír légy. Bőven megteszi, ha a rajta tartod a szemedet. Ügyelj rá, hogy a ti kis… veszélyes életetek ne legyen része az övének. Egymást visszahozhatjátok az életbe a kis boszorkány barátod vagy épp a túlvilági szellemek segítségével, de ugyanezt érte nem tennétek meg. Nem kell a kelleténél több embert bevonni Mystic Falls gyilkos városának életszínvonalába. Gondolj csak bele hányan meghaltak. – magyaráztam – Ha kell légy mellette, és ha rosszra fordulnak a dolgok értesíts. – belenyúlok a zakóm belső zsebébe és átnyújtok egy apró papírdarabot. Ezen néhány szám áll, szépen egymást követve. Nem lehet nehéz rájönni, hogy a telefonszámom nem más. Bíznom kell az ifjú hasonmásban. Az emberségében. Ő azon kevesek egyike, akik megtartották ezen tulajdonságukat a körülmények változása ellenére is. Így, megértheti mit és miért szeretnék tőle.
- Nem lesz nehéz megtalálnod. Barna haj és szem. A húszas évei elején jár, és azt hiszem van egy közös órátok is. Elég… feltűnő személyiség. Meg fogod találni. – adta némi segítséget Danielle felismeréséhez. Eztán az ajtóhoz léptem, és nincs más megbeszélni valónk akkor… Kopogtak. Egy ismerős hang szólt odakintről és Elena hogy léte felől érdeklődött. Vele érkezett a Grillbe. Való igaz, már egy jó ideje feltartottam őt és alapvetően nem lett volna szüksége ilyen mennyiségű… távollétre. Az ajtóról visszanézem a fiatal nőre – Akkor… megegyeztünk. – nem mintha lenne bármi választása, így kinyitottam a mellékhelyiség bejáratát. Biccentettem felé, és már nyitottam is. Ideje volt távozni, nemde?

a hozzászólás Elenanak készült, 373 szót tartalmaz, és írás közben a ... című számot hallgattam. [color=#574141]Itt a vége?/color]  

Elena Gilbert

Elena Gilbert

❦ Hozzászólások száma :
81
❦ Érkezés :
2015. Aug. 08.
❦ Kor :
32
❦ Tartózkodási hely :

Mosdók Empty

VAMPIRE
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Mosdók   Mosdók EmptyKedd Aug. 25, 2015 9:52 pm

Micsoda meglepetéseket tartogathat egy átlagos nap, nem igaz? Hiszen Bonnieval lejöttünk kicsit inni, beszélgetni a Grillbe, erre kivel találkozok? Mikaellal. Pont azzal a személlyel, akire a legkevésbé számítanék, hogy találkozok vele, főleg, mivel a többi Mikaelson New Orleansban található, pont ezért is olyan meglepő, hogy ő meg itt van, hiszen Klaus halálát akarja, akkor nem azzal kéne foglalkoznia? Mindegy is, ez már nem az én dolgom, lerendezik ők négy szem közt, nem akarok még jobban belekeveredni a kelleténél.
Amikor megemlíti a sok halál esetet, hirtelen felvillannak a lelki szemeim előtt a sok ember, akit el veszítettünk... A szüleim, Jenna, Vicki, Caroline szülei, s még sorolhatnám napestig, hogy mennyi embert vesztettünk el, akikért az életünket adtuk volna, akiket annyira szerettünk. Túl sok halál volt már ebben a városban, túl sok rossz dolog. Mystic Falls szinte vonzza a természetfelettieket. Számtalan sok rossz dolgon mentünk keresztül, az élet nem állt meg egy-két halál eset miatt, muszáj voltunk talpra állni, feldolgozni a velünk történteket. Ezek után teljes mértékben megértem azt, hogy Mikael azt akarja, hogy kihagyjam a lányt ebből az életből, szívem szerint mindenkit kihagynék belőle, akit szeretek, de hát nem lehet. Nem mi döntjük el, hogy az élet milyen lapot oszt nekünk, de mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy Danielle-t távol tartsam a természetfelettitől, amennyire csak lehet. Jobb neki a normális élet.
- Szólni fogok, ha van valami rossz, ígérem. - egyezek bele végül, és elveszem a papír darabot amit átnyújt nekem. Megnézem a számot, majd elrakom a zsebembe.
- Igen, megegyeztünk. - bólintok, majd kimegyek a helyiségből.

szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: Köszönöm a játékot :tita:  
Mikael && Elena

Ajánlott tartalom

Mosdók Empty

keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Mosdók   Mosdók Empty

Mosdók
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mosdók
» Mosdók

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archívum :: Játékok-