Még a Grilltől pár saroknyira halad a kocsival -1969-es ezüst kék színű Chevy Camaro- a forgalomban. Már jócskán éjszaka van, a hold sarló alakja tisztán és kivehetően ontja ezüstös fényét a városra, ahogy a csillagok is fentről mosolyognak le azokra, akik feltekintenek rájuk. Bár Damon-t ez kicsit sem izgatja. Hosszú nap után autózik itt, neki most csak egyetlen célja eljutni a Grillig, bemenni, meginni néhány üveg Bourbont és lealázni néhány lúzert a darts dobálással. Közben lesz ideje alaposan végig gondolni hogyan beszéljen Stefannal az egész jövőjüket tekintve, hogy még is mit és hogyan mondjon neki. A kereszteződésből kiérve jobbra tekeri a kormányt, befordul az utcába amely már nyílegyenest a bárhoz viszi. Csupán parkolóhelyet kell találnia és ez általában nem okoz neki problémát. Öltözéke egy sötét kék hosszú ujjú ing, melynek a legfelső gombja szabadon hagyva. Egy fekete hosszú pamut nadrág, fehér zokni, fekete fél cipő. Az ing felett a fekete bőr dzsekije. Nem hajt gyorsan, betartja a sebesség határt, talán valamivel lassabban is megy, mert parkolni akar ha talál helyet. Így a tekintete is vadul cikázik az út mentét szemlélve, de legtöbbször előre tekint. Itt még mindenhol kocsi áll már leparkoltan, kicsit odébb kell vánszorognia a jószággal, olyan 20 méterrel előrébb egy kocsi hátsó lámpái pillognak még előrefelé menetben, ezt azonnal kiszúrja, sunyin tekintgetve körbe. Igen, ott van egy hely, amit ha nem siet, akkor elfoglalnak előle. Nah azt nem! Nincs kedve megkerülni az utcát, se a Grillt, majd az a lúzer a másik kocsiban...ő mehet egész nyugodtan. Hirtelen gázt ad, felgyorsul a kocsi, a másik előtte épp most fékezett és állt meg, kezdeni fogja a beparkolást. Azaz kezdené, mert Damon mögé érkezve gyorsan jobbra rántva a kormányt kiszorítja onnan. Extrém mutatvány lehetne, ha nem lenne előtte üres a tér, ugyanis egy kuka helye van feljelölve csak épp a kuka került odébb néhány méterrel előre. Valakinek nehéz volt megtalálnia a helyét, de ez most épp kapóra jött, így lazán be tudott parkolni a másik kocsi helyett. Kicsit tart attól hogy koccannak, de a másik sem sietett, feltehetően időben észrevette és nem fog belehajtani, hanem inkább fékez.
*Ha nem koccantak
Annyira se érdekli a vezetője hogy elnézést kérjen az ablakon kihajolva, túlképp tojik a fejére. Szépen leáll a motor, kihúzza a kulcsot, aztán kiszáll a másik oldalon, fellépve a járdára. Menet közben ha megszólítja onnan a kocsiból, akkor csak megfordul és gúnyos mosollyal integet egyet neki, aztán egyet gondolva beviharzik a Grill bejáratán keresztül a helyiségbe. Az alakja eltűnik az ajtó mögött. Amúgy sem jó szítani a tüzet, elég probléma az neki hogy beparkolt elé, szóval van min idegeskednie.
*Ha koccantak
Ez esetben kap egy löketett, amitől megfejeli a kormány tetejét és talán még a parkolása sem sikeredik makulátlanra, de ettől még övé a hely. Aztán idegesen kihajol az ablakon. - Mi a fenét művelsz, ember?! Lottón nyerted a jogosítványt?! Mégsem leányálom ez, megvárhatják a rendőröket. ~adja ég..szállj ki és gyere ide nekem okoskodni~ Mérgében csak erre tud gondolni, akkor biztosan megigézi és elfelejtik egymást egy életre.
