|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 206
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ☾ Where am I? ☾
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: Olivia Isabella Cavanaugh Szer. Szept. 23, 2015 7:08 pm | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Szió Liv Hivatalosan is üdvözöllek köztünk! Köszönöm szépen, hogy ilyen türelmes voltál és vártál az elfogadásra, én igyekeztem ahogy csak tudtam, hogy gyorsan játszani ereszthesselek. Gyönyörű pb alanyt választottál, nagyon szeretem a hölgyet és abszolút remek választásnak tartom őt egy ilyen karakterhez! Szép, jól kidolgozott kerek egész lapot olvashattam tőled és köszönöm neked, hogy ezzel dobtad fel a napomat, számomra mindig öröm elfogadni az ilyen szépséges műveket. Szeretem, ha valaki ilyen elhivatott a munkája iránt, mint amilyen a karakter is, különösen tetszik, hogy a boszorkányságot az újságírás mögé szorítja, és minden elismerésem, hogy a nagyival is "megküzdesz" azért, hogy valóra váltsd az álmaidat. Ezek után nagyon remélem, hogy minimum az álom melót megkaptad! Na, el is vagy fogadva, szaladj foglalózni és fuss játszani! |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 2
❦ Érkezés : 2015. Sep. 21.
❦ Tartózkodási hely : Mystic Falls
Inactive keep my secrets well | Tárgy: Olivia Isabella Cavanaugh Hétf. Szept. 21, 2015 9:11 pm | |
| Olivia Isabella Cavanaugh idézet idézet idézet idézet idézet idézet K. • 25 • becenév: Liv • születési hely, dátum: USA, Virginia, Mystic Falls, 1995. 09.27. • faj: Boszorkány • kor: 20 • családi állapot: Kapcsolatban • foglalkozás Diák, újságíró szeretne lenni. • play by: Crystal Reed • kapcsolat a családdal: Csupán a nagymamája él már. | • amik egyedivé tesznek: Termetem nem haladja meg a 160 centimétert, igaz, hogy kicsi vagyok, de annál szívósabb. Alakom karcsú, törékeny, minden-féle ruhadarab jól áll rajtam, a miniszoknyától a motoros szerkóig. Bőröm hófehér, szinte már áttetsző, tekintetem csokoládé színű, mely ártatlanságot sugározz. De ugyebár a látszat néha csal! Szintén gesztenye barna tincseim a derekamig ér, melyet általában egyenesen hordok, de van mikor begöndörödik. (Ilyenkor fogom fel inkább lófarokba!) Szekrényemben megtalálható a szexi miniszoknyától elkezdve, a necc harisnyán át, a magassarkún keresztül, a farmernadrág, motoros dzsekiig. De általában magassarkúban érzem jól magam, kompenzálja magasságom, olyan számomra, mint mások számára az edzőcipő. Igaz, hogy a szekrényem mélyén a szexibb cuccok is ott lapulnak, bár elrejtve mélyen. Általában a kedvemtől függ, hogy éppen egy laza cuccot kapok magamra, vagy inkább szexibbet. Szeretem a vidám, világos színeket, de ugyan akkor a feketéért is oda vagyok, valamint a csizmákért és a bőrszoknyáért, ezeket egyszerűen imádom, és jól is áll rajtam a pasim szerint. Viszont mióta a szüleim meghaltak két éve a nagymamám nevel, miatta visszafogottabban kell öltözködnöm, mert húsz évesen is képes bele szólni a dolgaimba. Általában makacs, kedves, szenvedélyes személyiséget takar bájos külsőm. Valamint szeszélyes, önfejű vagyok, nem hallgatok senkire, csak saját magamra, ugyan akkor csupa szív teremtés vagyok mások szerint. Jó szívű és kedves vagyok, de ez ne tévesszen meg, ha kell kiállok magamért és másokért, nem szeretem ha bántanak másokat. Ami a szívemen, az a számon... ebből szoktak problémáim lenni. A nagymamám a családom, érte bármire képes lennék, először, mikor két éve mesélt a családunk különcségéről, bolond vénlánynak tartottam. De hamar kiderült, hogy neki van igaza, azóta hajthatatlanul tanít, azt akarja, hogy jó legyek ebben a boszorkányosdiban, nem érti meg, hogy nekem fontosabb, hogy jó tanuló, hogy újságíró legyek. Igaz, hogy nagyon félt és véd, de legalább vigyázz rám. Tudom valahol igaza van, mert lehet egyszer a vámpír, ki családommal végzett eljön értem, de nem félhetek egész életemben, most vagyok fiatal, most kell élnem, nem? |
Nincs • Öt év. • hallgasd történetem... Elkések, el fogok késni, az ébresztő órámra pillantok, a francba is, világosan megmondtam a nagyinak, hogy ébresszen fel, mert találkoznom kell valakivel, a minap a kávézóban sikerült össze futnom egy újságíróval, és miután szerencsétlen módon sikerült leborítanom egy hatalmas bögre kávéval, míg Taylor-re vártam. Késett. Elég sokat ami azt illeti, csak akkorra ért oda, mire már sikerült a férfit nyakon öntenem. Majd elkezdett faggatózni és kiderült, hogy én is ezen a szakmán szeretnék elhelyezkedni, felajánlotta, hogy esetleg segíthetne gyakorlatot szerezni nekem, habár még csak másodikos vagyok az egyetemen. Nem sok esélyt láttam és látok, de végül a barátnőm rávett arra, hogy menjek el. Egy találkozóból amúgy sem lehet nagy baj, maximum újból leöntöm az úriembert. Taylor-t körül belül egy hónapja ismertem meg, egy buli után. Milannal ismét össze vesztünk, öt éve vagyunk együtt, még a középiskolában jöttünk össze, és azóta tart a nagy szerelem. De néha az idegeimre, van amikor ő a világ legcukibb fiúja, minden lány irigykedne rám miatta, de néha meg a világ legnagyobb seggfeje. Akkor is az utóbbi történt, valami miatt össze vesztünk a clubban, igazság szerint már nem emlékszem, sose szoktam utána emlékezni, és már újra minden happy, de akkor nagyon el voltam keseredve. Annyira, hogy ott is hagytam a saját levében főni. Nem tudom alkoholos állapotban mennyire is főtt a levében, de nem igazán érdekelt akkor. Ez már amiatt sem volt a legokosabb ötleteim egyike, mivel hogy az ő kocsijával jöttünk, így nekem gyalogolnom kellett. Volna. Éppen az orrom alatt átkoztam, hogy hogy lehet valaki ekkora idióta, amikor megpillantottam Taylor-t, nagyon elveszettnek tűnt. Látszik valakin ha nem itt él, elvégre ez egy akkorra kis város, hogy még a szomszéd utcában is tudják mit csinálsz, az nem is probléma, hogy esetleg még nem is tetted meg. Tehát igen, feltűnt az ismeretlen arca. És biztosan hallottátok azt, hogy minden ember megtalálja egyszer a foltját, mindenki számára létezik a nagy ő. Én sosem voltam az ilyen nyálas dolgokért oda, nem nagyon hiszek az örökké tartó szerelemben, még ha ilyen hosszú ideje is meg van nekem Milan. De azt hiszem a barátokkal is ez a helyzet, mert az első pillanattól kezdve éreztem, hogy megbízhatok benne, úgy éreztem mintha ezer éve ismernénk egymást. Már akkor azon az éjszakán elmeséltem az életemet, Milanról, a szüleimről, hogy a nagymamámmal élek, aki apácának akarna nevelni, arról is meséltem, hogy mennyire szeretnék újságíró lenni. Csupán azt nem említettem, hogy boszorkány lennék, illetve a szüleimmel egy vámpír végzett. Azt hiszem, ha erről is kitálaltam volna neki, egyenes úton zárt volna be egy diliházba, legalábbis menekülőre fogta volna. Azóta szinte elválaszthatatlanok lettünk, amolyan öribari féleség. -Nagyi,- érek le a lépcsőn, a nagyanyám megint portalanít valamit, amit már két órája portalanított, lehet kicsit mégis dilis,- mennem kell, mert elfogok késni.- kapom vállamra a táskámat. Amikor akarnék adni neki egy búcsú puszit, ujjait a karomba mélyeszti. -Kislányom, ne menj, ma még nem is tudtunk gyakorolni,- szem forgatva próbálom kiszabadítani a kezemet.- Tegnap is mondtam, hogy ma nem érek, rá, majd holnap, ne főzz vacsit, hozok kínait,- azzal kisietek az ajtón mielőtt kitalálhatna még valamit. |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |