|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 206
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ☾ Where am I? ☾
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: Valentine Greyson Pént. Aug. 21, 2015 3:36 pm | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Valentine! Nahát! Végre! Végre egy igazi különc, egyedi, belevaló boszi! Örülök neki, hogy ismét valami újat hoztál az oldalra, annak meg aztán pláne, hogy a te hatásodra megint előjött a fangirl belőlem Szuper lapot hoztál össze, tényleg, komolyan mondom, élvezet volt olvasni. Könnyed volt, laza és volt benne egy kis pofátlanság, amit én nagyon, de nagyon tudok szeretni. Telibe találtál és nem tudom hogy csináltad. Mindent belegyúrtál egyetlen egy lapba, amit szeretek, ezért még csak kötözködni sem tudnék, még ha akarnék se. Nem húzom el az idődet, hanem gyorsan el is zavarlak foglalózni, aztán sipirc játszani! ui: a kedvemért ne felejts el kitölteni pár pontot a profilodban |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 11
❦ Érkezés : 2015. Aug. 20.
❦ Tartózkodási hely : Mystic Falls
WARLOCK keep my secrets well | Tárgy: Valentine Greyson Csüt. Aug. 20, 2015 8:45 pm | |
| Valentine Greyson "Who will tell, the story how you live..." L • 25 • becenév: Val, Vel, Emoboy • születési hely, dátum: New Orleans, 1997. március 21. • faj: Ember/Boszorkány • kor: 18 • családi állapot: Szingli • foglalkozás Tanuló • play by: Bill Kaulitz • kapcsolat a családdal: Hát... azzz... bonyolult. Anya: Loretta Greyson, 48 éves, él és elég sok baja van velem, mert hát lássuk be, nem vagyok épp egy minta gyermek. Apa: Tobias Greyson, 51 (lenne), már meghalt, és nagyon hiányzik. Még a szigorúsága is, anya szerint ő tudott engem egyedül megnevelni. Nővér: Célia Greyson, 21 éves és... utálom a nővérem. Mármint nem úgy hogy igazán, csak egyszerűen mindig mindent jobban akar tudni mint én, és az agyamra megy az anyáskodásával, és a mániáival. Miatta szereltem lakatot a szoba ajtómra is. Szerencsére, ha vész van, vagy valakinek nagyobb baja, azonnal félrelökünk mindent, és összetartunk de... szerintem ez normális ha néha a pokolba kívánom a tesóm nem? | • amik egyedivé tesznek: Nos, a kinézetemre elég sok időt fordítok, így azt hiszem megérdemel egy pár szót. Nem vagyok túl magas, vékonyka is vagyok, nem egy izomkolosszus, és mivel nincsenek extra génjeim, így is nem vagyok erősebb annál, aminek látszom. Egy tinédzsernél. Hosszú fekete hajamba néha vegyülnek szőke, vagy világosabb tincsek, néha teljesen koromfekete. A szemeim barnák, és némi sminkkel hangsúlyozom is őket. Nem érdekel ha buzis, nem érdekel hogy mit gondolnak rólam. Azok akik nem ismernek, és elítélnek a külsőm alapján, nem érdemelnek annyit, hogy foglalkozzam velük. Tehát, a szemeim. Az arcom nem túl karakteres, inkább lágy, és akad két piercingem is. A jobb szemöldökömben egy karika, és egy a nyelvemben, meg pár fülbevaló. Lázadó tini vagyok, na és? Nem láttál még ilyesmit? A ruházatom is eme stílusé. Fekete, meg fekete, egy kis feketével. Jah meg feketét is hordok ám. Bár amúgy nem csak ezt, mindent amiről úgy vélem jól áll, felsők, zenekaros pólók és atléták, fekete szaggatott térdű farmerek. Mindent. Bakancsot is olykor, vagy edzőcipőt. Rengeteg karkötőt, és vagy három nyakláncot, melyből csak az egyik olyan, amit sosem veszek le ha nem muszáj. Egy kis hold. Ez amolyan... amulett nekem. Apám horda sokáig, és most én hordom. Hogy milyen