Vendég
No one's gonna take my soul away
Vendég
keep my secrets well
Tárgy: Re: Kevin & Damon Vas. Aug. 16, 2015 12:08 am
Ez a nap nem az én napom. Ezt már abból is sejthettem volna, hogy reggel amikor felkeltem, azzal szembesültem, hogy nem volt a dobozban kávé, és kora reggel full kómásan,csíkszemekkel, le kellett mennem a sarki boltig hogy vegyek egy dobozzal. Aztán nagyjából emészthetően telt a reggel, de ez... ez már égi jel volt hogy ma inkább semmibe ne kezdjek bele. Persze ez a luxus sajnos nem elérhető így hát szokásosan elindultam dolgozni, és délután felé jár már mikor a kényelmes kis autómmal suhanok a grill felé, ami az egész város központja körülbelül. Itt mindig meg lehet tudni mindent, jobb mint a legtöbb kocsma, és még a kaja is ehető. Mármint, ahhoz képest, mivel nem egy házikoszt de finom. Lassan fordulok be az utcába hogy elfoglaljak egy parkoló helyet de megelőznek és éppen hogy meg tudok állni, hogy a kocsik csak egy egészen picit koccannak, még csak karcolás sem lesz szerintem, de mély és jó érzésű kvanyázás szakad ki belőlem a jelenetre, és elé parkolok be, mert még éppen beférek és nem fogom megkerülni az egész tömböt emiatt, majd szépen odébb megy ha ki akar menni, vagy repül nem érdekel. Ahogy kihajol az ablakon, kiintek neki, és végül kiszállok én is. Fekete nadrágban, edzőcipővel, és egy könnyű kis atlétával és mellénnyel, nem vagyok túl feltűnő alak, ahogy a félhosszú hajammal sem. Arra felé megyek, mivel a grill bejárata is arra van, és elhaladok mellette. Nocsak. Már hallottam erről az alakról. - Nyugi, nem lett bibis, de adhatsz az orrára gyógypuszit is ha akarsz - vigyorodom el, ahogy besétálok a grillbe vissza sem nézve a mérgelődő vámpírra. A bárba érve elfoglalok egy asztalt, és rendelek is ahogy ide jön a pincérfiú. Ismerem már őt is, de most nem állunk le csevegni, és nem sokkal később az ajtó felé pillantva megpillantom Damont is, a morgolódó vámpírt. Nem tűnik túl vidámnak, de ez van. Nem lehet mindig jó napja. Bár ahogy a természetfeletti pletykaláncolatban hallottam nem unatkozott mostanában. Pillantásom követi az ingerült vámpírt, de nem kötök bele még jobban, maximum ha idejön, mivel elég zsúfolt a helység, és ha le akar ülni... a fenébe, ezt nem gondoltam át eléggé.
Tárgy: Re: Kevin & Damon Vas. Aug. 16, 2015 8:28 pm
Kevin & Damon
A pasasnak a másik kocsiban sikerül még idejében fékeznie, bár egy apró surlódás így is megtörtént. ~nesze nekem~ A hangját hallotta amikor válogatott megjegyzést tett a történtekre, az férfi hang volt, hiába a megtévesztően hosszú haja. Mit ad isten, egyet gondolva beparkol a feljelölt kuka helyére, van is hozzá helye. Damon nem verte be a fejét sehova, semmi baja nem lett, de most mérgesen figyeli a mikéntjét. Ezzel nincs baj, de az autók között néhány centis hely marad, ami kevés ahhoz hogy később kiszabaduljon innen a kocsival. - Mi a fene?! Kapkodja a fejét, az meg időközben már ki is szállt az autóból és megszólítja. Ugye nem képzelte hogy szó nélkül hagyja? Bele is kezd, rá se bagózva a másik sületlen megjegyzéseire. Ingerülten szól rá, közben a kezével mutogat, szemlélteti mi lesz az autójával, ha nem húz el vele sürgősen. - Öreg, adok két percet hogy meggondold magad! Nagyon meg fogod... Hoppá, úgy tűnik ez komolyan se vette, mert már el is tűnik a Grill bejárata mögött. - ...bánni...Jól van. Faképnél hagyták, ez mulatságos. De ettől még nem fogja megúszni a bosszúját. Kiszáll a kocsiból, kezében a telefonja, a rendészetet tárcsázza, még szép. Valaki beparkolt a feljelölt kuka helyére? Tiszta ügy, úgy el fogják vinni a járgányát hogy csak a port látja majd utána. Amíg beszél körbe járja az autót, hű ez a szerencsétlen járgány már összetört, felgyulladt, de amíg nem volt Stefan szépen helyre pofozta. Azóta többet jelent neki egy puszta kocsinál, mert az öccsétől kapta vissza, attól a személytől akiért az életét is eldobná. Nem tekintené világvégének azt se ha jobban összetört volna, így viszont hogy észreveszi a parányi karcolást, megnyugszik. Az újonnan kapott kocsi nem lett rögtön szétbarmolva. Véget ér a beszélgetés, kaján vigyorral kinyomja a hívást, aztán egykedvűen megindul befelé a Grillbe. Ó az a fazon..elszórakoztatja amíg ideérnek a kocsijáért, úgy is kell némi idő ehhez. Nem is meglepő hát, hogy amikor belép az épületbe egyből a fickót keresi a tekintetével, ekképp indul meg odabent. Zsúfolt a hely, ám nemrég látta, hamar meg is találja az asztalát. - Szevasz! Meg se kérdezi, mi sem természetesebb mint hogy leül, elvégre ez a kedves ember itt előtte biztosan megengedi. Van benne valami nyugtalanító, igaz ez Damonon nem látszik, mert csak azt az idétlen, gúnyos vigyorát mereszti rá. Azonban érzi, a zsigereibe hatol. Nem ártana kideríteni. - Adtam egy puszit odakint a drágámnak és azt mondta csúnya ember vagy. Kezdi a nem mindennapi beszélgetést és közben int a pincérnőnek, jöjjön oda hozzá. - Szerintem meg igénytelen vagy, a csúnyaság messze áll tőled, ha azt nézzük hogy a kuka helyére parkoltál le. Miközben mondja a pincér mellé lép. - A szokásosat kérem. Old Shatterhand-nek meg...nem tudom..mit kérsz?
Bemegyek végül a Grillbe és elfoglalom az egyik szabad, pontosabban egyetlen szabad asztalt, de persze miért is lenne olyan egyszerű, ez a kissé hírhedt vérszívó is belép az ajtón, és ahogy megpillantom az ajtóban, a pult felé sétálva, felébred bennem az a rossz érzés, hogy nem hagy majd idejön, ez meg is történik, és helyet foglal velem szemben. Lehet ez a nap ennél is jobb, de komolyan? - Elhiszed hogy nem érdekel a te és az autód véleménye? - vonom fel a szemöldököm, majd az asztalra könyökölve kissé előredőlök, ahogy megjegyzi hogy az autó mit mondott, felkuncogok ezen egy kicsit. - Tudod az már nem biztos hogy normális, még nálad sem, hogy az autód beszélget veled - válaszolok neki, miközben leteszem a kezemben tartott itallapot, pont amikor a pincér odalép hozzánk. Persze, a vámpír szólal meg először, hogy mit rendel, és csak elvigyorodom a kijelentésén. - Egy menüt és egy jeges teát kérek - rendelek, és nézem ahogy elmegy a pincér hogy teljesíthesse a kérést, én pedig kellőképpen elbozadhatok azon amit mondott. Kizárt hogy Karl May rajongó lenne. Bár ki tudja. A végén kiderül hogy gyerekként nagy indián rajongó volt, de lássuk be ez az évszázad, vagy az évezred poénja lenne. - Old Shatterhand? Most komolyan? - csóválom meg a fejem, ez azért több mint vicces.
Egy ideig sandán hunyorít amikor a fejéhez vágnak ezt-azt, ó ez a beszélgetés tényleg kezd érdekes lenni. A másik azt hiheti most sértette vérig, azonban a valóságban felkeltette a hírhedt vérszívó érdeklődését. Ennek a manusnak itt előtte vág az esze, mint a borotva, jó lesz vigyázni még a fejére nő a szokásos egzecírozós gonoszkodása közben. A whisky melletti trollkodás kuriózum elfoglaltság, nagy odafigyelést igényel. Míg a másik feszeng, ez jól látható a testtartásából, addig ő nem törődően hátra dől a széken, vigyorogva pislog vissza rá. - Pontosan úgy nézett ki, mint Te..csak volt szakálla..és nem voltak tetoválásai..de eléggé loncsos, lompos és bozontos volt..igen. Az már biztos hogy nem vámpír, no mert rendelt a főmenüből, úgy tippeli meg is fogja enni, míg neki csak a szokásos Bourbon adagját hozzák ki. Egy ideig a felszolgáló elvonja a figyelmét, nyomon követi a pohár és az üveg letételét, aztán a kis alátétet. Majd az asztal társa rendelése is megkerül, ezt is nyomon követi. Nehéz megmondani miért van olyan érzése hogy nem ember, végül is meglehet az, és ő tényleg nem százas. De mégis. - Ha már itt tartunk, az autómat Gerda-nak hívják. Ne beszélj róla úgy mint egy tárgyról, lelke van. Egy újabb hatalmas baromság ami elhagyja a száját, ugyan a másik honnan tudná hogy hazugság? Sehonnan. - Milyen érzés tudni hogy majdnem megöltél valakit? Tudod Gerda rossz néven veszi az ilyen történéseket és már meg is átkozta a járgányod. Nem akarsz bocsánatot kérni tőle? Ha most kattant el nála valami, vagy felszalad a szemöldöke, mindenesetre ha olyan jelét tapasztalja hogy mentem elborul az agya, akkor egykedvűen megvonja a vállait. - Most mi van? Nem hiszed? Engem is megátkozott egyszer, utána egy hétig nem bírtam forgatni a nyakam. Ez se igaz, de olyan jó szemtelenkedik ezzel az alakkal, komolyan, eddig vette a lapot. Most Damon befogja egy kis időre, amíg felemeli a poharát és kortyol néhányat a "gyógyszeréből". Miután ismét az asztalra kerül sandán hátra fordul, mennyi idő is kell hogy kiérjenek? Húsz perc, fél óra? Addig az idegeire fog menni ennek a szerencsétlennek az tuti, ennyi hülyeséget is régen hordott össze. Ha nagyon nem bírja cérnával akkor megkegyelmez neki és meglebegteti a normálisabb énjét, de csak akkor. Addig fő a változatosság.
A Caelestis Infernum egy, a The Vampire Diaries és a The Originals sorozatokon alapuló szerepjátékos oldal, ahol te magad irányíthatod a történéseket és pezsdítheted fel akár Mystic Falls, akár New Orleans életét. Oldalunk 2015. 08. 08-án egy rövid szüneteltetés után, megújult erővel és dizájn-nal nyitotta meg újra a kapuit azok előtt, akik belemernek csöppenni a természetfeletti lények lepte Mystic Fallsba vagy a hibrid király uralta New Orleansba. Ha van benned elég bátorság az ilyenkor egészséges félelem mellett, ne habozz, az éjszaka lényei csak rád várnak! Talán azért, hogy bekebelezzenek a sötétségbe, talán azért, hogy leszámolj velük, de az is megeshet, hogy sorsdöntő ajánlatot szeretnének tenni neked. Rengeteg lehetőség áll előtted, minden út csak arra, vár, hogy végig járd. Lehetsz a város jótevője, ugyanakkor lehetsz az, akinek már a neve hallatán kirázza a hideg az embereket. Te döntöd el, milyen hírnévnek örvendhetsz! A sorozatban történtek –némi változtatással ugyan, de – párhuzamban vannak oldalunk történéseivel. A veszélyes helyzetek és az izgalmak ugyanakkor nem változtak, ha biztosan jól átgondoltad a döntésed, kis csapatunk szívesen vár téged! :) Oldalunkat négy kedves, segítőkész, mindenre elszánt Admin vezeti, akik éjjel-nappal készenlétben állnak óhajaitokat, sóhajaitokat valóra váltani, kérdéseitekben, kéréseitekben segíteni. Ne félj segítséget kérni, normális esetben nem harapnak… A világunk nyitva áll előtted. Van elég bátorságod belépni?
2013.12.20
come to us, darling
we won't bite you
tweet-tweet
it's like screaming, but no one's hear
they are here
and they enjoy every second
Jelenleg 188 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 188 vendég :: 1 Bot