|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 206
❦ Érkezés : 2015. Jun. 26.
❦ Tartózkodási hely : ☾ Where am I? ☾
HUMAN keep my secrets well | Tárgy: Re: Elena Gilbert Vas. Aug. 09, 2015 10:42 pm | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében Elena! Na, mivel nekem eddig nem volt lehetőségem, most megragadom az alkalmat és köszöntelek köztünk! Már mind vártunk nagyon egy Elenát, személy szerint örülök is neki, hogy ilyen hamar érkezett. ^^ Köszönöm neked, hogy ilyen gyorsan korrigáltad a pici, jelentéktelen dolgokat, most már bátran ki merem jelenteni, hogy hibát nem találtam a lapodban és igen, ez már kezd hasonlítani arra a "tökösebb megragadásra", amiről beszéltem neked. Azt tudom mondani, hogy csak így tovább, nyomon fogom követni mi történik ezzel az ex-vámpírral a továbbiakban, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogyan fog boldogulni ezek után és mi lesz vele, hogy már nincsen segítségére a saját vámpír ereje. Nem húzom tovább az időt, zavarlak is foglalózni és irány játszótársat keresni! |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 81
❦ Érkezés : 2015. Aug. 08.
❦ Tartózkodási hely : ♣ Mystic Falls és Whitmore
VAMPIRE keep my secrets well | Tárgy: Elena Gilbert Vas. Aug. 09, 2015 12:21 am | |
| Elena Gilbert ... K. • 15 • becenév: Elena, Lena • születési hely, dátum: Mystic Falls, 1992. Január 23. • faj: Ember • kor: 23 • családi állapot: Kapcsolatban • foglalkozás Egyetemi hallgató • play by: Nina Dobrev • kapcsolat a családdal: A szüleimmel nagyon jó viszonyt ápoltam, ahogy az öcsémmel, Jeremyvel is. Mindketten nagyon ki voltunk készülve mikor a szüleimmel lehajtottunk a Wickery hídról. Még 1 év után is nehezen tudtam felfogni az egészet, suli után pedig általában kimentem hozzájuk a temetőbe. | • amik egyedivé tesznek:Nagyon barátságos típus vagyok, szeretek új embereket megismerni. Kedves személyiségem van, szeretek gondoskodni másokról, és igyekszek mindenkit megvédeni a bajtól, még akkor is, ha ez nem az én feladatom lenne, de miután meghaltak a szüleim azon az estén azóta kicsit én is megváltoztam. Nem akarom azt, hogy mások, akik olyan fontosak nekem azok fájdalmat érezzenek, épp ezért próbálom védeni a barátaimat amennyire csak az lehetséges. Eléggé kitartó tudok lenni, legyen szó bármiről is, erős vagyok, hisz annyi embert veszítettem már el az életemben, de sikerült feldolgoznom a halálukat és most itt vagyok, reménykedve abban, hogy nem fogok több embert elveszíteni azok közül akiket szeretek.
Ovális formájú szép arcom van, melynek közepén megtalálható a gyönyörű mandula vágású barna szemeim, amik igézés nélkül is igézőek, csak úgy magában. Hosszú hajam van ami szintúgy szép barna árnyalatú ahogyan a szemeim is. Általában természetes formájában szoktam hordani ami az egyenes változat, hogy még csak véletlenül se keverhessenek össze Katherinnel akinek hullámos haja van. Bár mióta vámpír lettem átszoktam én is a hullámos hajra és szokásom néha úgy hordani a mai napig is. A sminkekért nem rajongók, hisz úgy vagyok vele, hogy amíg nincsen valami bőr problémám amit takargatnom kéne, addig nincs szükségem sok sminkre, hiszen a sok festéktől például 40 évesen már úgy fogok kinézni, mint egy 80 éves; ezt gondoltam emberként, aztán vámpírrá válásom után azért elkezdtem sminkelni magamat, de mindig vissza fogott voltam. Ruhák terén nem nagyon szeretem követni az aktuális divatot. Számomra az első szempont egy ruhánál az, hogy jól érezzem magamat benne. Szeretem a farmereket, torna cipőket, de persze magassarkúkat is szoktam hordani, illetve egybe ruhákat. |
nincs multim • 3,5-4 • hallgasd történetem...Az életem sosem volt egyszerű, mindig volt benne valami, így hát sosem unatkoztam, mindig volt valami amivel foglalkoztam, valami ami megkeserítette a barátaim és az én életemet. Minden azzal kezdődött, hogy elveszítettem a szüleimet egy autóbalesetben, mikor lehajtottunk a Wickery hídról. Rá 1 évre megismerkedtem a suliban Stefan Salvatoreval, a sráccal aki teljesen megváltoztatta az életemet. Már az első találkozásunk is egészen viccesre sikeredett a suliban, ugyanis pont a férfi mosdóból jöttem kifelé, mikor neki ütköztem. Persze azonnal mondtam neki, hogy az öcsém miatt voltam bent, aki már kora reggel be volt állva az iskolában. Sajnos Jeremy folyton ezt csinálja, mióta elvesztettük a szüleinket és fogalmam sincs, hogy hogyan tudnám elérni azt, hogy leszokjon róla. Ezzel csak magában tesz kárt, a jegyei is romlanak, és nem akarom, hogy bármiből is megbuktassák. A legjobbat szeretném neki, ahogy Jenna is aki a szüleink halála után vigyázott ránk. Mint mondtam, nem volt sosem egyszerű életem, a pasimról kiderült, hogy vámpír. Kellett egy kis szünet míg eltudtam fogadni ezt az egész helyzetet, hisz eddigi életemet úgy éltem, hogy abban éltem, hogy megszületünk, s mikor eljön a megfelelő pillanat meghalunk, hiszen ez az életrendje, de Stefan mindent megcáfolt, ahogy a bátyja Damon is, akit nemsokkal később volt szerencsém megismerni. Hmm Damon... Ő pont az a fajta ember akitől a szülők tiltják a lányukat, de a gyerek már csak azért is vele akar lenni, hisz mindenkit vonz a rossz fiús imidzs. Kivéve engem, nem érdekelt Damon, hiszen Stefant szerettem. Sokáig ez így is volt, aztán elcsattant egy csók köztem és Damon között. Éreztem iránta valamit, de ezt még magamnak sem tudtam teljesen bevallani, össze voltam zavarodva. Stefant sosem szándékoztam megbántani, nagyszerű ember, de muszáj voltam rájönni, hogy mi van Damon és én köztem ezért elmentem vele Denverbe. Mindkettő Salvatore fivér ott volt velem az életem minden egyes momentumában, miután megismertem őket, a legjobbat akarták nekem, mindketten máshogy, de jót akartak nekem. Pont ezért éreztem magam kicsit rosszul, mikor rájöttem, hogy szerelmes lettem Damonbe, tudtam, hogy ezzel megfogom bántani Stefant, de muszáj volt egyszer csak döntenem, nem akartam játszadozni velük úgy, ahogy Katherine is tette anno. Mikor vámpírrá változtam Damon vérével a szervezetemben, akkor elkezdtem hozzá kötődni, mindenki azt hitte, hogy csak azért vagyok vele, azért választottam őt, mert kötődök hozzá, hisz az ő vére mentett meg a haláltól, én viszont tudtam, hogy ennek nincsen semmi köze ahhoz, amit iránta érzek. Ezt bizonyította az is, hogy mikor vége lett annak a korszakomnak mikor kikapcsoltam az érzéseimet, Damont szerettem, mindig is őt fogom szeretni, bármi történjék is.
Az életemben túl sok rossz dolog történt eddig, elvesztettem a szüleimet, Klaus megölte Jennát, Carolineból és belőlem vámpír lett, annyi fájdalmon mentünk keresztül... Pont ezért örültem meg annak, mikor hozzám került a gyógyír. Mindig is normális, emberi életet szerettem volna magamnak, megszületni, egyszer csak gyereket szülni, megöregedni és mikor eljön a megfelelő pillanat, akkor meghalni. Ez az élet rendje, ilyen egy normális élet, s én ilyenre vágyok. Megittam a gyógyírt, így hát immáron ember vagyok, mindenféle természetfeletti erő nélkül. Végre nem érzem a vérszomjat amivel eddig együtt éltem, végre nem kell figyelnem azt, hogy kik a vámpír vadászok. Abban reménykedek, hogy az életem így jobb, s egyszerűbb lesz. |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |