KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Magic Queen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Whimsy De'Schreave
No one's gonna take my soul away

Whimsy De'Schreave

❦ Hozzászólások száma :
206
❦ Érkezés :
2015. Jun. 26.
❦ Kor :
30
❦ Tartózkodási hely :
☾ Where am I? ☾

Magic Queen Empty

HUMAN
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Magic Queen   Magic Queen EmptyPént. Aug. 14, 2015 8:38 pm

elfogadva, gratulálunk

üdvözöllek családunk körében

Vérszomjas boszihercegnő! :já: :*:
Nagyon örülök neki, hogy újra köztünk vagy, hiányzott már nekem, hogy tőled is irományokat olvashassak. :bú:
Nem akarom, húzni az idődet, pláne nem úgy, hogy amíg én itt téged értékellek, ti a chaten ki tudja éppen miről beszéltek.. Rolling Eyes Razz
Nagyon, de nagyon tetszett az egész lapod. Ahogy mondtad, tényleg mindent átitat ez a mélyről érkező gyűlölet, a lángoló bosszúéhség, ami majd' felemészt. Lenyűgöző, ahogy megragadtad ezt a vonalat és ahogy tálaltad nekünk. Eddig is tudtam, hogy szuperül írsz, de ezzel aztán pláne levettél a lábamról. :*: Ha akarnék se tudnék belekötni, vagyis talán csak egy dologba, amiért nem tudtam még tovább és még annál is tovább olvasni, pedig szívesen tettem volna. Very Happy De nem baj, majd a játéktéren nyomon követlek és vélhetőleg mi is találkozunk még ott, ugyanis el vagy fogadva! Ha a foglalót elintézted, irány-horány játszani!  :hug:  :hug:

Vissza az elejére Go down
Davina. Claire
No one's gonna take my soul away

Davina. Claire

❦ Hozzászólások száma :
14
❦ Érkezés :
2015. Aug. 08.
❦ Tartózkodási hely :
❤ Where I have to be ❤

Magic Queen Empty

Inactive
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Magic Queen   Magic Queen EmptyVas. Aug. 09, 2015 10:31 pm

Davina Claire

I want to be remembered as a girl who always smile even when her heart is broken.

Phoenix • Titok

• becenév: Neked csak vérszomjas, bosszúéhes boszorkány hercegnő
• születési hely, dátum: New Orleans : 1996. november 22.
• faj: Boszorkány
• kor: 17
• családi állapot: Heart is broken
• foglalkozás Witch queen
• play by: Danielle Campbell
• kapcsolat a családdal: Feláldoztak a hatalomért
• amik egyedivé tesznek: Megromlott, átokkal sújtott…Nos ez az a két szó, ami kívül-belül jellemez. Nem maradt meg semmi a tükörfényből  a színtiszta jóságból.  Fiatalon kellett megtapasztalnom mindazt a szörnyű dolgot, amit velem tettek. Természetesen ezt a csapást senki sem élné túl. Nekem sem sikerült. Bár fizikailag még létezem, de belül úgy érzem magam, mint akin átment egy úthenger. Teljesen ellaposodtam. Az érzelmeimmel játszottak és mikor képes voltam kilépni a komfortzónámból jött valami végzetes. Alapjaiban rengette meg világomat, egyszer és mindenkorra porrá zúzva kislányos ábrándjaimat egy tökéletes, őszinte világról. Minek tartom magam? Egy túl hiú, egykoron túl boldog lánynak, akinek nem adatott meg az-az öröm, hogy sokáig élvezze azt, amit neki szánt az ég. Igen… Lehetne mondani, hogy sekélyes vagyok… Talán az voltam, de mára már egy vérszomjas boszorkány hercegnő vagyok. Túlteng bennem az adrenalin valami olyan után sóvárgok kétségbe esetten, ami egykoron az enyém volt és bár csaták százai várnak rám én mégis készen állok!  A megtört szív persze meglátszik az emberek külsején, de én egy olyan kőfallal vettem körbe magam, ami nem sugall semmi mást csak hidegséget.  Bár szememből nem tűnt el teljesen a fény ez csak annak köszönhető, hogy túl sok mindent tettem kockára és fűt a vágy, hogy ne veszítsek el semmit. Minden ami eddig voltam most egy sötét álarc rabja és jól érzem magam. Végre nem vagyok kiszolgáltatva senkinek. A felszínen egy gyönyörű, megtörhetetlen, magabiztos és erős vezető vagyok… Akik nem erősek azok halálra vannak ítélve, és én nem bukom el újra! Eljött az új korszak, eljött a bosszú ideje!
Majd lesz • Büszkélkedhetek vele
• hallgasd történetem... Hosszú út áll a hátam mögött. Több megpróbáltatás, több kudarc ért… De én még mindig állok. Olyan az életem, mint egy átkozott sakktábla. Egyszer a fekete bábú lép, egyszer pedig a fehér… Mint valami szűk világlátású ember, aki azt hiszi, hogy csak jó és rossz van… Nevetséges, hogy néhányan elfelejtik az árnyalatokat, mert van, hogy félre ismerjük a másikat és már az előtt beskatulyázzuk mielőtt megismernénk. Az én példám más. Tudtam milyenek az ősök… Mégis bedőltem nekik. Talán csak akartam adni még egy esélyt, de ma már belátom, hogy egy megtört szív kellett hozzá, mégpedig az enyém, hogy végre átlássak a korommal itatott ködfátylon. Látom az igazságot… Nagy kár, hogy már elkéstem vele. A csalárd szívem eltérített a célomtól… Megfogadtam már az első pillanattól kezdve, hogy nem hódolok be az aljas terveknek. Most mégis önmagamat marcangolom azért, ami történt. Szerelmes lettem és ez lett a vesztem… Szerelmes lettem egy ősibe… Persze ennek is igen finom története van…Árulás, hazugság. Újra és újra feltűnik ez a két dolog az életemben én mégis képes voltam eltekinteni minden előítéletemtől. Megpróbáltam . Amíg tartott csodás volt, úgy éreztem végre tartozom valakihez, hogy elfogadnak megszabott határok nélkül.  De New Orleans nem az a varázslatos hely, aminek én gyerekként hittem. Mindent felemésztett a hatalom vágy. Nincsenek őszinte felszínre törő valós érzések.  Az egész város ködlepel alatt él. Ahogyan eddig én is azt tettem. Nem kell sokáig várni, hogy minden megváltozzon. Elég egy óvatlan lépés és máris sakkot kapsz. Eddig csupán egy fehér gyalog voltam, akit mindenki kénye- kedve szerint   rángathatott, de ez most megváltozik. Minden szépen lassan küzdelmes úton persze, de a helyére fog kerülni. Nem vagyok többé nebáncsvirág, nem mintha eddig az lettem volna, de ha velem szemben senkinek sem volt egy csepp könyörülete sem akkor nekem miért legyen? A kezdő lépést  a feketék tették meg, ideje, hogy végre visszavágjak.  Azzal, hogy elvették az esélyt tőlem, az esélyt a boldogabb életemhez… valaki oldalán, aki tudtam, hogy sosem fog többé elárulni… Nos üzenet a jövőre nézve..: A játék elindult mától fogva nem vagyok sima gyalog a fehérek csapatában…Nem…Ó…Nem…A királynő vagyok és mindent megmozgatok ami hatalmamban áll. Megtudjátok milyen az a bosszú. A játékszabályok egyszerűek… A mattot pedig én fogom adni!

Vissza az elejére Go down

Magic Queen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» The Magic of Time
» Elena - Val - It's magic...
» The Drama Queen & The Paranoid Hybrid - Who are you?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Fajaink :: Sikeres karakterlapok :: Boszorkányok-