|
| Szerző | Üzenet |
---|
No one's gonna take my soul away Vendég keep my secrets well | Tárgy: Kai Parker Pént. Aug. 14, 2015 10:36 pm | |
|
A hozzászólást Kai Parker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 28, 2015 10:49 am-kor. |
| | | No one's gonna take my soul away ❦ Hozzászólások száma : 94
❦ Érkezés : 2015. Jun. 08.
❦ Tartózkodási hely : ∙∙∙ mystic falls
WEREWOLF keep my secrets well | Tárgy: Re: Kai Parker Szomb. Aug. 15, 2015 2:01 am | |
| elfogadva, gratulálunk üdvözöllek családunk körében És végre itt van a pszichopata férjem is! Hát... mindig is tudtam, hogy jól írsz, de ez igen! Ezzel most különösen levettél a lábamról. A jellemedet már imádtam, a bevezető szövegeddel megvettél, aztán minél jobban elmerültem az írásodban... fhú, bekebeleztél. Többször is elolvastam egy sort, vagy részt, annyira tetszett. Nem is tudom miért nem vagy sosem megelégedve az írásaidért, pedig fantasztikusak. Ezt pedig nem győzöm elmondani mindig és mindig. Ezért is örülök, hogy én fogadhatlak el. , meg persze megmondtam mindenkinek, hogy le vagy nekem stoppolva.A történeted nem mondott sokat Kai-ról, mégis mintha teljes beavatást láttam volna. Fogalmam sincs mi az a ridegség, ami ehhez a karakterhez szükséges, de te ráéreztél. Mindig is tudtam, hogy ez a karakter tökéletesen megy neked. Azért a vér látványa ne indítson be annyira, mert rosszul járok... Külön kiemelném, hogy cáfolnám a komoly kapcsolatos részt amit írtál, csak kerülj ki abból a börtönvilágból. Na, beváltottam az ígéretem... te elmondtad, hogy szeretsz, én meg elfogadtalak. Lassan, de biztosan. Eriggy' utadra, foglald le a pofid, és csapj le valakire egy játékra. Mondjuk rám. |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |