Tárgy: Re: I'M SO SORRY... || BONNIE & KAI Szer. Okt. 28, 2015 11:27 pm
Kai & Bonbon
idézet idézet idézet idézet idézet idézet idézet
De most hogy újra tudok, ki kéne használnom a lehetőséget és újra iskolába kéne járnom, jó jegyeket kéne szereznem és reménykednem, hogy majd később sikerül valamilyen állást szereznem és egy átlagos felnőtt leszek… Átlagos, sose leszek átlagos, mert boszorkány vagyok, mindig megfognak támadni majd a vámpírok és félnem kell, hogy ha nem leszek elég erős, akkor az egyik megöl. Igaz ezt még nem meséltem senkinek, de egyszer egyedül sétáltam nem sokkal azután, hogy visszajöttem. Megtámadott egy vámpír, aki a véremet akarta, de én… én megöltem. Olyan egyszerűen és könnyedén tettem, sose hittem volna magamról, hogy képes leszek is valaha ilyenre. Habozás nélkül cselekedtem, összpontosítottam és fejfájást okoztam neki, majd megszüntettem és megvártam, hogy nagy nehezen feltápászkodjon, majd mikor megtette, mágiával kirántottam a szívét és élvezettel hallgattam, ahogy élettelen teste puffan a padlón. Mellédobtam a szívet, majd felgyújtottam a testet és tovább álltam. Az egészben az volt a legfelkavaróbb, hogy nem éreztem semmit sem, csakis ölni akartam, látni akartam holtan és elértem, hogy holt legyen. megváltoztam, nagyon is megváltoztam, hisz ezelőtt ilyenre még nem volt példa, és többet nem is lesz ilyen... Nem akarok még egyszer ilyen nem én lenni. És az egészben az a legrosszabb, hogy nem tudtam és mai napig sem tudom, hogy kinek meséljem el és hogyan. Félek, hogy megváltoztam, hogy már nem vagyok az az ember, aki egyszer régen voltam… Na de ott tartottam, hogy felnőttnek kell majd lennem, de a suliba még csak be sem mentem. Beültem a kocsimba és eljöttem a Whitemore-ról, ide Mystic Fallsba, valamiért idejöttem, talán reménykedtem valamiben, hogy majd találkozok valakivel, akivel nagyon is szeretnék találkozni, de ahogy a találkozó sem lenne helyes,úgy az érzelmeim sem. Nem tudom, hogy mit érzek pontosan, de valamit érzek és nem akarok ezt érezni, nem akarok ezt az a bizonyos személy iránt érezni, aki iránt nem szabadna. Annyi rosszat tett ellenem, annyi mindenen mentem keresztül, míg be voltam zárva vele,hogy szavakba se tudnám önteni. Utálnom kéne, gyűlölnöm és megvetnem,egy velejéig romlott valaminek kéne látnom, akinek nem jár második esély, mert eljátszotta! Bent kapott egy esélyt, mikor elvitt a régi házukhoz, ott én naivan elhittem,hogy képes a változásra, hogy meg tud változni és érdemes benne hinni, de mi történt? Mikor képes lettem volna arra, hogy megcsókoljam ő beelőzött és hasba szúrt egy késsel. Ezek után érdemes adni valakinek esélyt? Érdemes hinni benne, hogy változni akar és érdemel még egy lehetőséget? A józan ész azt kívánja, hogy NEM! NEM ÉRDEMEL SOHA TÖBBET SEMMIT! De én a szívemre hallgatok és ő adni akar neki egyet… Miért is akarok neki adni? Nem tudom és nem is akarom tudni, jobb ha nem foglalkozom vele, úgy sokkal könnyebb lesz neki megbocsátani és elfelejteni, hogy miket csinált?.. Butaság és olyan buta vagyok, nem tudom miért akarok esélyt adni neki, nem szabadna esélyt adnom neki. Épp a Mystic Grill előtt vagyok, leparkoltam a kocsit és indultam befelé, mikor megpillantottam valakit, akit nem kellett volna… nem hittem volna, hogy itt lesz, hogy újra itt fogunk találkozni, az eszem reménykedett benne, hogy nem találkozunk, de a szívem titkon remélte, hogy újra megpillanthatom, hogy újra láthatom magam előtt… Buta egy szívem van, ki kéne valakinek tépnie, meg kéne valakinek ölnie, hogy ne érezhessek újra fájdalmat és ne történjen velem semmi rossz. Annyival könnyebb lenne holtan, de nem halhatok meg, mert a barátaim számítanak rám, fontos vagyok nekik és nem tehetem meg még egyszer, hogy meghalok, hisz csak most jöttem vissza. Szóval kinyitom a Grill ajtaját, a csengő jelzi, hogy egy új vendég érkezett. Sok ismerős, kíváncsi és egyben érdeklődő szempárt érzek a hátamba fúródni, mikor elindulok valakihez… ahhoz a valakihez, akit inkább kerülnöm kéne, de én mégsem tudom megtenni, látnom kell, látni akarom,valami húz felé, valami érthetetlen erő,ami jobb lenne,ha megszűnne és eltűnne. Majd lassan, de biztosan megérkezem az úti célhoz, Kai mellé. Nem is tudok rá figyelni, hogy mit csinál, eléggé leköt az hogy próbáljam túlélni ezt a beszélgetést… Igaza van, furcsa ez az egész, nagyon is furcsa és én sem tudom, hogy mit mondhatnék neki. - Igen, tényleg furcsa. - sóhajtok egyet, majd felnézek az órára, még nincs is olyan későn, bár az óráknak vége és Elenaék