|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 206
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ☾ Where am I? ☾
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: Elena Gilbert Pént. Aug. 28, 2015 11:21 am | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Szia-szia! Örülök neki, hogy Elena karaktere ismét ilyen gyorsan gazdára talált, annak pedig még jobban, hogy a te kezedben közé. Olvasva a lapodat, arra is rájöttem, hogy a tökéletes kezek közé. Szépek voltak a leírások, remekül fogalmazol, élvezetes olvasni a soraidat. Az egész csak úgy magába szippantja az embert, míg az észre sem veszi, hogy már a lapod végére is ért. Nem húzom az idődet tovább, hisz Damon és még mások is várnak rád, így elfogadlak! Foglalóznod már nem kell, irány a játéktér! |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 81
❦ Érkezés : 2015. Aug. 08.
❦ Tartózkodási hely : ♣ Mystic Falls és Whitmore
VAMPIRE keep my secrets well | Tárgy: Elena Gilbert Pént. Aug. 28, 2015 9:19 am | |
| Elena Gilbert Attól, hogy a váza eltörött, a rózsák illata még megmarad. secret • nagykorú • becenév: Nem szeretem, ha becéznek, de ha muszáj Lena • születési hely, dátum: 1992.06.22. Mystic Falls • faj: Ember • kor: 23 • családi állapot: Kapcsolatban • foglalkozás Főiskolai hallgató és kórházi önkéntes/gyakornok • play by: Nina Dobrev • kapcsolat a családdal: A szüleim sajnos évekkel ezelőtt meghaltak egy autóbalesetben. Pedig igazán jó kapcsolatom volt velük! Azt hiszem, hogy olyan, amiről sokan csak álmodnak. Anyukámmal mindent megosztottam, mintha a barátnőm lett volna, apa meg... apa meg Jeremynek volt fontosabb. Mai napig szépen emlékszünk vissza az együtt töltött percekre és persze bánattal is, mert soha többet nem élhetjük át ezeket a pillanatokat négyesben. Jeremy az öcsém, csak ő maradt nekem. A legfontosabb mindenki közül, mindent megpróbálok megtenni azért, hogy jó jövője lehessen. Belehalnék, ha őt is el kellene veszítenem. | • amik egyedivé tesznek: Külsőm: Szép alakom van, és mindent megteszek azért, hogy ez így is maradjon. Soha nem hanyagolom el magam, ha kell edzek, ha kell a tükör előtt töltöm a megfelelő mennyiségű időt azért, hogy rendben legyek. Kerekded arcocskám van, mandulavágású gesztenyebarna szemekkel, pisze orrocskával és szépen ívelt ajkakkal. Hajam fénylő,természetes színe a barna. Körülbelül 168 cm magas vagyok, szerintem lehetnék egy kicsit alacsonyabb is. Nem mondhatnám, hogy kedvelem a mai divatot, de Caroline kedvéért, van néhány 'jobb' ruhám is a szekrényemben. Ennek ellenére, inkább a sportos öltözéket választom és csak a különböző eseményekre öltözöm ki. Mert hát valljuk be, a mai divat nem mindig a legkényelmesebb egy nő számára.
Belső: Társaságkedvelő ember vagyok. Nagyon is, hiszen ki szereti a magányt és ki szeretné az egész életét barátok és ismerősök nélkül leélni? Hát én tuti nem! Mindig is népszerű voltam, a főiskolán ugyan nem ismernek annyian, mint a gimiben, de itt is könnyen ismerkedem. Kedves vagyok, mindenkivel, de persze csak addig a bizonyos pontig, ameddig nem borítanak ki. Mondhatni, hogy rugalmas, gondoskodó (de az nagyon), intelligens és könyörületes vagyok az emberekkel. Mindenkin segíteni szeretnék, de legfőképpen azokon, akik betegek, megsebesültek. Ha kihoznak a sodromból akkor én is tudok önző és ítélkező lenni. Nyugi, ezt nem olyan nehéz összehozni! Elég nyugodt embernek számítok, könnyen tudom kezelni a különböző szituációkat. Fellépés, komolyabb megbeszélés, stb előtt hajlamos vagyok izgulni, nem aludni. Ha valamivel megbíznak akkor azt meg fogom csinálni, ha törik ha szakad. |
van • soksokév • hallgasd történetem... Utáltam a vámpír létet. Mindig. Utáltam, hogy felerősödtek az érzelmeim, utáltam, hogy nem dobogott a szívem. Egyszerűen nem tudtam magamat elképzelni abban a tökéletes kis világban. Ami valójában nem is tökéletes. A sok veszteség, a sok kudarc... fáj még a mai napig is, mindaz amit elveszítettem. Mindaz, amit a természet feletti miatt veszítettem el. Én pontosan ezért nem akartam olyan lenni. Mert tudtam, hogy belőlem is majd gyilkost csinálnak, az ösztönök majd arra fognak hajtani, hogy bántsak embereket, ártatlanokat. De nem tehettem ellene semmit. Mostanáig. Nem gondoltam, hogy valaha lesz majd még egy esélyem. Járna nekem ez? Egy új kezdet? Egy rendes kezdet, pontosan úgy, ahogy szeretném? Ahogyan elképzeltem? Nem tudom... talán megérdemlem. Vagy lehet, hogy a sors csak kiakar játszani, megint. Most ezt nem hagyhatom. Most nekem kell a sors előtt járnom egy lépéssel. Életem szerelme sem akarja azt, ami majd leszek. Legalábbis nem akarta. Vajon Damon be fogja velem venni a gyógymódot? Megérnék neki ennyit? Milliónyi kérdés vetül fel bennem ezzel a dolgokkal kapcsolatban, miközben csak bámulom ezt az aprócska kis fiolát, amely azt a dolgot tartalmazza, ami csak egy vámpírnak nyújthat vigaszt az életben. Nem hallottam még olyan vámpírról, aki visszasírná az emberi életet. Lehet, hogy pont ezért nincs gyógymód erre a 'betegségre'. Egyszerűen csak kitárul eléjük egy olyan felsőbbrendű dolog, amely meg fogja határozni őket az örökkévalóságig. És kihasználják. Mert azt hiszik, hogy egy tündérmesébe csöppentek, de majd évekkel később, akár több száz után is visszaemlékeznek rám vagy arra, aki azt mondta nekik, hogy nincs értelme ennek a létnek sem, hogy milyen okos is volt az aki mondta. Lehet, hogy találhatnánk rá gyógymódot, hogy segítsünk más vámpírokon is. De lehet, hogy nem. Lehet, hogy nincs más gyógymód. Kezemben a kis fiolával csak tűnődöm, hogy vajon milyen lesz az életem pár év múlva. Vajon Damon elvesz feleségül? Lesznek gyerekeim? Jó munkám? Elképzelem, ahogy hazaérve a munkából megcsókolom életem választottját és már futkároznak is körülöttem a kis rosszcsontok. Elmosolyodom, hisz annyira jó már most belegondolni. Valóba ezt szeretném? Szeretnék újra ember lenni? Igen... azt hiszem szeretnék. Nem hiszem. Tudom! |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |