KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Liv & Alex
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Olivia Parker
No one's gonna take my soul away

Olivia Parker

❦ Hozzászólások száma :
3
❦ Érkezés :
2015. Aug. 12.
❦ Kor :
31
❦ Tartózkodási hely :
★ Everywhere

Liv & Alex Empty

WITCH
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Liv & Alex   Liv & Alex EmptySzomb. Jan. 16, 2016 11:37 am

Nem, ez nem az én hetem, nem az én napom és nem az én évem. Összeállítottam egy listát, hogy mit kéne szereznem.. Új munka, új barátok, új pasi és most jelenleg egyik sincs, valamit nagyon kéne csinálnom, mert Kai elől nem bújkálok többet, elég volt, nem fogok életem végéig rettegni tőle, nem akarok soha többet rá gondolni sem. Túléltem az Utazókat, túlélő vagyok és nem fogok most sem elbukni, szóval ki kéne valamit találnom, mert így tényleg nem mehet semmi sem tovább. Gyorsan felöltöztem, harisnya, bőr miniszoknya, rózsaszín trikó és egy bőrkabát, majd indultam is. Talán kéne beszélnem a régi főnökömmel, hogy vegyen vissza a kis bárba, ami a Whitemore mellett van, igen! Ezt fogom tenni, szóval uticél meg van.
Mikor megérkezem, már indulok is befelé, mindenkinek a szeme rám tapadt , csak azt nem vettem észre, hogy a régi munkahelyem helyett a Grill-be jöttem, mi van velem? Na mindegy, ha már itt vagyok, akkor érdeklődhetek munka iránt, nem igaz! Épp indulnék a pulthoz, mikor egy szexy szőke befigyel én meg csak játékosan elindulok a pult felé és eléggé rázom is hozzá a fenekem, kikérek egy dupla whiskyt jéggel és elindulok a srác asztalához, a munka ráér, a pasi fontosabb.
Mikor odaérek ledobom magam vele szemben és elmosolyodom. - Szia, gondolom ez a hely szabad. - vigyorodom el, majd leveszem a kabátom, mert dög meleg van, miközben én is tetőtől-talpig megvizsgálom a srácot, jó test, szőke haj, sárm, önbizalom és helyes arc, kell ennél több? Nem, nekem ő kell!
Vissza az elejére Go down
Alexander Dracy
No one's gonna take my soul away

Alexander Dracy

❦ Hozzászólások száma :
27
❦ Érkezés :
2015. Aug. 09.
❦ Tartózkodási hely :
Mystic Falls

Liv & Alex Empty

HUMAN
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Liv & Alex   Liv & Alex EmptyVas. Dec. 27, 2015 8:51 pm

Liv & Alex

••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••

A Withmore kollégiumát elhagyva a Grill-be igyekeztem. Idő közben felkutattam a hely érdekességeit, már ha lehet ilyet mondani. Nincsenek érdekes helyek. Talán az egyetlen érdekesség a Grill és a közeli szórakozóhelyek, amiket egyébként is szeretek.
Leültem az egyik központban levő helyre, és elég feltűnően kezdtem el nézni a pultos lányt.
Mikor észrevette, először szemérmesen elfordult, de aztán elmosolyodott. Hát persze...ezt nevezik vonzerőnek.
Miután a számba vettem pár mogyorószemet, valaki ismét bejött az ajtón. Egy szőke szépség volt. Kissé elvigyorodtam, és végignéztem rajta.

••••••••••••••••••••••

To Liv | ### szó | zene | ruha

••••••••••••••••••••••

Vissza az elejére Go down

Liv & Alex
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Vicky & Alex - Alex otthona
» Whimsy & Alex

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Városaink :: Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-