tuti észre fogják venni, hogy eljöttem a suliból, tuti kapni fogok SmS-t is. De most nem ezzel kéne foglalkoznom, hanem inkább azzal, hogy most itt vagyok Kai mellett és nem tudom, hogy mit csináljak..Aztán meg szólal én meg köpni-nyelni nem tudok. Most komolyan az "érzéseiről" beszél, mert ez fura, de nagyon is. Egész eddig azt hittem, hogy nincsenek érzései, se érzelmei, most meg arról fogunk beszélgetni. "Van ez az érzés… nem tudom pontosan mi ez, de folyamatosan csak erősödik, mikor a közelemben vagy, én meg utálom, mert hiába jó érzés, tudom, hogy rám nézve ez nem jelent jót." Na jó... ezzel most nem azt akarja mondani, hogy... nem tudom, ez most összezavar, mert én akartam neki mondani valami ilyesmit, erre most beelőz és azt mondja, hogy vannak érzelmei irántam, és jó érzés, de nem tetszik neki. Persze, hogy nem tetszik neki, mert egész eddig azt se tudnak, hogy léteznek ilyen dolgok. Nem volt lelke, nem tudott együtt érezni, képes volt lemészárolni a családját és még csak meg sem bánta, nem érdekelte.. Szerintem ez számára tök természetes dolog volt, számomra ez egy természet ellenes dolog, egy ember nem képes érzelem mentesen lemészárolni a családját, a család hiába szétzilált, vagy gonosz velünk... Akkor is a családunk ott van, és ott is marad.- Kai.. - mondanék neki valamit, de nem tudok, mert ő folytatja és olyanokat mond, amit annyira furcsák az ő szájából. Én csak ott vagyok és hallgatom őt, és újra és újra lejátszódnak a szavai a fejemben. "A múltkori találkozásunk óta meg csak rosszabbodott. Meg akartál csókolni - és kérlek, most ne tagadd, nem szeretnék erről vitatkozni, mindketten tudjuk, hogyan történt." Na jó, most már egyértelmű az, hogy miről próbál nekem beszélni, hogy mit is akar ezzel mondani, de egyelőre nem tudom, hogy ez most számomra jó, vagy rossz e. Bár igaz elkezdnék vitatkozni, hogy hogyan is volt a múltkori, mert letagadnám, hoyg meg akartam csókolni. Már ott meg kellett volna tennem, de én nem tudtam megtenni és félek, hogy most sem tudnám. Bár az, hogy számára ez a valami, ami kettőnk közt van rossz és a helyzet csak rosszabbodott azóta, mióta múltkor találkoztunk... Na jó én ezt most nem értem teljesen és most is össze-vissza beszélek itt magamban. Nem tudom, hogy mire céloz, de tuti nem szeret engem, vagy mégis? Talán azt próbálná elmondani nekem ilyen bénán, hogy szeret? - Nem értelek. - mondom neki őszintén. Inkább mondom ezt, minthogy elbízzam magam, mert biztos vagyok benne, hogy nem szerethet engem. Kai nem olyan fajta és szerintem pont nem abba szeretne bele, akit nem rég kínzott, meg nem is hiszem hogy én vagyok az esete.. Van neki egyáltalán esete? És ő... nem is volt ott bent egyetlen lélek sem, vagyis nem is szerethetett bele senkiben ott bent és akkor nem is volt nővel... nem, most miért is gondolok erre? Ez egy részben gonosz, más részben pedig bizarr. Ő pedig behunyja a szemét én pedig nem is tudom, hogy most mi a franc van, mert befogta. Majd kinyitotta a szemét és az ajkaimat nézte, majd a szemeimet és olyan fura volt, már majdnem kicsúszott az a számon, hogy: Mi van? Miért nézel így rám? De inkább nem mondtam semmit sem, maradtam csendben és vártam, hogy mi lesz most, mert abbahagyta a beszélést és ideje lenne végre megmagyaráznia azt, amit az előbb próbált magyarázni. Mert én most azt sem tudom, hogy mit mondjak, hogy mondjak e egyáltalán valamit, hogy kérdezzek, vagy megmozduljak, vagy valami ehhez hasonló. Meglepett az, hogy letámadott, hogy ajkait az enyémekre helyezte és arcomat két keze közé szorította, automatikusan becsuktam a szemem és élveztem a csókot. Nem tudtam, hogy mit tegyek, inkább visszacsókoltam és tudtam, hogy nem helyes, de nem érdekelt, jól esett ez a csók és élvezni akartam addig, ameddig csak lehetett. Miért csókolt meg egyáltalán és ezzel mit akar mondani? Mert nekem ebből csak az jön le, hogy szeret, hogy érez valamit irántam, amit eddig még egy nő iránt sem érzet. Vajon én most mit mondjak, vagy megszakítsam a csókot? Nem... azt nem én fogom tenni, mert tényleg nagyon kellemes, annak ellenére, hogy tőle kaptam. Meleg áradt szét a mellkasomban, és rég nem volt már ilyen, Jeremy óta senkivel sem csókolóztam, ő azóta az első. De ahogy mindeni szokás, miden jónak egyszer vége szakad. És most is pont így történt, megszakította a csókot és elhúzódott, én meg csak felhúztam a szemöldököm és értetlenség tükröződött a szememből. Nem értettem, hogy miért csinálta ezt, hogy miért csókolt meg. Ő visszafordult a pult felé, és én is így tettem, csak annyi különbséggel, hogy én még mindig semmit sem értettem az egészből, ő pedig nem mond eddig semmit sem. És arcáról már semmilyen érzelem sem tükröződik, szóval újra visszajött az az érzelem mentes és faszfej Kai, akit eddig is ismertem. Jó lett volna csak egy kicsit elgondolkodni azon, hogy mi lett volna, ha mondjuk most nem a pult felé fordult volna, hanem megfogta volna a kezemet, a fülemhez hajolt volna és azt suttogta volna bele, hogy szeret. Csak egy a baj, hogy az a sok volna ott van és nem is megy sehova. Nem szabad elgondolkodnom azon, hogy mi lenne, ha. Mert nincs ilyen, csak a zord valóság van, Kai megcsókolt és csak ennyi, semmi több, nem is lesz semmi több belőle. Szóval Bonnie Bennett töröld le az arcodról azt az értetlen arckifejezést, és fogadd el, TI NEM LESZTEK EGYÜTT KAIVAL! nem is szabadot volna, hiába adtam volna fel mindent érte, hiába álltam ki volna mellette és választottam volna őt, ő nem engem választ, vagyis nem kellek neki. Nem is tudom, hogy miben reménykedtem, hogy mi lesz köztünk. Azt hittem valami lehet, de most szembesülnöm kellett vele, hogy nem lesz semmi sem. És ez így van rendjén, mert ez is olyan tipikus "Tiltott szerelem" lett volna, mint a filmekben. - Nem Kai, nem értek semmit sem - mondom neki őszintén, de számít is ez valamit. Nincs is mit értenem, és jól van ez így.. De el kell tűnnöm a városból, el kell mennem innen, most ezt érzem. Nem tudnék itt maradni, és nem tudnék vele mindennap találkozni, hogy miért? Mert én szeretem, és vele ellentétben nem mennem ilyen könnyen az elutasítás, mondhatok és gondolhatok hirtelen haragból bármit, akkor sem fogom elfelejteni ilyen könnyen.. De most nem hagyhatom itt csak egy szó nélkül, nem lenne bölcs döntés. Szóval kérek én is egy pohár whiskyt, majd legördítem és sóhajtok egyet. Nem könnyű helyzet, de nem tudok vele most mit kezdeni. Ezt a majd találkozunk és minden happy end lesz történet nem vált be, és soha nem is fog, butaság. Ami a könyvek lapjain van az sose válik majd valóra. De most sokkal jobb kérdés az, hogy mit fogok csinálni, mit kéne most mondanom? Inkább elmerülök az italom nézésében és próbálok gondolkodni, olyan szerencsétlen helyzet áll most fent. Talán beszéljünk arról, hogy milyen neki újra itt az emberek között, bár nem hiszem hogy ez számára oly kellemes téma lenne, szóval még gondolkodom, és ha nem mond semmit, akkor én sem.. jó lenne egy kis kínos csend, amit majd kicsit később megtörhetek, de nem is tudom... talán okosabb lenne, ha mégis itt hagynám és elmennék. De egy gond van ezzel, nem lennék képes rá, mert... attól, hogy ő nem, én szeretem és fontos nekem. - Esetleg vannak terveid a jövőre nézve? - ez most pont úgy hangzott, mintha egy negyedikest, vagy egy végzőset kérdeznék arról, hogy volna e valamilyen terve a következő időszakra. Egy biztos, Kai nem fog egyetemre járni, és nem is fog tanulni egyetlen iskolában sem, szerintem gyilkolni fog és le fogja vadászni a családját, mert utálja őket.. De nem kéne őket utálnia, nem tehetnek semmiről sem, mert csak az embereket akarták megmenteni tőle. Szegény Liv, most biztos nem lennék a helyében, én rettegnék, hogy mi lesz egyszer, ha Kai megtalál, mert biztos, hogy nem megölelni akarja és elmeséltetni vele, hogy mi történt vele az eddigi években, amíg ő bent rohadt miattuk. Szóval míg a válaszára várok, addig én körbe nézek és sok ismerős arcot látok, remélem nem látták sokan azt a nyavalyás csókot, nem akarom hogy ennek híre menjen a városban... Reménykedni szabad, nem?
Tárgy: Re: I'M SO SORRY... || BONNIE & KAI Kedd Okt. 27, 2015 12:14 am
Bonnie & Kai
- I was born sick, but I love it -
Megint az a megfoghatatlan érzés. Bonnie mindent elsöpört az érkezésével. A fejemben összekuszálódtak a gondolataim, és azt éreztem, hogy soha nem fogom már tudni kibogozni a képzeletbeli gondolat-fonalat. Minden figyelmem rá összpontosult, néha még akkor is, mikor nem volt a közelemben. Az egész már-már olyan, mint a szemfényvesztés. Mintha az agyam trükközne velem, vagy kezdenék megőrülni. Olyan az egész, mintha a szakadék szélén ülnék. Önpusztítás. Azt hiszem, most kell döntenem, hogy hagyom, a mélység húzzon lefelé és végleg elveszítsem a régi felem, vagy hátat fordítva mindennek, elnyomva minden érzésem megpróbálok visszatalálni önmagamhoz. Az eszem azt súgja, hogy az utóbbit válasszam, a szívem viszont már kevésbé. Kétségek között vergődök már hosszú napok óta, és nem segít, hogy ismét azokba a barna szemekbe kellene néznem, amik rabul ejtenek, valamiféle megmagyarázhatatlan okból kifolyólag. Zavar, ez a számomra ismeretlen érzés, amit próbálok kiverni a fejemből. Már fontolóra vettem azt is, hogyha nem marad más választásom, kikapcsolom az érzéseim. Elvégre ezentúl már megtehetem, hiszen vámpír vagyok. A kérdés már csak az, hogy ezt hogy vagyok képes megtenni. Miután leül mellém egy kissé talán már kínos beszélgetés veszi kezdetét, amit a hosszú monológom után azzal zár, hogy próbál belém lelket önteni, pedig mindketten tudjuk, hogy reménytelen vagyok, és ha jobban belegondolok, nem is akarok változni. Mi értelme lenne? Miért akarnék ennyit változni? Nincs szükségem rá, hogy megbántsanak, vagy fájdalmat okozzanak. Ezek után a gondolatok után pedig csak még távolabbra kerülök a szakadéktól, ami nemrég még annyira közelinek tűnt, hogy bármelyik pillanatban zuhanhattam volna egy óvatlan pillanatban. Az egyetlen, amivel ismét meg tud zavarni, mikor megfogja a kezem. Az enyém megremeg az érintésétől, miközben oda is kapom a tekintetemet kissé lepetten. El akarom húzni a kezem, de az nem mozdul, viszont ő előbb cselekszik. Kissé meg is nyugszom, mikor ez megtörténik és kifújom a levegőt, amit előtte pár másodpercre bent tartottam. Ismét magam elé bámulok szótlanul. Hosszú, néma csend áll be. Érzem magamon a tekintetét, ahogy kimondom a szavaimat, amivel megtöröm kettőnk csendjét. A kérdései lepettséget tükröznek, persze én is meglepődnék a helyében, elvégre rólam van szó. Saját magamat sem értem, nem várom el tőle, hogy ő értsen bármit is. Hirtelen nem tudok mit mondani. Csak nézelődök jobbra-balra, mintha azt várnám, hogy valaki jöjjön és mentsen ki ebből a beszélgetésből, de semmi. Végül kénytelen vagyok belátni, hogy nyílt lapokkal kell játszanom végre. Most vagy soha. Gyorsan lehúzom a maradék italomat és ismét Bonnie felé fordulok. A lábaim akaratlanul is dobolni kezdenek a szék lábtartóján. Először a földet kezdem pásztázni, majd lassan belekezdek: - Nem igazán tudom, mit is mondhatnék… - húzom fel a szemöldököm elbambulva. – Furcsa az egész – ráncolom a homlokom, ahogy próbálom megérteni magamat és küszködök a szavaimmal. - Van ez az érzés… nem tudom pontosan mi ez, de folyamatosan csak erősödik, mikor a közelemben vagy, én meg utálom, mert hiába jó érzés, tudom, hogy rám nézve ez nem jelent jót – egy szánalmas mosoly húzódik az arcomra közben. – A múltkori találkozásunk óta meg csak rosszabbodott. Meg akartál csókolni - és kérlek, most ne tagadd, nem szeretnék erről vitatkozni, mindketten tudjuk, hogyan történt – teszem hozzá ezt már kissé hadarva, miközben a szemeimet is lehunyom. Miután újra kinyitom a szemeim, már képes vagyok ránézni – pontosabban az ajkaira, aztán fel a szemébe, és valami bizarr késztetés kerít a hatalmába, ami hirtelen izgalommal párosul. Abban a pillanatban tudatosul bennem, hogy felesleges lenne tovább beszélnem, úgysem tudom vele megértetni, amit akarok, elvégre valami olyanról beszélek, amiről eddig nem tudtam, hogy létezhet. Legalábbis, hogy én érezzek hasonlót. A másodperc tört része alatt esek neki, miközben mindkét kezemmel közre fogom az arcát. Abban a csókban egyszerre érződött harag, édes keserűség és vágy. Ez most rossz. Érzem belül, hogy valami öngyilkos küldetésre indultam, de szükségem volt rá, hogy megtudjam, mit akarok. A szakadék szélére sodródtam újra, és ez egyáltalán nem tetszett. Elszakadva ajkaitól pillantásunk találkozik, de a tekintetemben ismét a közömbösség fénye csillan meg. Teljesen eltávolodok tőle, majd kitör belőlem egy kisebb, buta nevetés, aminek a kíséretében visszafordulok a pult felé és azzal párhuzamosan megint érzelemmentes arccal bámulok magam elé. - Azt hiszem, most már értesz mindent – pillantok rá félszemmel, majd kérek még egy italt. – És ezzel vége is a történetnek. Első és utolsó alkalom, mindkettőnk érdekében. Ahogy kimondom a szavakat egy halvány, szinte láthatatlan elégedett mosoly húzódik arcomon, ahogy sikerül biztosra vennem, hogy még mindig a józan eszem irányít mindent. A Bonnie által megtestesített szakadék és közém egy láthatatlan fal húzódott, hogy már visszanézni se tudjak. Hogy mikor sikerül kivernem őt a fejemből, azt nem tudom, addig is megpróbálom elnyomni az érzéseimet. Be kell vallanom magamnak, ez egyelőre még fáj, de tudom, hogy így helyes. Ráadásul jóval fontosabb dolgokra kell most koncentrálnom...
szavak száma: 768 || zene: take me to church || megjegyzés: Remélem tetszik:3
Bonnie Bennett
No one's gonna take my soul away
❦ Hozzászólások száma :
13
❦ Érkezés :
2015. Aug. 11.
❦ Kor :
25
❦ Tartózkodási hely :
❀ Mystic falls
WITCH
keep my secrets well
Tárgy: Re: I'M SO SORRY... || BONNIE & KAI Vas. Okt. 25, 2015 11:48 pm
Kai & Bonbon
Mindenkinek meg van előre írva a sorsa, de én csak azt nem értem hogy az enyém miért ilyen gonosz velem. Annyi minden történt velem, annyi rossz dolog, hogyha listába akarnám foglalni, örökké csak azt írnám. Nem mondom hogy nem voltak és kellemes pillanatok, de az utobbi időben minden olyan rossz lett, olyan fájdalmas és reménytelen. Még meghalni sem engedtek, pedig képes lettem volna rá a szülinapomom, az magány, fájdalom és elkeseredettség melyet éreztem már teljesen elviselhetetlen lett, nem tudtam volna tovább élni… de Elenáék mégis megmentettek, nem hagyták hogy meghaljak, vajon azért, mert pont a szülinapomon tettem volna meg? Nem tudom, de ez most nem is annyira fontos, hisz élek, még itt vagyok és itt is maradok még sokáig, vagyis addig míg meg nem halok, ami talán már nem is annyira távoli, mert olyan sok veszély leselkedik ránk… hiába bizonygatta Kai, hogy megváltozott, akkor is veszélyes mert bármelyik pillanatban megváltozhat, újra elő törhet a régi énje, aki minden egyes napomat elviselhetetlenné tette oda bent… De most még ne térjünk rá erre, mert most jó kedvemnek kellene lennie, nem rég volt egy csajos este Care-rel, ami kicsit boldogabbá tett, feltöltött és kis életet lehelt belém. Na és persze az a csodálatos ruha sem semmi, annyira tetszik, hohy legszívesebben csak abban járnék kelnék, de nem lehet… be kell látnom, hogy hozzám képest túl menő és vagány. De majd a következő alkalommal, mikor megyünk valami buliba, akkor újra magamra vehetem. Vajon Kai mit gondolna, ha meglátna abban a ruhában? Mit mondana? Ahhh,tudom, vagyis sejtem… A kicsi Bennett felnőtteset akar játszani, miközben egy ronda és undoritó lány… na jó, lehet ilyet nem mondana, de valami hasonlót biztosan mondana, mert ő Kai Parker, egy faszfej, akit… akit… nem… ahh, hagyjuk a fenébe, elegem van ebből,hogy ő jár a fejemben, úgysincs semmi értelme annak, hogy rá gondolok. Csak hülyeségeket képzelek és én is hülye leszek ezáltal,mert elhiszem, hogy megváltozott, hogy érdemel még egy esélyt arra,hogy jobb ember lehessen. De iskolába kéne járnom, jó jegyeket kéne szereznem és reménykednem, hogy majd később sikerül valamilyen állást szereznem és egy átlagos felnőtt leszek… Átlagos, sose leszek átlagos, mert boszorkány vagyok, mindig megfognak támadni majd a vámpírok és félnem kell, hogy ha nem leszek elég erős, akkor az egyik megöl. Igaz ezt még nem meséltem senkinek, de egyszer egyedül sétáltam nem sokkal azután, hogy visszajöttem. Megtámadott egy vámpír, aki a véremet akarta, de én… én megöltem. Olyan egyszerűen és könnyedén tettem, sose hittem volna magamról, hogy képes leszek is valaha ilyenre. Habozás nélkül cselekedtem, összpontosítottam és fejfájást okoztam neki, majd megszüntettem és megvártam, hogy nagy nehezen feltápaszkodjon, majd mikor megtette, mágiával kirántottam a szívét és élvezettel hallgattam, ahogy élettelen teste puffan a padlón. Mellédobtam a szívet, majd felgyújtottam a testet és tovább álltam. Nem tudtam és mai napig sem tudom, hogy kinek meséljem el és hogyan. Félek, hogy megváltoztam, hogy már nem vagyok az az ember, aki egyszer régen voltam… Na de ott tartottam, hogy felnőttnek kell majd lennem, de a suliba mégcsak be sem mentem. Beültem a kocsimba és eljöttem a Whitemore-ról, ide Mysfic Fallsba, valamiért idejöttem, talán reménykedtem valamiben, hogy majd találkozok valakivel, akivel nagyon is szeretnék találkozni, de ahogy a találkozó sem lenne helyes,úgy az érzelmeim sem. Nem tudom, hogy mit érzek pontosan, de valamit érzek és nem akarok ezt érezni, nem akarok ezt az a bizonyos személy iránt érezni, aki iránt nem szabadna. Annyi rosszat tett ellenem, annyi mindenen mentem keresztül L, míg be voltam zárva vele,hogy szavakba se tudnám önteni. Utálnom kéne, gyűlölnöm és megvetnem,egy velejéig romlott valaminek kéne látnom, akinek nem jár második esély, mert eljátszotta! Bent kapott egy esélyt, mikor elvitt a régi házukhoz, ott én naivan elhittem,hogy képes a változásra, hogy meg tud változni és érdemes benne hinni, de mi történt? Mikor képes lettem volna arra, hogy megcsókoljam ő beelőzőtt és hasba szúrt egy késsel. Ezek után érdemes adni valakinek esélyt? Érdemes hinni benne, hogy változni akar és érdemel még egy lehetőséget? A józan ész azt kívánja, hogy NEM! NEM ÉRDEMEL SOHA TÖBBET SEMMIT! De én a szívemre hallgatok és ő adni akar neki egyet… Épp a Mystic Grill előtt vagyok, leparkoltam a kocsit és indultam befelé, mikor megpillantottam valakit, akit nem kellett volna… nem hittem volna, hogy itt lesz, hogy újra itt fogunk találkozni, az eszem reménykedett benne, hogy nem találkozunk, de a szívem titkon remélte, hogy újra megpillanthatom, hogy újra láthatom magam előtt… Buta egy szívem van, ki kéne valakinek tépnie, meg kéne valakinek ölnie, hogy ne érezhessek újra fájdalmat és ne történjen velem semmi rossz. Annyival könnyebb lenne holtan, de nem halhatok meg, mert a barátaim számítanak rám, fontos vagyok nekik és nem tehetem meg még egyszer, hogy meghalok, hisz csak most jöttem vissza. Szóval kinyitom a Grill ajtaját, a csengő jelzi, hogy egy új vendég érkezett. Sok ismerős, kíváncsi és egyben érdeklödő szempárt érzek a hátamba fúrodni, mikor elindulok valakihez… ahhoz a valakihez, akit inkább kerülnöm kéne, de én mégsem tudom megtenni, látnom kell, látni akarom,valami húz felé, valami érthetetlen erő,ami jobb lenne,ha megszünne és eltűnne. Majd lassan, de biztosan megérkezem az úticélhoz, Kai mellé. Nem is tudok rá figyelni, hogy mit csinál, eléggé leköt az hogy próbáljam túlélni ezt a beszélgetést… Majd szavaira csak sóhajtok egyet,ebben igaza van. - Nem felejtettem el… - mondom én is halkan neki, hamár ő is halk, akkot én miért legyek hangosabb nála? Nem is tudom, hogy egyáltalán mi a fenének jöttem ide, leülhetrem volna egy másik asztalhoz, vagy egy messzebbi székhez, de én hülye idejöttem Kai mellé, és elkezdtem vele beszélgetni. Majd folytatja és olyat mond, amit még én sem értek, hogy miért változott meg a véleményem ilyen gyorsan,hogy miért gondolom máshogy, mint nem rég. Nem tudom rá tényleg a választ, csakis annyit tudnék neki mondani, hogy valami olyan miatt, amit nem tudok megmagyarázni, bár ez nem is lenne igazi válasz,biztos hogy bővebb és jobb választ szeretne a kérdésére. Újabb sóhaj. - Már ketten vagyunk, akik tudni szeretnék a választ… - pusztán csak ennyit tudok mondani és nem többet. Bárcsak megérthetném,hogy miért adok neki egy lehetőséget,miközben a szívem már kimondana egy bizonyos erős szót, ami nem lenne jó… nem mondhatom ki és nem is gondolhatok arra, csak önámítás lenne. Majd mikor kijelenti, hogy nem zavarok elmosolyodom. Jobb lett volna, ha elküld, jobb lett volna ha meg sem ismerem,most nem lennék itt, mint valami zakkant lány, aki a kínzója iránt érez dolgokat… Majd egyszer csak hirtelem szófosása lesz, már nyitnám szóra a számat, de ő csak mondja és mondja és mondja. Sok mindent mond, és látom rajta, hogy őszinte. Gondoltam, hogy nem fog mókusokra vadászni, hogy nem fogja megszeretni a családját és békén hagyni azokat, akik nem hagyják őt… tudom, hogy nem képes változni, tudom hogy reménytelen eset, de ennek ellenére én még mindig itt vagyok, még mindig meghallgatom és figyelek rá, majd mikor a hátba szúrásos részhez érünk, akkor felhúzom a szemöldököm,hogy mi? Ki szúr kit hátba? Menjek ki azon az ajtón? Tudod mit Kai Parker, azt kéne, itt kéne hagyjalak egyedül, mert egyedül kell megrohadnod, ott kellett volna maradnod abban a kicseszett börtön világban, de te nem ott vagy, hanem itt… és én nem tudlak itt hagyni és SZERETLEK… de nem tudom kimondani, nem szabad kimondanom! - Kai… nem hiszem el, hogy ezt mondom, de ne add fel! Jobb ember akartál lenni, képes vagy rá, csak hinned kell benne, hinned hogy képes vagy rá. És tégy úgy, ahogy a dolgokat jónak látod… már az is nagy dolog, hogy megpróbálod. - mondom neki, majd kicsit vonakodva kezemet az övére rakom és megszorítom bátorítoan, majd visszahúzom magam mellé. Majd visszafordul a pult felé és olyat mond, amin meglepődöm… Most tényleg azt mondta, hogy nem lenne képes engem még egyszer bántani? Miért mondta ezt? Miért kell ilyeneket mondania? - Miért? Miért mondod ezt?… - pusztán ennyit tudok neki mondani, annyira meglep. Miért nem lenne képes engem még egyszer bántani? Nem értem őt, hisz csak olyan semleges szinten lehetek nála, semmit sem jelentek neki, csakis egy babát, akin kénye-kedve szerint játszott eddig, most meg hirtelen azt mondja nem lenne képes még egyszer bántani… Kai nem értelek! Hozzád kell egy használati útmutató! Miért kell ilyennek lenned? Miért kell ezt éreznem irántad!? Annyival könnyebb lenne ha tudnálak utálni, ha úgy tudnálak utálni, ahogy bent miután hasba szúrtál, miután becsaptál és otthagytál egyedül megrohadni…
Tárgy: Re: I'M SO SORRY... || BONNIE & KAI Szomb. Okt. 24, 2015 12:39 am
Bonnie & Kai
- I was born sick, but I love it -
A szabadulásom óta egyre jobban kezdem megkedvelni Mystic Falls-t, pedig nem akartam maradni. Az egyetlen ok, amiért ide jöttem az a kovenem volt, semmi más. Viszont hamar sikerült rájönnöm, hogy itt zajlik az élet, arról nem is beszélve, hogy a város tele van hozzám hasonlókkal. Úgy tűnik, egy ideig még maradni fogok. A legújabb szórakozásommá az vált, hogy elkezdtem bejárni a Grillbe. Nem mintha olyan izgalmas lett volna esténként a sok részeg idiótát nézni, vagy azt hallgatni, hogy Bonniék barátai hogy sugdolóznak a hátam mögött. Mintha nem hallanám. De igazából ez mind cseppet sem zavart. Miért is kellene érdekelnie, mit gondolnak mások? Nem tudom, mit szerettem meg ennyire a Grillben. Talán azért vált olyan szimpatikussá, mert hangulatos hely, és néha össze lehet futni értelmes emberekkel, van alkohol és zene, valamint szinte a fél város itt lóg, ami azt jelenti, hogy hála az új képességeimnek, bármiről azonnal értesülök, mert biztos, hogy itt osztják meg egymással az eseményeket az emberek. A mai estém sem telt máshogy, egy kiadós étkezés után egyenesen a Grillbe vezetett az utam. Leülök a pulthoz és kikérem az első italomat. Tökéletesnek bizonyult a helyzet egy jó nap lezárásaként. Csak én vagyok egyedül a gondolataimmal. Az új-első találkozásom Bonnieval nem sikerült túlságosan fényesen. Bár én megtettem mindent. Elmondtam neki, amit akartam, az már nem érdekel, mit kezd vele. Örültem volna, ha békében váltunk volna el, vagy adott volna még egy esélyt, mert egy jó barátság is kialakulhatott volna köztünk, de valamiért eldöntötte, hogy utálni fog, és mondhatok bármit, ezen nem akar változtatni. Sok választásom nincs, mint beletörődni a döntésébe. Bár be kell vallanom, a Luke-kal való küzdelmem után sok minden megváltozott. És most nem csak arra gondolok, hogy esetleg bűntudatom volt, vagy képtelen voltam végezni Livvel. Meg kipróbáltam azt a levél-égetős cuccot, ami miatt –elvileg- sírni kezdtem, hanem az emberekhez is máshogy viszonyultam. Ez alól természetesen Bonnie sem volt kivétel, sőt ő volt az, aki irányába valami megmagyarázhatatlan dolgot kezdtem érezni. Valami teljesen furcsa és új dolgot, ami bevallom őszintén, eléggé zavaró volt. Azt hittem, ha bocsánatot kérek tőle, sikerül kivernem a fejemből, de nem jött össze. Néha még el is mosolyodtam, miközben magam elé meredve rá gondoltam, a mosolyomat meg csak idővel később fedeztem fel. Kezdem azt hinni, hogy szép lassan megőrülök. A poharat piszkálom, miközben a tartalmát figyelem, aztán kicsivel később végül bele is iszok. Miután visszateszem a pultra a poharat, körbepillantok a helyen és az embereken. Tekintetem lassan elhalad az ajtónál, majd csak pár másodperccel később tudatosul bennem, hogy megláttam egy ismerős arcot, így azonnal vissza is rántom a fejem. Bonnie. Kicsit felegyenesedem a széken, miközben elkezdek dobolni az egyik lábammal a szék lábtámláján. Kicsit helyezkedem zavaromban és félre is pillantok. Félszemmel merek csak újra a lányra nézni, aki akkorra már céltudatosan haladt felém, majd leül a székre és megszólít. Félig fordítom csak felé a fejem, miközben újra a pult fölé görnyedek kissé és megtámaszkodva az egyik alkaromon a poharamat kezdem piszkálni ujjaimmal. - Nem utállak, Bonnie. Te utálsz engem, elfelejtetted? – kérdezem halkam a mondandója közepén, miközben a poharamra nézek. – Nem kell sajnálnod semmit. Bár kíváncsi lennék, most hirtelen miért is változott a véleményed… Mikor felteszi a kérdést újra ránézek, de akkor már félig felé is fordulok. - Engem nem zavarsz – válaszolok röviden, bár az eszem és a szívem teljesen mást akar. Ha az eszemre hallgattam volna, elküldtem volna. Nem akartam, hogy a közelemben legyen, mert mindig frusztráltnak érzem magam mellette. Zavart vagyok és hevesen ver a szívem, mintha ki akarna ugrani a helyéről. De úgy néz ki, a szívem győzött, ami valamiért húzott Bonnie felé. Beteges. - Figyelj, örülök, hogy meggondoltad magad, de lehet, hogy igazad volt a múltkor. Nem vagyok jó ember, Bonnie, és valószínűleg nem is leszek soha. Nagyon örülök, ha úgy döntesz, hogy adsz még egy esélyt, de tudnod kell, hogy ezentúl is azt teszem, amit jónak látok. Nem leszek olyan, mint Stefan, hogy mókuskákat kergessek az erdőben, hanem ha éhes leszek, enni fogok. Hogy felnőttet vagy gyereket, férfit vagy nőt, az már mindegy. A maradék családtagom iránt sem fognak változni az érzéseim, ha tetszik, ha nem. És a barátaidhoz sem fogok jó pofát vágni, ha nem szállnak le rólam. És bárkin átgázolok, ha kell. Ha nem fogadsz el így, akkor jobb, ha most kisétálsz az ajtón, mert ha útközben gondolod meg magad és még egyszer hátba szúrsz, nem leszek könyörületes – nézek a szemeibe teljes komolysággal, majd visszafordulok a pult felé, amit pásztázni kezdek, miközben kissé szánalmasan elmosolyodok. – Bár nem hiszem, hogy tudnálak bántani többé…
szavak száma: 743 || zene: take me to church || megjegyzés: Remélem tetszik:3
Bonnie Bennett
No one's gonna take my soul away
❦ Hozzászólások száma :
13
❦ Érkezés :
2015. Aug. 11.
❦ Kor :
25
❦ Tartózkodási hely :
❀ Mystic falls
WITCH
keep my secrets well
Tárgy: I'M SO SORRY... || BONNIE & KAI Kedd Okt. 20, 2015 6:46 pm
Kai & Bonbon
Annyit gondolkodtam már azon, hogy Kai... nem tudom, valahogy sokszor gondolok rá és nem tudom megmondani, hogy miért. Persze se Elena-val, se pedig Care-rel nem beszélhetek a dologról, mert idióta zakkantnak tartanak már így is, elég nekem elviselni a tudatot, hogy valami húz Kai felé, egy megmagyarázhatatlan erő ami ellen semmit sem tudok tenni, csak elviselhetem. Annyi minden történt, annyi rossz dolgot tett már velem és mégis a bolond szívem hisz neki, hisz abban hogy jár neki még egy esély, hogy tisztességesen bocsánatot kérhessen. Meg kéne keresnem, beszélnem kéne vele, elmondani neki, hogy adok még egy esélyt, de nem tudom megtenni, mert lássuk be nem épp okos döntés bízni olyanban, aki már nem egyszer meg akart kínozni. Nem szabad hinni neki és ez a valami, amit érzek semmit sem jelent... Bár ez a valami pont olyan, mint amit Jeremy iránt éreztem az elején.. Teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom miért van, de kétségbe ejtő ez az egész.. Kai-ba szerelmesnek.. Nem! Nem vagyok szerelmes... csak szeretném ajkainak lágy érintését érezni... érezni, ahogy átölel. Nem! Bonnie Bennett térj már észhez, hisz Kai egy pszichopata gyilkos. De akkor is, valamiért nem érdekel, jobban megakarnám ismerni, de az nem lenne helyes, meg amúgy is, megakarom ölni, vagy nem?.. Nem kéne most ezen gondolkodnom, nem helyes ezen gondolkodni, inkább másfelé kéne terelnem a figyelmemet... Talán fel kéne kelnem és felöltöznöm és elmenni iskolába, majd utána azon gondolkodni, hogy mit fogok magammal kezdeni, mert jelenleg halálra unom magam és nincs jobb elfoglaltságom, minthogy Kai-ra gondoljak...Nem! Áhhh... ez most lehetetlen... újra és újra lejátszódnak a szavai a fejemben és bánt.... komolyan bánt a dolog, hogy olyan... gonosz?... igen, ez a legmegfelelőbb szó arra, de végül is engem is meg lehet érteni, nem? Bár erre nem tudom az őszinte választ... Na jó, felöltözés pipa, és... hát a suliba menés már annyira nem jött össze, hisz Bonnie drága nem suliba ment, hanem a Mystic Grill-be ment el.. Nem is tudom, hogy miért mentem pont oda és miért nem iskolába, mert jelenleg az iskola fontosabb, mint bármi más, vagyis fontosabbnak kéne lennie mindennél. De mikor belépek, akkor nem gondoltam volna, hogy pont Kai-t fogom megpillantani, miközben ott ül egyedül... A szívem hevesebben dobog és nem is tudom, hogy mit csináljak... sóhajtok majd vonakodva megindulok felé... Vajon jó ötlet vele beszélni, hisz múltkor kijelentette, hogy lemondott rólam és nem is akar többet látni... nem, meg kell tennem, nem menekülhetek! Leülök mellé, majd felé fordulok... - Tudom, hogy utálsz és látni sem kívánsz... De... sajnálom a múltkorit... sajnálom, hogy nem hittem neked! - és még ezer dolgot mondanék neki, vagyis a legfontosabbat el kéne neki mondanom, de nem megy... még korai lenne vele közölni, hogy hát... én... szeretem... vagyis a fene tudja, valamiért vele szeretnék lenni, de nincs értelme, hisz csak az időmet pazarlom, mert utál... gyűlöl... megvet és hasonló szép dolgok még... - Maradhatok, vagy menjek el? - teszem fel neki a kérdést, bár félek attól, hogy tudom a választ... biztos azt akarja majd, hogy takarodjak el mellőle... de én nem akarok, én itt akarok lenni vele és adni neki egy második esélyt, mert... talán.. megérdemli..
A Caelestis Infernum egy, a The Vampire Diaries és a The Originals sorozatokon alapuló szerepjátékos oldal, ahol te magad irányíthatod a történéseket és pezsdítheted fel akár Mystic Falls, akár New Orleans életét. Oldalunk 2015. 08. 08-án egy rövid szüneteltetés után, megújult erővel és dizájn-nal nyitotta meg újra a kapuit azok előtt, akik belemernek csöppenni a természetfeletti lények lepte Mystic Fallsba vagy a hibrid király uralta New Orleansba. Ha van benned elég bátorság az ilyenkor egészséges félelem mellett, ne habozz, az éjszaka lényei csak rád várnak! Talán azért, hogy bekebelezzenek a sötétségbe, talán azért, hogy leszámolj velük, de az is megeshet, hogy sorsdöntő ajánlatot szeretnének tenni neked. Rengeteg lehetőség áll előtted, minden út csak arra, vár, hogy végig járd. Lehetsz a város jótevője, ugyanakkor lehetsz az, akinek már a neve hallatán kirázza a hideg az embereket. Te döntöd el, milyen hírnévnek örvendhetsz! A sorozatban történtek –némi változtatással ugyan, de – párhuzamban vannak oldalunk történéseivel. A veszélyes helyzetek és az izgalmak ugyanakkor nem változtak, ha biztosan jól átgondoltad a döntésed, kis csapatunk szívesen vár téged! :) Oldalunkat négy kedves, segítőkész, mindenre elszánt Admin vezeti, akik éjjel-nappal készenlétben állnak óhajaitokat, sóhajaitokat valóra váltani, kérdéseitekben, kéréseitekben segíteni. Ne félj segítséget kérni, normális esetben nem harapnak… A világunk nyitva áll előtted. Van elég bátorságod belépni?
2013.12.20
come to us, darling
we won't bite you
tweet-tweet
it's like screaming, but no one's hear
they are here
and they enjoy every second
Jelenleg 174 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 174 vendég :: 1 Bot