Tárgy: Re: Liv & Alex Szomb. Jan. 16, 2016 11:37 am
Nem, ez nem az én hetem, nem az én napom és nem az én évem. Összeállítottam egy listát, hogy mit kéne szereznem.. Új munka, új barátok, új pasi és most jelenleg egyik sincs, valamit nagyon kéne csinálnom, mert Kai elől nem bújkálok többet, elég volt, nem fogok életem végéig rettegni tőle, nem akarok soha többet rá gondolni sem. Túléltem az Utazókat, túlélő vagyok és nem fogok most sem elbukni, szóval ki kéne valamit találnom, mert így tényleg nem mehet semmi sem tovább. Gyorsan felöltöztem, harisnya, bőr miniszoknya, rózsaszín trikó és egy bőrkabát, majd indultam is. Talán kéne beszélnem a régi főnökömmel, hogy vegyen vissza a kis bárba, ami a Whitemore mellett van, igen! Ezt fogom tenni, szóval uticél meg van. Mikor megérkezem, már indulok is befelé, mindenkinek a szeme rám tapadt , csak azt nem vettem észre, hogy a régi munkahelyem helyett a Grill-be jöttem, mi van velem? Na mindegy, ha már itt vagyok, akkor érdeklődhetek munka iránt, nem igaz! Épp indulnék a pulthoz, mikor egy szexy szőke befigyel én meg csak játékosan elindulok a pult felé és eléggé rázom is hozzá a fenekem, kikérek egy dupla whiskyt jéggel és elindulok a srác asztalához, a munka ráér, a pasi fontosabb. Mikor odaérek ledobom magam vele szemben és elmosolyodom. - Szia, gondolom ez a hely szabad. - vigyorodom el, majd leveszem a kabátom, mert dög meleg van, miközben én is tetőtől-talpig megvizsgálom a srácot, jó test, szőke haj, sárm, önbizalom és helyes arc, kell ennél több? Nem, nekem ő kell!
Alexander Dracy
No one's gonna take my soul away
❦ Hozzászólások száma :
27
❦ Érkezés :
2015. Aug. 09.
❦ Tartózkodási hely :
Mystic Falls
HUMAN
keep my secrets well
Tárgy: Liv & Alex Vas. Dec. 27, 2015 8:51 pm
Liv & Alex
••••••••••••••••••••••
••••••••••••••••••••••
A Withmore kollégiumát elhagyva a Grill-be igyekeztem. Idő közben felkutattam a hely érdekességeit, már ha lehet ilyet mondani. Nincsenek érdekes helyek. Talán az egyetlen érdekesség a Grill és a közeli szórakozóhelyek, amiket egyébként is szeretek. Leültem az egyik központban levő helyre, és elég feltűnően kezdtem el nézni a pultos lányt. Mikor észrevette, először szemérmesen elfordult, de aztán elmosolyodott. Hát persze...ezt nevezik vonzerőnek. Miután a számba vettem pár mogyorószemet, valaki ismét bejött az ajtón. Egy szőke szépség volt. Kissé elvigyorodtam, és végignéztem rajta.
A Caelestis Infernum egy, a The Vampire Diaries és a The Originals sorozatokon alapuló szerepjátékos oldal, ahol te magad irányíthatod a történéseket és pezsdítheted fel akár Mystic Falls, akár New Orleans életét. Oldalunk 2015. 08. 08-án egy rövid szüneteltetés után, megújult erővel és dizájn-nal nyitotta meg újra a kapuit azok előtt, akik belemernek csöppenni a természetfeletti lények lepte Mystic Fallsba vagy a hibrid király uralta New Orleansba. Ha van benned elég bátorság az ilyenkor egészséges félelem mellett, ne habozz, az éjszaka lényei csak rád várnak! Talán azért, hogy bekebelezzenek a sötétségbe, talán azért, hogy leszámolj velük, de az is megeshet, hogy sorsdöntő ajánlatot szeretnének tenni neked. Rengeteg lehetőség áll előtted, minden út csak arra, vár, hogy végig járd. Lehetsz a város jótevője, ugyanakkor lehetsz az, akinek már a neve hallatán kirázza a hideg az embereket. Te döntöd el, milyen hírnévnek örvendhetsz! A sorozatban történtek –némi változtatással ugyan, de – párhuzamban vannak oldalunk történéseivel. A veszélyes helyzetek és az izgalmak ugyanakkor nem változtak, ha biztosan jól átgondoltad a döntésed, kis csapatunk szívesen vár téged! :) Oldalunkat négy kedves, segítőkész, mindenre elszánt Admin vezeti, akik éjjel-nappal készenlétben állnak óhajaitokat, sóhajaitokat valóra váltani, kérdéseitekben, kéréseitekben segíteni. Ne félj segítséget kérni, normális esetben nem harapnak… A világunk nyitva áll előtted. Van elég bátorságod belépni?
2013.12.20
come to us, darling
we won't bite you
tweet-tweet
it's like screaming, but no one's hear
they are here
and they enjoy every second
Jelenleg 119 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 119 vendég :: 1 Bot