Tárgy: Re: Elena - Val - It's magic... Kedd Okt. 13, 2015 3:29 pm
A szertár tűnt a legjobb helyszínnek hogy átmásoljam a házit, de nem is számítottam rá hogy majd később rajtam ütnek. Pláne nem hogy az a valaki Elena lesz és még azt is észreveszi talán amit művelek, mert abból amit mondott, bizony észrevette. Nem tesz boldoggá és hátra igazítom a hajam. Zavarba jövök ahogy kérdezni kezd. Nem tudom miért jött ide, és nem hiszem hogy direkt engem keresne, de ez is kiderül végül is. - Nem kéne megijednem tőled, csak nem hittem hogy te leszel az, lévén már nem is jársz ide, itt sem kéne lenned - mosolyodom el lazán, ahogy elpakoltam mindent, és épp a kezébe nyomom a vattát, fekete lakkozott körmei szinte kiemelik a kezem vékonyságát, de nem érek hozzá Elena kezéhez inkább csak oda ejtem a pamacsos zacsit. - Hm? Mi az? - állok meg egy kicsit ahogy megszólít hogy beszélgessünk egy kicsit, bár nem igazán áll szándékomban azt kell mondjam. - Jól tudom hogy mi történhet, nem vagyok vak hogy ne tudjam mi zajlik ebben a városban. Most mi van? Én is olvasok újságot és hallgatom a híreket - na meg ott van a kellemetlenkedő kis házi szellem, aki szállítja nekem az olyan híreket is amiket nem is kellene tudnom elvileg, mert senki sem tudja, Én mégis, hiszen pontosan tudom hogy mi történt vele, és a kis bandájával, de távol tartom magam mindettől amíg lehet. - Én nem foglalkozom ezekkel, szóval örültem hogy láttalak és élsz még, de itt vége is - szabadkozom, és ha elenged akkor ki is megyek, nem éppen a legjobb hogy észrevette a kis képességem.
Tárgy: Re: Elena - Val - It's magic... Kedd Szept. 22, 2015 11:36 am
Jó érzés újra a régi iskolámba lenni. Annyi emlékünk van ezen a helyen, hogy nem is tudnám elképzelni, hogy egy évbe egyszer ne jöjjek be. Ilyenkor visszaemlékszem mindenre. Még a rosszra is. De túléltük és most itt vagyunk, már főiskolásként. Nekem pedig mindent meg kell tennem a jó pontokért a gyakorlatomon, úgyhogy ezért elvállaltam ezt a véradásos dolgot. Egyelőre csak segédkeznem kell de remélem hamarosan már én is végezhetem ezt az apróságot is. Még sokat kell fejlődnöm és tanulnom, de szeretnék doktornő lenni. Jól mutatna a nevem előtt a Dr. jelzés azt hiszem. A raktár felé veszem az irányt, benyitok és ugye meglátom Valentinet. Elég váratlanul érhette a jelenésem, kicsit megilletődött. Nem vagyok tanár, hogy felelősségre vonjam, de ha jól láttam amit láttam, akkor azért bizony meg kell majd környékeznem. És jobb ha most. Mert nem biztos, hogy ha ilyen figyelmetlen és nem használja jól... nem fog jól járni. -Ahha, értem. Bocsi, hogy megijesztettelek. - Mosolyodom el és közelebb sétálok a fiúhoz. Csak a vatták miatt, mert nála vannak. Elveszem, beleteszem a táskámba és összefonott karral megállok előtte. Muszáj megbizonyosodnom róla, hogy jól láttam e. - Hé! Várj egy kicsit. - Nyúltam a karja után és mikor elkaptam egy kicsit meghúztam magam felé, jelezve, hogy maradjon. Végigpillantok rajta, tartok egy kis hatásszünetet és egy apró sóhajjal meg is kezdem a mondandómat. Nem szeretem az ilyesmit, nem vagyok jó benne. - Láttam, hogy varázsoltál. Vigyázhatnál jobban is egy kicsit. Kihasználhatnak... - Szemeim az övéibe szegezem. Remélem nem gondolja azt, hogy megpróbálom megigézni, mert nem fogom. Nem szoktam. Csak ha nagyon muszáj. De egyébként meg ha figyelmeztetem és továbbra is letolja ezt az egészet, akkor az már nem az én gondom lesz. Csak egyszerűen rossz érzés, hogy ha nem tudom megmenteni az embereket.
szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: remélem tetszik
Valentine && Elena
Valentine Greyson
No one's gonna take my soul away
❦ Hozzászólások száma :
11
❦ Érkezés :
2015. Aug. 20.
❦ Tartózkodási hely :
Mystic Falls
WARLOCK
keep my secrets well
Tárgy: Re: Elena - Val - It's magic... Szomb. Szept. 19, 2015 11:51 pm
Hogy a rossebb enné meg! Minek kell neki ilyenkor erre járnia, és egyáltalán mit keres itt ha már régen elballagott, és nagy cicomás ünnepségük is volt, amin az egész sulinak ott kellett szenvednie, mint néző közönség, és így nekem is. Mint minden jó diáknak, és el is mentem. Nem vagyok az ilyen macerás dolgok híve, és hát mint boszorkány hallottam ezt azt a vámpír-boszorkány-vérfarkas témákról is, de nagyon nagyon próbáltam magam ezektől távol tartani hiszen senkinek nem hozott még jót ha Elenval vagy körülötte bárkivel jóban volt. Valahogy nem egy életbiztosít a közelében lenni, és ez most is tudatosul bennem, ahogy a szertárban állunk, és hátam mögött lejár a varázslat, és a füzetek egymás mellett hevernek, és olyanok mint két füzet, én pedig veszek egy mély levegőt. - Semmit, csak leckét másoltam gyorsan, és megijesztettél, azt hittem egy tanár vagy - mosolyodom el, és próbálom azt gondolni hogy nem látta mit csinálok, és el tudom vele hitetni hogy nem történt semmi. Érzem rajta hogy vámpír, és azt is tudom hogy könnyedén elmenekülhetek előle, de bántani kifejezetten nem akarom, nem vagyok olyan típus aki örömmel szenvedést okozna másoknak. - Ahha, tényleg a véradás, az ma van... Vatta? Hát, az itt van valahol - nézek félre és egy nagy zacskóban meg is látom a pamacsokat és Elena kezébe nyomom, és gyorsan összeszedem a füzeteket, meg a táskám. - Szóval, ha megbocsátassz vár az órám... - próbálok kereket oldani a helyzetből, hiszen nagyon nem kellene hogy ezen a témán lovagolni kezdjünk.
Tárgy: Re: Elena - Val - It's magic... Kedd Szept. 08, 2015 1:42 pm
Emlékszem milyen volt hónapokkal ezelőtt, hogy kitaszították a természetfelettit Mystic Fallsból. Annyira vágytam haza, olyan honvágyam volt, hogy azt hittem, bele fogok halni. De most, hogy megtört ez az egész és én végre, újra ember vagyok, nem lesz ilyen problémám. Soha többet. Nem bánom. Mert nem szerettem vámpír lenni. Ez nem az élet rendje. Az a rend, hogy mindenkinek öregednie kell rendesen, mindenki legyen annyi, amennyinek kinéz. Nem fair sokakkal szemben a vámpír lét és még rémes is, mert ölni kell vagy bántani másokat. Nem. Ezt nem fogom soha újra átélni. Ma hazajöttem az egyetemről, hogy segítsek a régi iskolámban, hiszen önkéntes véradás lesz. Minden évben megszervezik ezt, és mivel én a helyi kórházban gyakornokoskodom, ezért megkértem a főnököm, hogy engedjen ki engem is, hiszen ismerem az emberek nagy részét a suliban. Leparkolom az autót a parkolóban, kiszállok, és a bejárat felé veszem az irányt. Valószínűleg korán jöttem, nem látok még itt egy kórházi autót sem. Nem baj, azért a portán lejelentkezem. -Jó napot. Ma van az önkéntes véradás, ugye? Merre találom a kijelölt termet? - Felmutatom a gyakornoki 'plecsnimet', mire útba igazítanak és én egy hálás mosoly kíséretében a terem felé sietek. Már az ágyak elő is vannak készítve, csak egy pár apróság hiányzik az összképhez. Az iskolai ápolónő sürög, forog itt. Üdvözlöm, mire ő rögtön munkába is állít, kezdve azzal, hogy a biosz szertárból hozzam el a felbontatlan csomag vattát, mert nem lesz elég, ami neki van bent. El is indultam, nagy lelkesen. Ahogy belépek a szertárba, kicsit megijedek Valentine láttán. És az láttán, amit csinál. -Valentine! Te mit művelsz itt? - Egyelőre úgy teszek, mintha nem láttam volna, de szerintem a tekintetem majdnem mindent elárul. Közelebb lépek hozzá, elmosolyodom kedvesen és megvonom a vállam. - Önkéntes véradás lesz ma és kellenek vatták innen. -Gyanús tekintetem nem veszem le a fiúról, csak összefonom magam előtt a karjaim és várom a kérdésemre a választ. Nem akarok felnőtteset játszani, sőt, felelősségre sem akarom vonni, csak érdekel, hogy jól láttam e hogy varázsolt.
szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: remélem tetszik
Valentine && Elena
Valentine Greyson
No one's gonna take my soul away
❦ Hozzászólások száma :
11
❦ Érkezés :
2015. Aug. 20.
❦ Tartózkodási hely :
Mystic Falls
WARLOCK
keep my secrets well
Tárgy: Elena - Val - It's magic... Csüt. Szept. 03, 2015 1:11 am
Újabb nyomorult nap ebben a nyomorult városban, ebben a nyomorult korai órában, amikor felkelni nincs kedvem, nem hogy iskolába készülni és bármi érdemit is tenni, én ebben nem vagyok jó. Persze, vannak kedvenc tantárgyaim, de ma életkedvem sincs, nem hogy arra hogy odamenjek az iskolába a végzős évemben és odafigyeljek mindenre, ami teljesen felesleges. Végül azonban csak kikelek az ágyamból, és a reggeli kávém felett kókadozva gondolkodom, hogy vajon hogy az istenbe oldjam meg hogy ne kelljen elmennem a délutáni családi kirándulásra, mert semmi kedvem nincs hozzá. Egyszerűen képtelenség, és anyám is olyan erőszakod olykor... kész rémálom, és még akkor is ezen rágódom, amikor a suli felé haladok, és nem foglalkozom a rosszmájú pillantásokkal, amikkel megnéznek. Megszoktam már, hogy kirívok mert fiú létemre hosszabb a hajam, és sminket használok, de ettől még nem vagyok buzi, csak nem hiszik el, én meg hagyom hadd higgyenek amit csak akarnak, őket minősíti úgyis, nem engem. Vállamon a félvállas fekete táskám, teletűzdelve zenekaros kitűzőkkel, és felvarrókkal, bár az ilyen minták a pólóimon is megtalálhatók, és több karkötőt is hordok, meg olyan karszalagokat amiket a fesztiválozáskor lehet kapni és nem jön le csak ha levágod ollóval. Én nem vágtam le őket, és így mindhárom ott díszeleg a jobb csuklómon. Elhaladok pár bálkirálynő mellett és szinte tudom mire gondolnak. Az én sminkem majdnem jobb mint az övék. Ch, na mindegy. Az első két órát túlélve, rájövök hogy nem vagyok a helyzet magaslatán és valakitől elkérem az egyik füzetét,hogy lemásolhassam, persze nem puszta kézzel. Bezárkózom a biosz szertárba kirakom a két füzetet, a kapottat és a sajátomat, és egy halk bűbájt kezdek mormolni mire a lapon megjelennek az én kusza és kanyargós betűim, ahogy leírják azt, ami a másik lapon van. Behunyt szemekkel koncentrálok, és így halálra rémülök amikor meghallom az ajtó nyílását, de a varázslat tart nem szakíthatom meg, és megperdülök hogy kimagyarázzam magam de ismerős alakot látok meg. - Elena, te meg mit csinálsz itt? - kérdezem ahogy takarni próbálom a füzeteket, hogy ne bukjak le előtte. Kellemetlen lenne, senki nem tudja hogy boszi vagyok, legalábbis eddig sikerült megőriznem a titkot.
A Caelestis Infernum egy, a The Vampire Diaries és a The Originals sorozatokon alapuló szerepjátékos oldal, ahol te magad irányíthatod a történéseket és pezsdítheted fel akár Mystic Falls, akár New Orleans életét. Oldalunk 2015. 08. 08-án egy rövid szüneteltetés után, megújult erővel és dizájn-nal nyitotta meg újra a kapuit azok előtt, akik belemernek csöppenni a természetfeletti lények lepte Mystic Fallsba vagy a hibrid király uralta New Orleansba. Ha van benned elég bátorság az ilyenkor egészséges félelem mellett, ne habozz, az éjszaka lényei csak rád várnak! Talán azért, hogy bekebelezzenek a sötétségbe, talán azért, hogy leszámolj velük, de az is megeshet, hogy sorsdöntő ajánlatot szeretnének tenni neked. Rengeteg lehetőség áll előtted, minden út csak arra, vár, hogy végig járd. Lehetsz a város jótevője, ugyanakkor lehetsz az, akinek már a neve hallatán kirázza a hideg az embereket. Te döntöd el, milyen hírnévnek örvendhetsz! A sorozatban történtek –némi változtatással ugyan, de – párhuzamban vannak oldalunk történéseivel. A veszélyes helyzetek és az izgalmak ugyanakkor nem változtak, ha biztosan jól átgondoltad a döntésed, kis csapatunk szívesen vár téged! :) Oldalunkat négy kedves, segítőkész, mindenre elszánt Admin vezeti, akik éjjel-nappal készenlétben állnak óhajaitokat, sóhajaitokat valóra váltani, kérdéseitekben, kéréseitekben segíteni. Ne félj segítséget kérni, normális esetben nem harapnak… A világunk nyitva áll előtted. Van elég bátorságod belépni?
2013.12.20
come to us, darling
we won't bite you
tweet-tweet
it's like screaming, but no one's hear
they are here
and they enjoy every second
Jelenleg 146 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 146 vendég :: 1 Bot