lennék, szerintem már rájöttél régen, hogy lázadó, szemtelen, nem épp szabály tisztelő diák vagyok jelenleg a Mystyc Fall-si iskolában. Nem szeretem az előítéletes embereket, és ha szigorú korlátok közé akarnak szorítani, én mindig kompromisszum kész vagyok. Tényleg. Kedves azokkal akik velem is azok, és még talán segítőkésznek is lehetne nevezni. Megbízhatónak tartom magam, viszont kicsit hirtelen haragúnak is, és könnyen bepörgök, bár szerencsére hamar le is nyugszom, így ellensúlyozom magam. És igen, történtek körülöttem megmagyarázhatatlan események is, amiknek hála sokan elfordultak tőlem. Nem viselt meg, látszólag. Olyan magamban szenvedő típus vagyok, nem szeretek másokra utalva lenni, és emiatt veszekszem talán nagyon sokat a nővéremmel is, mivel ő mindig segíteni akar. Leszámítva azt az aprócska tényt, hogy mi vagyok, ugyanúgy szeretek filmezni, deszkázni, haverokkal lógni mint minden más diák. Persze az én életem sosem lesz annyira bonyodalom mentes. Jól tudom mi zajlik a városban, hogy mik történnek de nem folyok bele, megpróbálom magam távol tartani az egésztől, úgyis annyira para ez az egész... |
Kevin • sok • hallgasd történetem... Én ezt nem kértem, érted? Rohadtul nem érdekelt az egész dolog, és nem akartam boszorkány lenni soha életemben. Mintha lett volna választásom, komolyan. A szüleim mindketten boszi család leszármazottai, így hát nem túl meglepő hogy én is, és a nővérem is dédelget magában némi hajlamot erre. Már gyerekként előjött, de olyan 14-15 éves koromban kezdett eléggé durva és aggasztó lenni. Tipikusan mint a rossz hollywoodi filmeken, ha nagyon indulatba jöttem, eltörött valami, megremegett a lámpafény, elaludt, és a többi. Kénytelen voltam hát foglalkozni ezzel és megtanulni, hogyan kontrolláljam magam, hogy ne okozzak kisebb természeti katasztrófát a megjelenésemmel. Azt mondták, szerencsés h nekem korán kijöttek a hajlamaim, én nem éreztem annak. Egyáltalán nem, mivel amúgy is kevés barátom volt, és azok is lassan eltünedeztek ahogy dilisnek kezdtek tartani, mert furcsa dolgok történtek. Nagyon magam alá kerültem, és megijedtem hogy ezentúl mindig egyedül leszek, mert nem akarnak velem majd barátkozni. Egyik napról a másikra befestetettettem a hajam feketére. Aztán jött a sminkelési roham, és valahogy magamra vettem azt a külsőt, és viselkedést amit mindenki lát. Hogy magamba zárkózok, és nem engedek a közelembe senkit, pedig... én nem akarok ilyen lenni. Ez csak.. egy kép. Nem vagyok ilyen bunkó, és pofátlan csak akkor ha nagyon kihozzák belőlem az állatot, mert nem lehetetlen. Lehetséges, nagyon is, pláne ha bosszantanak, és annyira felingerelnek hogy elveszítsem a fejem, és a boszorkány erőm fellobban. Van róla fogalmam hogy mi folyik a városban, és kik keveredtek ennek az egésznek a sűrűjébe, és őszintén szólva nem irigylem őket, nem lennék egyikük helyében sem, én csak meghúzódom az események szélén. Láttam mivel jár hogyha valaki szembeszegül a természet hatalmaival. Apám is ebben halt meg, egyszerűen túl nagy varázslatot akart véghez vinni, és az ereje nem volt elég, a kontroll elveszett és a mágia egyszerűen felemésztette őt. Én nem akarom ezt. Nem akarom elveszteni a családom, csak mert valaki olyannak az útjába állok, akiébe nem kellene. Én nem akarok a részese lenni, így igyekszem távol tartani magam ettől. A kérdés az, vajon meddig sikerül ez ebben az őrült városban? |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |