Egy tőr került belém. Nem tudom, tudják e, hogy ezzel nem öltek meg. Valószínűleg nem. Hiszen ameddig "aludtam" úgy érzetem, sok mindent megpróbáltak velem, ami mondjuk... egy átlagos vámpíron működne. Soha nem értettem, hogy miért nem lehet megkérdezni inkább még mielőtt az ember cselekszik. Most elpocsékoltak egy csomó időt arra, hogy megpróbáltak megölni. Szuper. Élek. És egyre jobban érzem, hogy élek. Mintha a tőr már nem is lenne bennem. Lassan áramlik szét a bennem lévő vér a testembe. Vajon mi hatására húzhatták ki belőlem ezt a különleges tőrt? El sem tudom képzelni, hogy miért gondolhatták meg magukat velem szemben. Hiszen eltehettek volna évekre aludni, senkinek nem ártottam volna semmit. Hát igen. Klaus mesterkedése. Azt érzem, hogy szükségét látták annak, hogy én legyek az, aki elmagyarázza a dolgok folyamatát. Elena megérdemel egy magyarázatot. Hiszen már intézkedtem is az ügy érdekében, de nem bíznak meg bennem... én már nem tudok többet tenni e cél érdekében. A Nap és Hold átka nem egy egyszerű varázslat amit könnyen meg lehet törni. Most Elena az, ő az áldozat, hiszen csak ő adhatja meg Klausnak azt, amit akar. Elejében még én is hűen segítettem fivéremet, hogy megkapja amit szeretne, de most már érzek egy kis bűntudatot a Mistic Fallsi társaság felé. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt érdemlik. Ezért próbálok segíteni a lánynak, de igazából meg kellene gondolnom ezt, még mielőtt újra csalódás ér velük szemben. Arcom szürke árnyalata átvált színessé, szép lassan visszatér belém az élet. Egy pillanatig még élettelenül fekszem a földön, teljesen mozdulatlan vagyok, majd felnézek. A fény egy kicsit zavarja a szememet, ezért hunyorogva pillantok Elenára. -Nem vagytok valami bizakodó emberek. - Kezdem mondókámat, majd lassan felülök. Kicsit megnyújtóztatom végtagjaimat. Nem tudom, meddig lehettem leszúrt állapotban, teljesen elveszítettem az idő érzékemet. - Meddig voltam... így? - Fejemmel a tőr felé bökök. Klaus engem is mint a többieket valamennyi ideig leszúrva tartott, de aztán felélesztett és szerencsére nem volt akkora balszerencsém mint a többieknek, hogy sok éven keresztül feküdjenek egy koporsóba zárva és várják az időt, amikor a fivérük szabadon ereszti őket. Megigazítom öltönyömet, leporolom magamat és körülnézve keresek valami kényelmesebb ülőhelyet magamnak. Odasuhanok a közelben lévő fotelba és kérdő pillantással bámulok Elenára. -Azt hiszem meg kell gondoljam ezek után, hogy segíteni fogok e nektek. Mert hogy ez volt az eredeti szándékom kedves Elena.
Tárgy: Re: Elena & Elijah Kedd Aug. 11, 2015 11:59 pm
Kicsit kezd elegem lenni abból, hogy Stefan és Damon úgy kezel, mintha egy kis gyerek lennék, aki nem tud jól dönteni, aki nem szólhat bele dolgokba. Főleg, hogy ezek a dolgok rólam szólnak, az én életemről, még is nélkülem hoznak meg döntéseket anélkül, hogy legalább megbeszéljék velem. Nem is nézték jó szemmel azt, amikor elmondtam nekik, hogy alkut kötöttem Elijahval. Ő az egyetlen esélyünk, ő ismeri Klaust, tudhatja, hogy mire készül, hogyan történik mindez, és, hogy hogyan tudunk minél több életet megmenteni. Stefanéknak tudom, hogy főleg az én életem számít, de nekem nem, nem akarom, hogy egy hülye átok miatt mások is meghaljanak, szóval ideje a saját kezembe vennem a dolgokat, és úgy cselekedni, ahogy én látom jól. Ideje végre követnem a saját döntéseimet, és ebbe se Damonnek, de még Stefannak sem lehet beleszólása! Elijah jelen pillanatban a Salvatore ház pincéjében "pihen" ugyan is le lett szúrva egy tőrrel. Nem halt meg, csak életképtelen míg benne van a tőr. Ideje végre válaszokat kapnom a kérdéseimre, nem vagyok hajlandó elviselni még egy olyan dumát, hogy ezzel ne foglalkozzak, mert megoldják ők. Egyszóval úgy döntök, hogy Elijah-hoz fordulok, szükségem van a segítségére, így hát lemegyek, kihúzom belőle a tőrt, majdan leülök a földre, neki dőlök a falnak a tőrt pedig magam mellé dobom. Már csak meg kell várnom azt, hogy Elijah elkezdjen magához térni. Számítok arra, hogy dühös lesz rám, ránk, és jelen pillanatban nem tudom, hogy mit kéne neki majd mondanom, de szerintem megfogjuk tudni beszélni a dolgokat higgadtan. Miközben gondolkodom, nézem a földön fekvő Elijaht, aztán meglátom, hogy elkezd vissza térni a testébe a szín, már nem olyan szürke mint nemrég. Ez jó jel, akkor nemsokára magához fog térni. - Tudom, ne haragudj a történtekért. - mondom neki normál hangnemben, miközben figyelem, hogy szokja a fényt. - Pár napig voltál leszúrva. - adok neki választ a kérdésére, majd mikor felkel és leül a fotelbe, felállok a földről, leporolom én is magamat és neki dőlök a falnak, úgy nézek rá. - Tudom, hogy elárultunk, meg is értem, hogy nem bízol bennünk. De adj egy esélyt, a szavamat adom, hogy ilyen még egyszer nem fog elő fordulni. - mondom komolyan.
Tárgy: Re: Elena & Elijah Szer. Aug. 12, 2015 9:44 am
To Elena
Lassan érzem ahogy a testem életre kel. Az elmém persze mindvégig játszadozott velem, álmodtam és közben vártam. Csak vártam és vártam. Azért persze jókat mosolyodtam magamban amikor például Damon megpróbált elégetni ebben a pincében és rájött, hogy nem fog menni neki. Miket meg nem próbálnak egyesek ha úgy érzik, veszélyben vannak! A tőrt kezdem el vizsgálni. Mennyi bajt okozott már nekünk. Egyszer talán össze fogom gyűjteni az összeset és elrejtem mindenki elől. Főképp Klaus elől. Nem szeretnék 50 évig újra egy koporsóban feküdni. Szeretek élni attól függetlenül, hogy már több mint ezer éves vagyok. Annyi mindent él meg az ember ahogy a korok változnak. Nem tudom mi lesz például az elkövetkező 50 évben de igen kíváncsi vagyok rá. Na és persze meg fogom élni. Mert nem lehet megölni. Csak egy fegyverrel. Azzal az egy karóval. A lehető legelővigyázatosabb kell, hogy legyek vele, mivel ezzel kihal az egész vérvonalam. Ha én meghalok, akkor meghal mindenki, akit átváltoztattam. Lehet, hogy Damon és Stefan is az én vérvonalam. Nem kellene annyira erősködniük. De több mint valószínű, hogy nem tudják ezt a dolgot, ha már így próbálkoznak. Oldalra fordítom fejemet és Elenára meredek. A mentegetőzés nem mindenre bocsánat. Viszont én nem arról vagyok ismert, hogy nem bocsátok meg. -Mivel a szavadat adod, ezért adok még egy esélyt. Ne játszd ezt is el Elena, mert különben nem tehetek érted semmit. -Rázom meg a fejemet és kérdő pillantásaimmal nézem őt. Várom, hátha megmondja, miért szúrt le pontosan. Miért vagyok annyira útban amikor tudja, hogy segíteni akarok neki. Na mindegy is. Elkezdem magyarázni a kis történetemet. -Azt hiszem, hogy Damonnek meg kellene mondanunk, hogy engem nem lehet megölni. Mert megpróbálkozott vele. - Felvonom szemöldökömet és apró félmosoly jelenik meg az arcomon. Hát ez... ezen mosolyognom kell, mert vicces belegondolni, hogy szegénykém hogy próbálkozott, mennyi időt elvesztegetett ezzel. Nem firtatom ezt tovább, nem mondom el, hogy mi az a tárgy ami megölhet minket -de lehet hogy már tudja is-, inkább célratörően folytatom a mondókát. - Hasonmás. Az évszázadok alatt sok olyan kinézetű nőt ismertem, mint te Elena. Sajnos Klausnak most te kellesz, hiszen ember kell neki, Katherine pedig vámpír. Van választási lehetőséged... - Egy pillanatra elhallgatok és elgondolkodom. Sok hű követőm van, sok boszorkányt tudtam magam mellett az évek során és vannak bizalmasaim. Teljesen jó kapcsolatkört alakítottam ki magamnak az egész világon. Elforditom a fejemet, szétnézek a pincében. Nem közönséges pince ez. Látszik, hogy nem mindig csak vámpírok laktak itt. - Megitat valaki vámpír vérrel vagy pedig elfogadod az elixírt amit készítettek neked a boszorkányaim. - Nem mondok többet, várom, hogy tovább kíváncsiskodjon, kérdezzen. Ha nem érdekli a történet vagy bármi más akkor nem is fogom folytatni. Nem ez az idő az amikor feleslegesen kellene fecsegnem.
Tárgy: Re: Elena & Elijah Szer. Aug. 12, 2015 10:57 pm
Valamiért úgy érzem, hogy megbízhatok Elijahban, habár ő is az Ősi családból származik, de úgy érzem, hogy belé szorult annyi tisztesség, becsületesség, hogy betartsa a szavát. Én hiszek is neki, Stefanék viszont nem annyira, főleg Damon nem akar hinni neki. Nem hisz abban a bizonyos elixírben, vagy miben amiről Elijah beszélt nekünk. Konkrétan nincsen biztosíték arról, hogy 100% az, hogy ez segít nekem abban, hogy túl éljem a feláldozást, de jobban tetszik ez az ötlet, mint az, hogy vámpír vért igyak és vámpírrá váljak. Eszem ágában sincs olyan életet élni, mint ők. Nem akarok vámpír lenni, és nem is leszek az. - Damon nem nagyon hisz a tervedben, meg neked sem. Mondjuk ő senkinek sem nagyon hisz. - kicsit elmosolyodok akaratlanul is. Tudom, hogy Damon elég sok sorscsapáson ment keresztül, főleg Katherine tett be neki, az, hogy Katherine elhitette vele, hogy szerette, aztán megjátszotta a halálát. Damon 150 éven keresztül élt abban a hitben, hogy a nő, akit annyira szeretett meghalt, aztán előkerül és a szemébe mondja, hogy sosem szerette. Szóval megértem, hogy Damon miért viselkedik így, de hagyhatná, hogy meghozzam a saját döntéseimet a saját életemben, hisz rólam van szó, így hát van bele szólásom a dolgokba, nagyon is. - Sokat? Azt hittem, hogy csak Katherine meg én vagyunk hasonmások... - mondom kicsit meglepetten. Azt tudom, hogy ismerte Katherinet, hisz őt ki ne ismerné? De ki lehet még az akiről beszél? Nem tudom, mindenesetre most nem ez a lényeg, hanem az, hogy nemsokára telihold, nemsokára itt lesz a feláldozás, a Nap és a Hold átkának megtörése. - Mi a garancia arra, hogy ez a bizonyos elixír segíteni fog? - teszem fel szerintem jogosan a kérdésemet, főleg mivel erről még nem volt alkalmunk sokat beszélgetni, engem pedig nagyon is érdekel.
Tárgy: Re: Elena & Elijah Csüt. Aug. 13, 2015 5:39 pm
To Elena
Egy kicsit furcsa nekem Elena. Persze Katherine is az volt amikor először láttam és beszéltem vele életemben. Emlékek élednek fel bennem ilyenkor és kicsit elgyengülök belül. De hát ez megesik mindenkivel. Mindenkinek vannak olyan emlékei, amik egy kicsit nyomasztóak számára. Nem tűnik el a mosoly az arcomról. Egy kicsit felszabadultam, és már nem haragszom annyira, mint pár perccel ezelőtt haragudtam. Gyorsan túlteszem magamat ezeken a helyzeteken. Nem vagyok haragtartó, csak bizonyos esetekben. A bizonyos esetek pedig ettől sokkal de sokkal komolyabbak. Azt hiszem jelenleg nincsenek ilyen ügyeim. Mondom, hogy nem vagyok haragtartó! Viszont ezt Elena és a többiek nem tudják, de hát nem is kell. Kicsit muszáj titokzatosnak tűnni. Csak bólintok amikor elmondja, hogy milyen Damon. Nem is vártam mást. Vannak ilyen emberek -vámpírok- és én pedig tiszteletben tartom az ügyeiket és a jellemüket. Mikor bizonyítok, akkor majd elhiszik. Na persze csak akkor, ha elfogadják. -Igen ti ketten vagytok, de az elsőről is illik tudni. Őt akkor ismertem meg amikor még ember voltam. Tatia. Azért születtek az ő hasonmásai az évek során mert... - egy kicsit elcsuklik a hangja, nem törik meg csak visszaemlékszik a régi évekre, az 1000 évvel ezelőtti évekre. Te jó ég, milyen rég is volt, de mennyire tisztán emlékszem rá még mindig! - ... mert az ő vérével változtatott át minket anyám. - Felsóhajtok és egy kicsit mocorgok a helyemen. Egy ideig csendben maradok majd Elena rátér az átokra. Hát persze, hiszen ez a lényeg most. Itt vagyunk, a jelenben és nem várhatunk arra, hogy Klaus csak úgy ránk törjön és elvigye Elenát, én pedig nem beszéltem az alkuról amit köthetünk, amit ígértem. Összeszedem gondolataimat és bólintok egyet. -Megkérdőjelezed egy Ősi vámpír tudását és a boszorkányai biztosságát? Már ősidők óta ezzel a boszorkány családdal dolgozom és sosem okoztak még csalódást. - Ezt tudom csak mondani. Nem láttam még ezt az elixírt bevetésen, de most, ha minden jól megy akkor látni fogom. Ha Elena elfogadja a felkínált lehetőséget. - Megértem, ha kételyeid vannak, hiszen nem is ismersz és nem is volt túl jó az első benyomás...
Tárgy: Re: Elena & Elijah Pént. Aug. 21, 2015 12:06 am
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartok attól, hogy mi lesz ezen a bizonyos feláldozáson, igen is tartok, de nem csak magam miatt, hanem amiatt is, hogy kiket fog még megölni... Muszáj minél több életet megmentenünk, nem hagyhatom, hogy olyanoknak essen bántódásuk akiket szeretek, már így is túl sok embert vesztettem el, túl sok fájdalom ért. Eddig még nem hallottam Tatiaról, igazából nem is ismerem olyan jól az Ősi család történetét, annyit tudok, amennyit eddig tudnom kellett, legalábbis én így gondolom. Szívesen kérdeznék még Tatiaról, az első hasonmásról, de most nem érzem megfelelőnek hozzá az alkalmat, illetve sürget minket az idő is, úgy hogy most a legfontosabb amiről szó lehet, az a bizonyos elixír, a feláldozás, és minden egyéb, ami ehhez tartozik. - Itt nem arról van most szó, hogy bárkit is megkérdőjeleznék. - kezdem el mondani határozottan a mondandómat. - Hanem arról, hogy egy olyan dologgal állunk szemben, amihez nincs 100% biztos megoldásunk, hiszen nincs garancia arra, hogy az elixír működni fog. Persze, elhiszem, hogy tehetséges boszorkányaid vannak, de teszteltétek valaha is ezt? - teszem fel szerintem teljesen jogosan a kérdésemet. Lehetne mondani azt, hogy igyak vámpírvért, és ezennel minden gond le is lenne tudva, de ez így nem teljesen igaz, nem lennének letudva a gondok. Kezdjük azzal, hogy én nem akarok vámpír lenni! Kell más megoldásnak is lennie, és meg is fogjuk találni azt.
szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: Gyenge lett, bocsi
Elijah && Elena
Elijah Mikaelson
No one's gonna take my soul away
❦ Hozzászólások száma :
29
❦ Érkezés :
2015. Aug. 10.
❦ Kor :
1046
❦ Tartózkodási hely :
○ New Orleans
ORIGINAL
keep my secrets well
Tárgy: Re: Elena & Elijah Szomb. Aug. 22, 2015 10:29 am
To Elena
Örülök neki, hogy a lány nem kérdez Tatiáról többet. Nem éppen a szívem csücske ez a történet és ha nem muszáj, akkor most inkább kihagynám ezt a mesemondó délutánt. Először engem is elámított a dolog, hogy léteznek hasonmások. Amikor megláttam Katherinet, nem hittem a szememnek. Persze Klaus sem és mindketten szemet vetettünk a lányra. Ennek nem lett jó vége. Tanultunk is a hibáinkból és Elenánál már nem követtük el ezt a hibát. Én őszintén, egy hasonmással sem szeretnék kezdeni. Soha. Elég volt az elmúlt 1000 évben akikkel összefűztem a levet. Nem találtam őket túl megbízhatónak. Na nem mintha Elena nem lenne más. csak egyszerűen ő nem az a típus akire szemet is vetnék valaha. Egyszerűen csak becsületből és tisztességből szeretnék neki segíteni, és mert sajnálom, mert egy ember, aki belekeveredett a természet feletti világba és ezt egyáltalán nem szeretné. Mindig félnie kell majd attól, hogy mikor fogja valaki megkeseríteni az életét. Mikor akarja valaki átváltoztatni vagy akár megharapni. Mikor ölik meg... és így tovább. Ezt szeretném elkerülni és ehhez szeretnék neki segítséget nyújtani, amit nehezen akar elfogadni. -Elena. A boszorkányok úgy végzik a dolgaikat, hogy ha egy főzetet elkészítenek, akkor valami jele van annak, ha azt elrontják. - Próbálom már belerágni a szájába a dolgot, mintha egy kis gyereknek beszélnék. Megértem én, hogy még bizonytalan a természetfelettivel szemben, de én pedig ettől jobban már nem tudom neki elmagyarázni, hogy hogyan is működik ez az egész. - Az elixírt csak neked készítették, eddig még soha nem volt rá szükségük. Nem tudom már másképp elmondani neked, hogy én teljesen biztos vagyok abban, hogy működni fog. Ha szeretnéd, akkor elmehetünk érte. De ha nem, azt is megértem, nem fogok erőszakoskodni.
Tárgy: Re: Elena & Elijah Kedd Aug. 25, 2015 9:16 pm
Halk sóhaj hagyja el a számat. Muszáj elfogadnom azt a tényt, hogy nincs más megoldás, vagy vámpír vért iszok, és vámpírrá válok, vagy elfogadom Elijah ajánlatát. Természetesen az utóbbiról lehet csak szó. Annyian benne vagyunk már a természetfelettiek életében, nem akarok még jobban bele menni, ember akarok lenni, szóval inkább az elixír, mint a vámpír vér. Lehet, hogy a vér lenne a biztonságosabb megoldás, a 100%-ban biztos megoldás, hogy felébredek, de nem emberként. Úgy hogy számomra értelemszerű a döntés, még akkor is, hogy tudom, hogy Stefannak és Damonnek nagyon nem fog tetszeni a döntésem, de el kell fogadniuk azt, hogy nincs joguk helyettem dönteni. Ez az én életem, én irányítóm, egyedül is megtudok oldani dolgokat, nem kell mindig a segítségük. Ezt is el tudom intézni. Igaza van, csak észre lehet venni, ha valami nem olyan, mint amilyennek kéne lennie. Másrészt pedig muszáj bíznom benne, nem nagyon van más választásom. Ősi vámpír, biztos vagyok benne, hogy tapasztalt, erős boszorkányokkal dolgozik csak, hisz nem nagyon lenne haszna egy kezdő boszorkánnyal. - Rendben, még mindig jobb, mint a vámpír vér. - mondom egy kis gondolkodás után. Át kellett gondolnom, hogy biztosan jól fogok-e dönteni, ezzel a mondatommal pedig beleegyeztem az ajánlatába, elfogadom az elixírt.
szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: Gyenge lett, bocsi, illetve szerintem zárhatunk
Elijah && Elena
Elijah Mikaelson
No one's gonna take my soul away
❦ Hozzászólások száma :
29
❦ Érkezés :
2015. Aug. 10.
❦ Kor :
1046
❦ Tartózkodási hely :
○ New Orleans
ORIGINAL
keep my secrets well
Tárgy: Re: Elena & Elijah Szer. Aug. 26, 2015 3:37 pm
To Elena
Végig a pillantását követem. Nem veszem le róla a szemem, csak próbálom kifürkészni, hogy vajon mit gondolhat. Vajon fog e még kérdezősködni arról, ami történni fog majd? Vajon tényleg hisz e nekem és beveszi majd a felajánlott elixírt. Sajnálom a lányt tényleg, de viszont csak akkor tudok tenni érte, ha elfogadja az ajánlatomat. Ha nem, akkor igazából teljesen magára és a barátaira van utalva. Onnantól kezdve már nem rajtam múlik, nem én leszek ezért a felelős. És ha vámpírrá válik? Akkor majd meglátják, hogy ha Elena nem ezt akarta és rossz lesz neki, ki bánja meg a dolgot. Végül rábólint. Elfogadja az ajánlatomat. Apró sóhaj hagyja el a számat. Igazából pontosan ezt vártam. Remélem, hogy majd bele fog menni és el fogja fogadni. Hiszen akkor egyrészt, letesztelhetjük az elixírt, másrészt pedig ez egy jó jel, hogy megbízik bennem. Szeretem, ha az emberek -vagy nem emberek- többsége bizalommal fordul felém. Aztán ha segítségre van nekem is szükségem, egyszer valamikor -ami persze nem hinném, hogy a közeljövőben elő fog fordulni- talán viszonozzák majd a szívességet, amit tőlem kaptak egykoron. -Akkor menjünk. - Felkeltem és kezemet nyújtottam felé, hogy felsegítsem őt is. Igazából örültem, hogy végre elmehetek innen, már kezdett nyomasztó lenni ez a pince. Most, a belvárosban az egyik boszorkányom üzletébe kell mennünk, hiszen rá bíztam az elixír megvigyázását addig a pontig, míg én meg nem jelenek és el nem viszem. Miután átadtam Elenának az elixírt, felvilágosítottam, hogy ha nem használja fel, akkor nem teszi, innentől kezdve a döntés csak az ő kezében van, én nem fogok mától beleszólni ebbe az ügybe. Nem szeretnék még egyszer tőrrel a mellkasomban elaludni.
A Caelestis Infernum egy, a The Vampire Diaries és a The Originals sorozatokon alapuló szerepjátékos oldal, ahol te magad irányíthatod a történéseket és pezsdítheted fel akár Mystic Falls, akár New Orleans életét. Oldalunk 2015. 08. 08-án egy rövid szüneteltetés után, megújult erővel és dizájn-nal nyitotta meg újra a kapuit azok előtt, akik belemernek csöppenni a természetfeletti lények lepte Mystic Fallsba vagy a hibrid király uralta New Orleansba. Ha van benned elég bátorság az ilyenkor egészséges félelem mellett, ne habozz, az éjszaka lényei csak rád várnak! Talán azért, hogy bekebelezzenek a sötétségbe, talán azért, hogy leszámolj velük, de az is megeshet, hogy sorsdöntő ajánlatot szeretnének tenni neked. Rengeteg lehetőség áll előtted, minden út csak arra, vár, hogy végig járd. Lehetsz a város jótevője, ugyanakkor lehetsz az, akinek már a neve hallatán kirázza a hideg az embereket. Te döntöd el, milyen hírnévnek örvendhetsz! A sorozatban történtek –némi változtatással ugyan, de – párhuzamban vannak oldalunk történéseivel. A veszélyes helyzetek és az izgalmak ugyanakkor nem változtak, ha biztosan jól átgondoltad a döntésed, kis csapatunk szívesen vár téged! :) Oldalunkat négy kedves, segítőkész, mindenre elszánt Admin vezeti, akik éjjel-nappal készenlétben állnak óhajaitokat, sóhajaitokat valóra váltani, kérdéseitekben, kéréseitekben segíteni. Ne félj segítséget kérni, normális esetben nem harapnak… A világunk nyitva áll előtted. Van elég bátorságod belépni?
2013.12.20
come to us, darling
we won't bite you
tweet-tweet
it's like screaming, but no one's hear
they are here
and they enjoy every second
Jelenleg 120 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 120 vendég :: 1 Bot