Tárgy: Re: Vicky & Alex - Alex otthona Szer. Szept. 02, 2015 8:02 pm
Néha vannak a szellemlétnek is furcsaságai. Hirtelen érezni kezdesz egy húzó erőt valami felé. Még nem tudod hova vagy miért, csak azt, hogy menned kell. Ellenkezhetsz vele, vagy akár figyelmen kívül is hagyhatod, de ez egy olyan erős érzés ami nem hagyja, hogy bármi másra figyelj. Már megtanultam, hogy az ilyen esetekben, jobb ha követjük a megérzéseinket. Így lehetséges az, hogy míg nem rég Matt konyhájában voltam, most pedig egy ismeretlen srác szobájában vagyok. Azt sem tudom pontosan, hogy kerültem ide. De biztos nem a véletlen műve, hogy pont most és pont itt kell lennem. Ha akarnék elmehetnék, hiszen szellemként azt teszek amit csak akarok. De mégis, valami arra késztet, hogy maradjak. Lassan telik az idő és míg a fiú az ágyában fetreng és körbe hordozom tekintetem a szobáján. Tipikus pasis szoba. De hamar megunom a nézelődést és inkább leheveredem a földre, törökülésben. Az egyik kezem a térdemre támasztom, azon pedig a fejemet nyugtatom. Egyszer csak egy tabi kerül elő, amit rögtön felismerek. Én is szoktam hasonló szerekkel élni, amíg éltem. Talán most jött el a perc, hogy megtudjam mi okból vagyok itt. De percek telnek el és semmi sem történik, egyszerűen csak bekapcsolja a tv-t. Semmi értelme nincs itt dekkolnom, simán lehetnék Matt mellett, vagy Tylert figyelhetném. Dühömben az első kezembe kerülő tárgy után nyúlok és felé hajítom. - Menjen mindenki a pokolba! - de hiába akarnék elindulni kifelé, mert még mindig érzem ezt az erőt, ami itt tart. Inkább visszahuppanok a földre és várok. Bár nem sok értelmét látom, de ha már egyszer úgyis annyi időm van, akkor miért ne maradhatnék itt.
Alexander Dracy
No one's gonna take my soul away
❦ Hozzászólások száma :
27
❦ Érkezés :
2015. Aug. 09.
❦ Tartózkodási hely :
Mystic Falls
HUMAN
keep my secrets well
Tárgy: Vicky & Alex - Alex otthona Kedd Szept. 01, 2015 11:21 am
Vicky & Alex
Alex otthona
Valami furcsa indíttatásból, amikor csak otthon feküdtem az ágyamon, eszembe jutott, hogy New Orleans-ból hoztam valami jó cuccot, amit most ki is akartam próbálni. Az ember, aki folyton szállítja nekem a drogot, azt mondta, hogy ennél jobbat még nem is adott el senkinek, és hogy azért ad belőle nekem, mert én minden esetben hűségesen hozzá megyek ilyesfajta szerekért. Pedig egyébként sosem voltam egy hűséges fajta. Már ha a nőügyeimet vesszük figyelembe. Eltűnődve néztem a kis tablettát, majd nem is gondolkodva bevettem. Végül is már elég sok mindent túl éltem, és a drogot áruló férfinek is jól jön, ha életben tart, különben egyel kevesebb lenne a tőle vásárlók száma. Bekapcsoltam a televízión valami random csatornát, amely most éppen a Duck tévé volt, és nagy áhítattal figyeltem ahogy a gyerekeknek megrajzolt csigák elúsznak a képernyőben.
A Caelestis Infernum egy, a The Vampire Diaries és a The Originals sorozatokon alapuló szerepjátékos oldal, ahol te magad irányíthatod a történéseket és pezsdítheted fel akár Mystic Falls, akár New Orleans életét. Oldalunk 2015. 08. 08-án egy rövid szüneteltetés után, megújult erővel és dizájn-nal nyitotta meg újra a kapuit azok előtt, akik belemernek csöppenni a természetfeletti lények lepte Mystic Fallsba vagy a hibrid király uralta New Orleansba. Ha van benned elég bátorság az ilyenkor egészséges félelem mellett, ne habozz, az éjszaka lényei csak rád várnak! Talán azért, hogy bekebelezzenek a sötétségbe, talán azért, hogy leszámolj velük, de az is megeshet, hogy sorsdöntő ajánlatot szeretnének tenni neked. Rengeteg lehetőség áll előtted, minden út csak arra, vár, hogy végig járd. Lehetsz a város jótevője, ugyanakkor lehetsz az, akinek már a neve hallatán kirázza a hideg az embereket. Te döntöd el, milyen hírnévnek örvendhetsz! A sorozatban történtek –némi változtatással ugyan, de – párhuzamban vannak oldalunk történéseivel. A veszélyes helyzetek és az izgalmak ugyanakkor nem változtak, ha biztosan jól átgondoltad a döntésed, kis csapatunk szívesen vár téged! :) Oldalunkat négy kedves, segítőkész, mindenre elszánt Admin vezeti, akik éjjel-nappal készenlétben állnak óhajaitokat, sóhajaitokat valóra váltani, kérdéseitekben, kéréseitekben segíteni. Ne félj segítséget kérni, normális esetben nem harapnak… A világunk nyitva áll előtted. Van elég bátorságod belépni?
2013.12.20
come to us, darling
we won't bite you
tweet-tweet
it's like screaming, but no one's hear
they are here
and they enjoy every second
Jelenleg 195 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 195 vendég :: 1 Bot