KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Kai Parker
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
No one's gonna take my soul away

Kai Parker Empty

Vendég
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Kai Parker   Kai Parker EmptyPént. Aug. 14, 2015 10:36 pm

.

A hozzászólást Kai Parker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 28, 2015 10:49 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Jacqueline de'Schreave
No one's gonna take my soul away

Jacqueline de'Schreave

❦ Hozzászólások száma :
94
❦ Érkezés :
2015. Jun. 08.
❦ Kor :
30
❦ Tartózkodási hely :
∙∙∙ mystic falls

Kai Parker Empty

WEREWOLF
keep my secrets well

TémanyitásTárgy: Re: Kai Parker   Kai Parker EmptySzomb. Aug. 15, 2015 2:01 am

elfogadva, gratulálunk

üdvözöllek családunk körében

És végre itt van a pszichopata férjem is! :*: :hug:
Hát... mindig is tudtam, hogy jól írsz, de ez igen! Ezzel most különösen levettél a lábamról.:*: A jellemedet már imádtam, a bevezető szövegeddel megvettél, aztán minél jobban elmerültem az írásodban... fhú, bekebeleztél. Többször is elolvastam egy sort, vagy részt, annyira tetszett.Very Happy Nem is tudom miért nem vagy sosem megelégedve az írásaidért, pedig fantasztikusak. Ezt pedig nem győzöm elmondani mindig és mindig. Ezért is örülök, hogy én fogadhatlak el.Rolling Eyes , meg persze megmondtam mindenkinek, hogy le vagy nekem stoppolva.
A történeted nem mondott sokat Kai-ról, mégis mintha teljes beavatást láttam volna. Fogalmam sincs mi az a ridegség, ami ehhez a karakterhez szükséges, de te ráéreztél. Mindig is tudtam, hogy ez a karakter tökéletesen megy neked. :bú: Azért a vér látványa ne indítson be annyira, mert rosszul járok...Rolling Eyes
Külön kiemelném, hogy cáfolnám a komoly kapcsolatos részt amit írtál, csak kerülj ki abból a börtönvilágból.Razz
Na, beváltottam az ígéretem... te elmondtad, hogy szeretsz, én meg elfogadtalak. Lassan, de biztosan.Very Happy
Eriggy' utadra, foglald le a pofid, és csapj le valakire egy játékra. Mondjuk rám.:*:

Vissza az elejére Go down

Kai Parker
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kai Parker
» Olivia Parker

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archívum :: Előtörténetek-